אירוע ביום הרקדה

אירוע ביום הרקדה

כשאתם מקבלים הזמנה לאירוע, נכון שבודקים קודם כל באיזה יום נופל האירוע? כמה מעצבן ומרגיז שאירוע נופל ביום ההרקדה הקבועה שלנו. מה שקורה, נכון להיום, שבחודש מרץ - כל החודש יש לי 11 אירועים, שאני יודעת עליהם מראש ושאני חייבת ללכת אליהם. מתארים לכם מה זה בחודש אחד 13 אירועים וכל אירוע ביום אחר (אין 2 אירועים שנפלו באותו יום). כבר לא חושבים על הכסף והמתנות שזורמות בעקבותיהם, אני חושבת על כל ימי ההרקדה שילכו לי באותו חודש.

אתה באמת לא יודע?

מגיש ולת"ם או מתחמק ממילואים עם סיבות מתוך האדמה, העיקר לא להיעדר מהרקדות.

No name for now

New member
תחשבי על כל ה-../images/Emo130.gif שתחסכי

בגלל שלא תשלמי על כניסה להרקדות
לדעתי יש דברים הרבה יותר גרועים מזה שיש לי משפחה, חברים, עבודה ותחביבים שבגללם אני נאלצת מדי פעם לותר על הרקדה, מה גם שבדרך כלל מדובר באירועים משמחים.

No name for now

New member
באירוע תקבלי גם ../images/Emo78.gif../images/Emo209.gif../images/Emo212.gif

אה, בעצם גם בהרקדה

את ששמך במערכת:)))../images/Emo45.gif

כל הכבוד! תמיד, אבל תמיד....לראות את החצי כוס המלאה. יפה כתבת... לחיים!

../images/Emo41.gif ואני חשבתי שאני היחיד ....

טוב לדעת שיש עוד כמוני, שקודם בודקים באיזה יום יוצא האירוע

../images/Emo204.gif מצחיק שהעליתם את הנושא...

דווקא היום... שכן, דווקא היום, יום ההרקדה הקבוע שלי, הייתי מוזמנת לאירוע.... אבל אתם יודעים מה? היה שווה!!!!!

אכן, היה אירוע שווה

אם כי במהלכו, כמעט והתפתינו "להבריז" לכיוון בית דני...

קודם כל,זה סימן שיש לך הרבה ידידים

והחיים שלך מגוונים. לי אין חברים וחברות. אף אחד לא מזמין אותי לארועים, לא עובד כבר שנים רבות. לא חסר לי כלום. אני לא יוצא לשום ארוע , פרט לריקודי עם. כל היום שלי מהבוקר עד הלילה, רק ריקודי עם,צעידה יומית.וקריאה. ובכלל ,כל יום יוצא להרקדות. אם אעסוק בתחביב נוסף, כמו למשל ציור, זה יהיה על חשבון ריקודי העם כך זה נמשך 30 שנה. בקיצור אני מעדיף לא לעבוד ולא להתעסק בכמה דברים, כך אני רגוע ולא בלחץ.

מהההה?

אתה כזה מסכן? אני לא מאמינה שרקדן מהולל, ותיק ומיומן כמוך - בודד ולא מוזמן לאירועים. רק מתוך ההרקדות הקבועות שלנו אנחנו מכירים ומתחברים עם אנשים שאנחנו אוהבים והקשר מתהדק מפעם לפעם. ככה זה אצלנו. בכל מפגש של הרקדה, אנחנו נותנים למרקיד חיבוק ונשיקה ואחר-כך לרקדנים מיוחדים שאנחנו בקשר טוב איתם.

אליק 31

New member
ולי יש גירסה שונה לגבייך, מזאת של

עזרא: אני מעלה השערה שאת שייכת למשפחה ברוכת ילדים. משפחות ברוכות, בדרך כלל מסתעפות עד לכדי שבט, ברבות הימים, כשכל הילדים התחתנו, וגם הנכדים כבר גדולים, לא ייפלא הדבר, שכל שבוע יהיה אירוע משפחתי, ועוד לא ספרנו את האירועים בגין חברים לעבודה וחברים מילדות ונוער, לדעתי, צריך לסנן, לפעמים באכזריות, ולהגיד: "לא, תודה, אנו לא יכולים לבוא". אבל בארץ התפתחה תופעה נוספת: המזמינים, לא בקלות מוותרים עליך. למה? כי את/ה מהווה בשבילם חלק מהתכנית של החזרת ההשקעה הכספית... נא לא לקחת את הדברים ברצינות... אחרי הכל גם זה וגם זה הם בידור.

לפחות אני לא מוזמן גם להלויות

ולאזכרות. אני בכלל לא מסכן. אני אמנם לבד, אבל לא בודד.

למעלה