אירופה עזרה?

galll4

New member
אירופה עזרה?

אני עכשיו מתחיל את השנה האחרונה שלי בתיכון והחלטתי שלפני שאני נכנס לצבא ל3 שנים אני יטייל כי הפעם היחידה שהייתי בחו"ל זה היה באמריקה והייתי בן 12. אז חשבתי לעבור באירופה ככה משהו כמו אנגליה גרמניה צרפת אמסטרדם ואולי אוסטריה (כמובן שלא בסדר הזה) עכשיו באנגליה אני מכיר מישהו וגם בגרמניה ואולי אני יוכל לסדר לינה. אז השאלה שלי כמה יעלה בערך אבל ממש בערך לטייל במקומת האלו בזמן של בערך בין חודש לחודשים ובהוצעות הכי מינימליות.

sela v

New member
ואני מכיר מישהו שגר ברוסיה

זה אומר שאוכל לטייל בכל המדינה בלי לשלם על לינה? או שאתה מתכוון לונדון, ואתה רוצה לטייל רק בערי הבירה? בנוגע לתקציב, אכסניה תעלה לך כ-20-25 יורו במערב אירופה. רוצה יותר זול סע למזרח אירופה או שתשן אצל אצל אנשים, תסתכל תחת לינה בקישורי הפורום. תחבורה כנ"ל יש קישורים בקישורי הפורום, הכי זול יצא אוטובוסים. ומזון תצטרך לחיות על פסטה ואורז, שתבשל בעצמך. פינוק יהיה מקדונלד.

Blueyes2

New member
זה שאתה מכיר ..סבבה..

אבל הם בטח גרים בעיר מסוימת..אני מניחה שתרצה לראות יותר מהמקומות בהם הם גרים ולא להשאר שם רק בגלל שהם שם ושיש לך מקום לישון.. יכול להיות שגם נסיעות כוכב יעלו הרבה כסף.. אולי תוסיף היכן אתה מתכוון להתארח ? כמו שנכתב ההוצאות במערב אירופה , גם לתרמילאי ,הן נכבדות .. והתחבורה יקרה , כך שככל שתרצה לראות יותר בזמן הקצוב -יעלה לך יותר.. אנחנו טיילנו כשבועיים בדרום מערב גרמניה + טירול באוסטריה , עם רכב של חבר כשישנו רק 4 לילות בצימרים שעלו 20-25 יורו לאדם ולקחנו יום 1 רכבת ממינכן לגרמיש ועלייה להר הצוקשפיצה ברכבת שהייתה די יקרה.. הכל עלה לנו בסביבות 800 יורו , שזה כלום יחסית ..אבל ממש לא ריאלי יחסית למה שעשינו.. צריך גם לדעת שלפעמים לבנות על חברים בחו"ל יכול להיות קצת בעייתי ולקחת בחשבון שתמיד יכול לקרות מצב בו תיאלץ להוציא יותר , סה"כ ליפול על מישהו רק בגלל שהוא גר בחו"ל לפעמים זה לא נעים..

למעלה