אירועי היום ב-
אנשים

../images/Emo41.gif מה נסגר בנות ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אתן רואות שהשירשור של אוף שלישי נעול מה אתן מגיבות לשם שטויות כאילו מה אתן לא שמות על אפחד

../images/Emo141.gifשירלי????

היית יכולה להגיד תשם של אותה הבת ולהגיד לה וואי עם אני היתי כותבת שם מה היה פה עלי אה??????לא הייתי חיה אבל זה מישהי אחרת עכשיו אז אף אחד לא יצעק עליה אפילו לא אמרת בשם שלה=\\\

../images/Emo41.gif רואה איך את מפתחת מריבות את רוצה

שאני אגיד אני אגיד עמית אוראל ומריה

../images/Emo141.gifלא פתחתחי כלוםםםם

פשוט זה מעלה לי תעצביםםםםםםםםםםם שאם אני היתי פותחת אתם היתם קופצות עליי ושזה בנות אחרות אתם לא אומרת להם כלוםםם ואני לא רציתי שתגידי תשמות שלהם פשוטטט אמרתייייי שתראי איזה לא אופריות אתם!!! ואל תגידי לי שזה לא נכון:|

../images/Emo210.gif מה הבעיייה ? כן זה נעווול יופי..

אבל הגיבו לי , אני צריכה להגיב חזרה , זה לא שטויות , עשי לי טוובה . את רואה שנשארו שם מללא הגבות שבנות צריכות להגייב , אפילו נופר אמרה , אפילו כשזה נעול אפשר להגיב ! אבל לא כזה שטויות אז באמת , תעשי טובהה ! את רק יודעת לנעול !! בלי להסתכל בכלל על השרשור \ :

../images/Emo141.gif../images/Emo45.gif

מי שיש לה תגובות שהיא צכה להחזיר היא כן תחזיר!!!רק לא לדבר עוד שטויות שם!!לזה מתכוונים נעול העיקר שאני כתבתי משו אחרי שזה ננעל היא צעקה עלי כאילו מה עשיתי וזה היה כמוך היתי צכה להחזיר תגובה!! =\

../images/Emo210.gif עזבי אל תתייחסי , כן תשימי לב לזה שזה

נעול , ואל תגיבי תגובות שהן מיותרות לשרשור .. אבל יש תגובות שאי אפשר להשאיר אותן ככה \ = אז מגיבים חזרה ! וזה לא משנה אם זה נעול ואם זה פתוח , אני יגיב כי אני צריכה להגיב , וזה לא שטויות ולא מיותר !! . זהו!

../images/Emo41.gif חמודה שלי יש לי הרבה מה להגיב

שם ואני לא מגיבה את יכולה להגיב להם בשירושר הזה

../images/Emo210.gif אז את אל תגיבי שם !

אני לא יגיב פה כי היא לא תראה או - לא תתייחס !

הייהיי אוראל ברגע שזה נעול את עוברת

לאופ של אותו יום כמו שרותם עשתה איתיי לא רצתה להרוס את ההכרויות באה לאופ ודיברה איתי |; ממה יכול להיות חשובבבבב אם באמת היה איכפת לך אוראל היית הולכת לאיסי ומדברת אם זה באמתחשוב כמו שאמרתת

MaStuLa76

New member
אין דבר כזה נעול !!!!!!!

אם אני רוצה אני אגיב על משהו , מה זה השטויות האלה ?!?!

../images/Emo141.gifשטויות שטויות!!!!

אבל זה מה שחברות שלך חושבות!!!!!!!..... העיקר שאני כותבת משו אחרי שזה נעולל קופצים עלי כאילו אני שק צעקות פה של מישו=\\\ אבל בגלל זה אני לא שמה כאן על אף אחת כי זה פורום של כולםםם ואני יגיב מתי שבאלי איך שבאלי וכמה שבאליי רק שיהיה מובן לכל אלה שלא מבינות!!!

../images/Emo141.gifנכון באמת שיקפצו!!!!!

בגלל זה עד עכשיווו הם כול שניה מעירות לי כמו מפגרות אבל אני לא מתיחסת כי הפורום לא של אבא שלהםםם נעול עאלקקקקק ברישמי שיהיה נעול אבל מה פהההה עם עבר האוף של היום מבינים שלא צריך לדבר =\ וגם עם ידברו אז מה מה קרה זה פורום למה זה היה מוזיאון????חח טיפשי!!!

למעלה