אירועים קוויניים

theOlive

New member
מגניפיקו - מופע השנה בתמונע שבת 24.10

הופעה חגיגית של אובלינס במופע השנה מאז שעלה המופע. תיאטרון תמונע יגיש לכם שמפניה על חשבון הבית וצפויים הרבה אנשים נחמדים בתלבושות ייחודיות כראוי למופע קווין. נשמח אם יבואו אנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים ויבחנו את המופע בשבע עינים! נ.ב מישהו ראה את הגיטרה של הגיטריסט החדש??

זה כבר נהפך למסורת שש שנים ברציפות ערב QUEEN

פרוגרוק הפקות בשיתוף סינמטק תל אביב מציגים ביום שישי ה 20.11.09 שעה 22:00 THE QUEEN STORY חמש שעות של הקרנות נדירות המספרות את כל סיפורה של אחת מלהקות הרוק הגדולות של כל הזמנים להקת QUEEN לציון 18 שנים למותו של סולן הלהקה פרדי מרקורי. המרתון ייפתח עם הסרט הדוקומנטארי KILLER QUEEN המספר את כל סיפורה של להקת QUEEN. בסרט שזורים ראיונות עם כל חברי הלהקה וקטעי הופעות נדרים ובו תגלו דברים מפתיעים על הלהקה שלא ידעתם קודם. הסרט מוקרן בפעם הראשונה בישראל !! עוד בחלק זה הופעה של הלהקה מיפן בחלקו השני של המרתון נקרין שתי הופעות של הלהקה הופעה משנת 1977 מאולם ארלז קורט לונדון. והופעת הפתעה משנות ה 80... מפיק,עורך ומגיש את הערב משה לביא D.J. MosheL הקרנה חד פעמית ערב חובה לכל מעריץ להקת QUEEN באשר הוא. עקב הביקוש הענק אנו ממליצים לשריין כרטיסים מראש ! הערבים הקודמים היו מלאים עד אפס מקום. כרטיסים בהזמנה מוקדמת במחיר של 45 שקלים באתר www.progrock.co.il או בטלפון 0544705992 ובקופת הסינמטק ביום באירוע

israbeat

New member
Garage Sale של 5000+ תקליטים בשבת 31.10.09

מכירת חצר (Garage Sale) של אוסף מוזיקה ענק ישראלי ולועזי פרטים נוספים בלינק המצורף המכירה תתקיים ביום שבת (31.10.09) בין השעות 10:00 – 14:00 ובין 16:00 – 20:00. יותר מ - 5,000 תקליטים , 700 תקליטונים, 900 דיסקים ו - 200 תקליטי 78. רוק, פרוגרסיב, בלוז, ג'ז, פופ, גל חדש ומעט קלאסי אוסף מקיף ביותר Beatles, Deep Purple, Elvis Presley, Joy Division, Pink Floyd, Queen, Jethro Tull, David Bowie, Clash, Sex Pistols, Cure, King Crimson, Doors, Led Zeppelin, Gong, Genesis, Frank Zappa, Pixies & more להקות צבאיות, זמרים, זמרות ישראליים וכל מה שזז. מחירים נוחים: החל מ - 5 ש"ח כתובת: האילנות 17, כפר מעש (צמוד לפתח תקוה) - ראו מפת הגעה - בלינק המצורף המכירה במזומן בלבד לפרטים: 4293833 - 054, 4004424 - 052 בקשות מיוחדות במייל: [email protected] או [email protected]

khammel

New member
ראיתי באתר שלכם ../images/Emo13.gif

יותר מדאיג, קראתי במקומון של נתניה שאתם מסיימים עם הופעות המחווה לקווין... זה נכון???

israbeat

New member
elton john

לא זוכר ספציפית אבל בטוח שכן בתוך כל הכמות הזאת. אם יש משהו ספציפי, תגיד לי. יש כמה דברים מעניינים שלא יהיו שם מחר.

שלום :)

אני מתה על קווין הם הלהקה האהובה עליי! 3> ורק רציתי לשים כאן קישור לזמר חדש ומדהים בשם אדם למברט שהוציא קליפ חדש ומהמם: http://www.youtube.com/watch?v=JzYjEVkKTBs בריאיין מאי אמר עליו שעולם הרוק מצא כוכב חדש ושהקול שלו הדהים אותו והוא לא שמע קול מדהים כזה כבר הרבה זמן. תהנו :)

Flaming Pie

New member
היה ענק, אך לצערי לא אוכל להגיע הפעם.. :(

שנה שעברה זה יצא ב21, היום הולדת שלי כך שזה היה מגניב.. אבל השנה זה יוצא יום לפני, על המסיבה שלי.. אז לא אוכל להגיע. אוף. באסה. אבל תהנו.

khammel

New member
לא, לא... את הגיטרה ראיתי באתר

ה"חדשות" היו במקומון של נתניה בסופ"ש זה. אני שמחה לשמוע שזה לא נכון.

שאלה

האם יש סיכוי שמותר לבני 14 גם לבוא פשוט אני בת 14 עוד חודש 15 אם אתם ממש רוצים לדעת ואני מתה לבוא אני מאוד אוהבת את קווין ואני רוצה לראות פעם אחת את המופע אז גם לי מותר לבוא?

khammel

New member
עניין הגיל משתנה ממועדון למועדון

לדעתי בתמונע ובבארבי כפ"ס לא אמורה להיות בעיה, אבל שווה להרים טלפון ולוודא.

khammel

New member
הצבע לא נכון

סורי, הייתי חייבת
התבטלה ההופעה בבארבי כפ"ס?

theOlive

New member
ולי אין שפם...

ביקשתי ממנו שיצבע אבל הוא מסרב! לגבי ההופעה בבארבי כפר סבא, היא אכן בוטלה. ממליץ בחום לבוא לתמונע בשבת, צפוי להיות slightly mad

למעלה