אירועי גאווה 2015....

aשרון

New member
אירועי גאווה 2015....

ביום ראשון אחרי חופשת הפסח (12.4) בשעה 20:00 יתקיים במרכז הגאה - מפגש שני של הקהילה הטרנסית על אירועי הגאווה 2015 בתל-אביב.

השנה אירועי הגאווה בתל-אביב מתקיימים בסימן נראות לקהילה הטרנסית ולשונות מגדרית.
חשוב מאוד שכקהילה נדאג לייצוג נכון ומגוון גם ברמת הנראות וגם ברמת התוכן.

הפגישה תתקיים בשביל לשמוע ולהשמיע את הקול שלנו ולחשוב ביחד איך מוציאים/ות לפועל את הרעיונות שיועלו בפגישה. חשוב שיגיעו כמ שיותר א/נשים מהקהילה הטרנסית למפגש הזה על מנת שבאמת נוכל לתת ביטוי באירועי הגאווה לכל קולות הקהילה.
[URL]https://www.facebook.com/events/408204782694603/[/URL]

הקהילה מתנהגת במדינה החשוכה שלנו כמו ב"והספינה שטה" של פליני

במקום לשדר מתינות שניתנת לעיכול בוחרים לעמוד על זיזים.
בסוף יבטלו את החוק שביטל את האיסור על הומוסקסואליות.
למה ?
כי יש רוב לזה,
ואנחנו משתדלים לצאת לכולם מכל החורים...

jwin

New member
מסכים!

גם אני מרגיש לפעמים ככה. המזרח התיכון הולך כל הזמן יותר ויותר לכיוון דת פחות ופחות פשרנית - לכיוון ימין מבחינה פוליטית ואני רואה תהליך ש״מדביק״ מעבר לגבולות של מדינות. כאילו תהלוכה של מי יותר שמרן דתי ומי יותר מתחפר ונעשה אגרסיבי ב״תום״ של הגנה עצמית. ואני חושש, שאם כך פני הדברים ואני לא טועה הרבה - מעבר לגבול, עשרות קילומטרים ספורים, זורקים הומוסקסואלים אל מותם מהגגות, ואם זה לא נגמר... אז גומרים אותם על הקרקע. ומאחר ואין ממש שחור ולבן אלא הכל מאוד אפור...ומאפור אל אפור...
אני לא אומר שזה מה שיקרה בישראל. אני אומר שחובה להלחם על זכויות בסיסיות (חברתיות כלכליות ושל זכויות זוג) בדרכים חוקיות, כמו שאתה קורא להן, שניתנות לעיכול. אכן יש רוב (ממשלה, כנסת, ועדות למינן) על מנת לעצור תהליך שכבר עשה כברת דרך. על פי חוק ובתוקף היותנו אזרחים שווים על פניו, צריך ״לטחון״ (ולא תרתי משמע) לאט לאט לזכויות מינימאליות צודקות ושוות ולא לעמוד על זיזים. דרישה לחוקיות ולא הצגות מכל מסוגים במצעדי גאווה. הצגות (בכל העולם!) שמובילות בקושי רב ובאיטיות לתוצאה כלשהיא.
יהודה

למעלה