אירומיקס...

Euromix - Avi

New member
אירומיקס...

שלום לכולם... איזה נושא מצאנו לדבר עליו... אבל לא נורא, זה טוב לדבר גם על דברים פחות טובים ממה שאתה רוצה לשמוע מידי יום. רק כמה פרטים לפני זה שהייתי רוצה לציין: לדרך המלך (לא חן): האתר שלנו "מגרד" מידי יום מעל 60 גולשים (ולא "50 מלמעטה" כמו שכתבת). ליניב: - כמו שאמרת לחן, שאתה פנית אליו בצורה אישית וכך גם הוא היה צריך לעשות אז... למה לא עשית את זה גם בפעם הקודמת??? למה החלטת לפרסם כאן בפורום שנשלח לך מהאימייל שלי וירוס ולא פנית אליי באופן אישי. אבל עזוב, מה שקרה - קרה. לכל השאר: - לדעתי, לעומת דעתו של חן, כל אוהד אירוויזיון הוא שווה בעיניי. ואם לא אוהדי האירוויזיון אז מי היה נכנס לאתר שלנו ??? - גם אני מעולם לא ראיתי בפורום הזה מתחרה לאתר שלנו, ואני גם לא מאמין שאני אראה אותו אי-פעם מתחרה לאתר שלנו. נוסף על-כך, הפורום הזה הוצע על ידי כמועמד לפרס "פורום האירוויזיון הטוב ביותר" ב"פרסי האירוויזיון" שמארגן האתר שלנו. ואני אהיה מאוד שמח עם הפורום הזה באמת יזכה בפרס. - דבר שלישי ואחרון. כמו שאני שמתי לב (ואולי גם אתם) בפורום הזה אין חיבה כל-כך גדולה אליי או לאתר שלי. אני מודע לזה והייתי מודע לזה שברגע שאני בונה אתר אירוויזיון אז לא כולם יתלהבו ממנו. ידעתי שיהיו ביקורות רעות וגם ביקורות טובות. בכל אופן, אני מקבל בברכה גם ביקורות רעות... אבל הביקורות שקיבלתי פה הם סתם השפלות שאי אפשר לקרוא להם ביקורות. הגולשים פה לא באו וטענו שאפשר לשפר משהו באתר, או שמשהו לא בסדר באתר. הם פשוט השפילו אותי (לפחות כך אני הרגשתי...). בכל אופן, * עם אתם לא מעוניינים שאני אשתתף איתכם כאן בפורום (שאני בד"כ נהנה להיות בו) אז אני לא אעשה זאת. אני לא אדחף למקום שאני לא רצוי בו. אבל אני מבקש מכם שתאמרו לי שאני לא רצוי פה !!!. * עם שוב פעם מישהו יקבל ממני אי-מייל מוזר ושהכותרת שלו מוזרה, אז אני ממליץ לו פשוט לא לפתוח את האימייל. אני לא רציתי שמישהו יפגע מאימייל שלי. למי שעדיין לא הבין אז כן יש לי נורטון אנטיוירוס ולמרות זאת נשלח למספר גולשים אימייל עם קובץ מוזר. אז שוב פעם, אני מאוד מצטער על-כך ועם תקבלו אימייל כזה שוב (ואתם לא אמורים לקבל) אז תדעו לא לפתוח אימיילים מוזרים. ועוד כמה דברים (מסכנים, אתם בטח כבר משתגעים ממני...
): האתר שלי ושל חן נוצר כדי לספק אתכם ורק אתכם !!! (הכוונה היא לכל אוהדי האירוויזיון). מי שלא מעוניין להיכנס לשם שלא יעשה זאת, אני לא מכריח אף אחד. אני הייתי מאוד שמח לקבל מכם ביקורות (טובות אבל בעיקר רעות, כדי ללמוד מטעויות שעשיתי באתר), אבל שימו לב שביקשתי ביקורות כדי ללמוד מטעויות ולא השפלות. בכל אופן, הלוואי ויום אחד נוכל לעשות איזושהי פעילות משותפת בין האתר לפורום הזה... הייתי מאוד שמח לעשות את זה, מה דעתך יניב ??? לסיכום, אני כתבתי את מה שהרגשתי... חלקכם אולי יבינו אותי, וחלקכם לא !!! אני מאוד מקווה לקבל מכם תגובות, גם כאן בפורום וגם למי שמעוניין לשלוח לי תגובות דרך האימייל שלי ([email protected]) או דרך האתר (http://fly.to/euromix) אני כולי תקווה לקבל מכם תגובות וביקורות. אני מקווה שלא פגעתי באף אחד בהודעה הזאת או בכל הודעה אחרת, ועם עשיתי זאת אז אני מצטער. בכבוד רב, אבי - צוות אירומיקס

איליה.

New member
ודאי שאתה רצוי.

אל תקבל את הרושם המוטעה שבגלל שיש אנשים שנהנים להשמיץ אותך או מישהו אחר אז אתה לא רצוי. ובקשר לזה שיניב פירסם את ההודעה על הווירוס בפורום ולא שלח לך את זה באופן אישי - אולי זה בגלל שהוא רצה להזהיר אנשים? באופן אובייקטיבי לחלוטין הוא רצה שאנשים לא יפתחו אימיילים שאתה שולח כי יש בהם וירוס. אני בטוח שלא היתה לו שום כוונה לפגוע בך.

Euromix - Avi

New member
תגובה...

איליה, אני מבין את הדרך בה קיבלתה את ההודעה על הוירוס. ואני מאמין שאתה צודק ואני שלם לחלוטין עם מה שעשה יניב. אבל מהודעת האזהרה של יניב זה הפך לדיון של השפלות והסטות עליי ועל האתר. כבר ציינתי שעם הייתם מביאים לי ביקורות רעה (שבביקורות הייתם כותבים במה טעיתי אז הייתי לומד לקח, אבל זו הייתה סתם השפלה). אני מודה לך שאתה מקבל אותי כאדם רצוי בפורום ואני לא מצפה שכולם יתמכו בי אלא אולי גם ישמיצו אותי, אבל לא בצורה זו... מקווה שהבנתם את גישתי, אבי - צוות אירומיקס.

אלי פלס

New member
אבי...

הודעות על וירוסים זה חלק ממעשה הרשת. הדיון שהתפתח, היה באמת חסר טעם... רק לעדכונך, הדיון הזה גרם לי להכנס לאתר שלך בפעם הראשונה ומאז עוד כמה פעמים. אז אל תקח ללב כל מה שאומרים.

למעלה