אירוע ווינדוס עברי!

אירוע ווינדוס עברי!

הלכתי וקניתי בתמימותי, מחשב באופיס דיפו ( IBM R50E ) יופי של מחשב . בעיה צצה ברגע ההפעלה, הווינדוס בעברית!!!! זוועה. לא הצלחתי להחליף לאנגלית בלוח בקרה.. מה עושים? יש פתרון?? תודה!

Y. Welis

New member
במהד' home שבד"כ היא הנפוצה ביותר

בניידים, לא ניתן לשנות את שפת המימשק. אם תשדרג לגירסת PRO, תוכל.

avihiav

New member
איזה ווינדוס יש לך

אים יש לך את הדיסק של הווינדוסאני יסביר לך טוב אחי ביי אבי

יאיר B

New member
הוא קנה IBM. אין שם דיסק של מערכת הפעלה,

הקבצים של מערכת ההפעלה נמצאים על פרטישן נסתר על הדיסקשיח. אגב, לחלק מהניידים יש דיסקים לריקוברי של מערכת ההפעלה, הם לא נראים כמו הדיסקים הרגילים של חלונות.

נכון, אכן לא קיבלתי דיסק

והמערכת ההתקנה סגורה במקום החמים שלה בהארד דיסק שלי.. מוזר העניין , שחבר שלי שקנה בדיוק את אותו מחשב ( חודש אחרי) ופתחנו אותו ביחד באותה צורה , הוא קיבל באנגלית.. ועוד חבר מהלימודים עם אותו מחשב ( אני צריך לקבל אחוזים איך הבאתי את כולם לאופיס דיפו) יכול להחליף מעברית לאנגלית דרך הגדרות שפה בלוח בקרה. העניין הוא שאצלי בכלל אין את האופציה ( שכנראה נמצאת רק בווינדוס פרו, כמו שיש במחשב הנייח שלי) אז אני צריך להתקין מחדש ווינדוס פרו? בעצם לא יהרוס לי את כל ההגדרות שיש לי כבר על המחשב? אין מוצא אחר? ADDONS או וכו'? תודה רבה! משתמש ווינדוס עברי ממורמר!

המלצה אישית?!

אם לא עבר זמן רב... מאז הקניה כמובן. למה לא פנית ישירות לחנות, לברר אופציה להחליף לאנגלית?!

ועוד הערה בנושא:

הם אינם יכולים להכריח אף-אדם לרכוש ישירות WIN XP עברי, אלא אם ביקש זאת מראש...

bar666xp

New member
כעיקרון זה דבר שאפשר לשנות

interface אנגלי ועיברי ראיתי פעם באיזה אתר קובץ להחלפת interface אבל לצערי אני לא זוכר איפה זה היה אם הזיכרון שלי יניע אני יעלה קישור אבל אל תיבנה על זהץ

bar666xp

New member
אם אני זוכר נכון אתה צריך להסיר את

התמיכה בעיברית לגמרי כדי להחליף את הinterface כי צריך שהיוניקוד יהיה 437 ולא עיברי 862. מה זה אומר... להחליף את כל האפשרויות בהגדרות השפה לאנגלית להסיר את הV בתמיכה בשפות מימין לשמאל והמתקדם ברור לבחור אנגלית אבל להסיר את כל הV מהשפה העיברית כלל MAC לסמן V למטה ב...DEFULT USER...יש למטה משהו כזה. המחשב יבקש איתחול אם זה לא עבד כניראה שתהיה חייב להסיר את מערכת ההפעלה או למצוא את התוכנה/חלק של WINDOWS שדיברתי עליו קודם הוא משנה INTREFACE עיברית, אנגלית תומך עיברית ואנגלית. האמת היא שיש לי את זה צרוב על דיסק אני חושב.

bar666xp

New member
אתה בתוח? אני לא חושב.

הבסיס למערכות ההפעלה העיברית הוא אנגלית לכן לא צריכה להיות בעיה כזאת לדעתי אבל כמו שאמרתי תמיד אפשר למצוא את קובץ הINTERFACE בנט ואז להחליף בין עיברית/אנגלית עם תמיכה בעיברית (רעיון מוזר בXP לדעתי) או אנגלית.

למעלה