גם לא הייתי שולח אותם "רק" עם הווריאנטים הקודמים.אם אתם הורים לילדים, זה רלוונטי במיוחד עבורכם. עבור בני המזל שלא (כמוני), אפשר לענות בנדמה לי.
שאלה ממש מיותרת, לפחות לגביי.אם אתם הורים לילדים, זה רלוונטי במיוחד עבורכם. עבור בני המזל שלא (כמוני), אפשר לענות בנדמה לי.
מסכנים אלה שאין להם ילדים. נקווה ונתפלל שזה לא יישאר כך.אם אתם הורים לילדים, זה רלוונטי במיוחד עבורכם. עבור בני המזל שלא (כמוני), אפשר לענות בנדמה לי.
זה עניין של ניהול סיכונים. אותי ההורים הזהירו בשנות ה-20 לא לנסוע לדרום אמריקה, כי מדובר במדינות עולם שלישי. בלי קשר, לא נטיתי לכך.גם לא הייתי שולח אותם "רק" עם הווריאנטים הקודמים.
גם כך סלדתי מההמוניות ומהמסחרה של אירועי חנוכה, מעדיף להוציא אותם לחיק הטבע, לים באוויר הפתוח מבלי להיות סחיט וזה עוד ללא קשר לקורונה.זה עניין של ניהול סיכונים.
רק חלקים מדרא"מ הן מדינות עולם שלישי, כמו בוליביה, פרו ואקוודור.אותי ההורים הזהירו בשנות ה-20 לא לנסוע לדרום אמריקה, כי מדובר במדינות עולם שלישי. בלי קשר, לא נטיתי לכך.
הנה מצאנו דבר אחד משותףלהגיע למקומות האלו של יד אליהו, או היכל מנורה
אם אתה חוזר בחתיכה אחת, מובן. לצד זאת, רוסי לשעבר הזהיר אותי לא להגיע לרוסיה. לדבריו, אם יצאת מהבית יש סיכוי של 40-50 אחוז שלא תחזור בחיים.חוץ מזה, לנסוע לטייל במדינות עולם שלישי, נותן לך פרספקטיבה אחרת של החיים, להעריך את מה שיש לך, לגלות תרבות אחרת וכמובן להיות קסום מהנופים המרהיבים שיש שם.
אני אגלה לך סוד, אם תשאל מישהו בחו"ל על ישראל, הוא גם יחשוב כך, שכל הזמן מתפוצצים פה וסכנת נפשות להיות כאן.אם אתה חוזר בחתיכה אחת, מובן. לצד זאת, רוסי לשעבר הזהיר אותי לא להגיע לרוסיה. לדבריו, אם יצאת מהבית יש סיכוי של 40-50 אחוז שלא תחזור בחיים.
אני אגלה לך סוד, אם תשאל מישהו בחו"ל על ישראל, הוא גם יחשוב כך, שכל הזמן מתפוצצים פה וסכנת נפשות להיות כאן.
הרוסי לשעבר, שכיום חי בסין, היה איש צבא שידע בדיוק מה קורה במולדתו- לכל הפחות בסנט פטרסבורג.אני אגלה לך סוד, אם תשאל מישהו בחו"ל על ישראל, הוא גם יחשוב כך, שכל הזמן מתפוצצים פה וסכנת נפשות להיות כאן.
רוסיה כבר מזמן לא דמוקרטיה, ולא נראית כמו מקום טוב במיוחד לחיות בו. אבל לא הרגשתי שום בעיה כתייר להסתובב בחופשיות בסנט פטרסבורג, בלי שום סכנה.הרוסי לשעבר, שכיום חי בסין, היה איש צבא שידע בדיוק מה קורה במולדתו- לכל הפחות בסנט פטרסבורג.
אוקיי, לא חובה לענות. רק "הצעת הגשה".שאלה ממש מיותרת, לפחות לגביי.
ממש עניתי, אני יודע שלא חובה.אוקיי, לא חובה לענות. רק "הצעת הגשה".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.