אירוע מוזר....

משאז

New member
אירוע מוזר....

אמש בשכונת המשתלה בצהלה (ת"א) בסמוך לשעה חצות נשמע פיצוץ אדיר, מהמקום נמלט רכב מסוג מאזדה ככל הנראה לבנה או בהירה אשר נפגע מהפיצוץ. לא ברור מקור הפיצוץ אין נפגעים, כוחות רבים הגיעו למקום ו....הלכו חזרה!!

בטוח?...../images/Emo26.gif

במקרה הייתי אתמול בחצות בצהלה... אני לא זוכר ששמעתי משהו... אגזוז של אוטו ישן?...

זה יכול להיות מעשה קונדס..

של חבורת ילדים שמשעמם להם ...
חחחחח

משאז

New member
זה בטוח היה משהו רציני....

חצי משטרה היתה על הרגליים היו בטוחים שזה או פיגוע או נסיון לחבל בעמדת חברת החשמל שבשכונת המשתלה. הגיעו לשם כבאיות ואמבולנסים אני אישית השתתפתי בחיפושים אחר המכונית שברחה ולכן לא הגעתי לזירת האירוע אישית.... ממה ששמעתי במקום נשאר רסס של זכוכית על הרצפה ושאריות חומרי נפץ (אני לא מתחייב על כלום)

Super Go

New member
הייתי בזירת האירוע...

בדיוק באותה שעה התחלתי את המשמרת שלי והגענו ניידת שניה למקום. היו זכוכיות על הכביש וחלק מפנס אחורי שבור של רכב. במקום היה גם אופנוע שעמד על המדרכה והרבה סקרנים. דבר ראשון בדקנו את האופנוע שחס וחלילה לא יתפוצץ עלינו, ובמקביל הרחקנו את הסקרנים (שמרנו על זירת האירוע) ומתחנו סס"ל. בזמן הזה הצטרפו המון כוחות נוספים של משטרה (אפילו את יס"מ דן ראיתי שם), מד"א וכיבוי, אף לא היה את מי להציל או את מה לכבות, ואז הגיע השלב של לקיחת העדויות שבו כבר לא הייתי אלא יצאתי לטפל באירועי השיגרה, משום שהניידות היו באירוע הזה. הגיעו כוחות כל כך גדולים משום שהגיעו לפחות 10 קריאות על הפיצוץ הזה והיה חשש שמדובר בפיגוע. לאחר כמה שעות דווח שרכב מסוג מזדה באותו צבע נגנבה מרחוב בסביבה, אז אולי זה הרכב שעשה את התאונה, אבל זאת עוד השערה...

אלבה

New member
המשתלה זה לא בצהלה

כמו ששכונת התקוה זה לא ביד אליהו במשתלה מתגורר איזה עבריין, יכול להיות שזאת הסיבה לפיצוץ

ולמה זה קשור?... + זו טעות...../images/Emo26.gif

בהודעה המקורית לא נאמר "המשתלה" אלא "שכונת המשתלה"... ושכונת המשתלה היא נספח חדש שהתווסף בחלק הצפוני של שכונת "צהלה".

למעלה