אירוח יום ג' 14/12/10 -עזרה ראשונה

אירוח יום ג' 14/12/10 -עזרה ראשונה../images/Emo124.gif

עזרה ראשונה יעילה ומהירה , ע"י שימוש בהומיאופתיה- אירוח יום ג' 14/12/10 ביום ג', שעות 21:00-23:00 ,נקיים אירוח בפורום בנושא, טיפול במצבי עזרה ראשונה בהומיאופתיה. המטרה לתת לקהל תפוז מידע שימושי לטיפול במצבי עזרה ראשונה.
בכל מקום ובכל שעה, בעבודה, בבית, על חוף הים ובטיול בשכונה, כל אחד מאתנו עלול למצוא את עצמו בסיטואציה בו הוא נדרש להגיש עזרה ראשונה (ע"ר) לעצמו, למשפחתו או לחברו.ההומאופתיה הוכיחה במשך שנים רבות, על סמך ניסיון קליני מתועד היטב, את יעילותה ותרומתה במצבי החבלה השונים. האפשרות למתן טיפול הומאופתי מוקדם ככל האפשר ובשלבים הראשונים של הפגיעה, פציעות / חבלות / טראומה , ימנע לרוב סיבוכים והחמרות במצבו של האורגניזם ויביא לריפוי מהיר. הטיפול ההומיאופתי במצב טראומה ניתן במקביל לסיוע חירום קונבנציונלי כאשר הוא נדרש.
טיפול הומאופתי נכון ומדויק, שינתן על פי כללים וידע הומיאופתי יקצר את תקופת החולי ויחיש את קצב תהליך ההחלמה והריפוי
. באירוח אנו נעסוק ונענה על שאלות הקשורות לפגיעות במערכת השלד והתנועה,חבלות, נקעים, כוויות, שברים, פגיעות ראש וכו' , כמו כן טיפול בעקיצות , טיפול לאחר ניתוח ועוד. האורח ההומיאופת, שלומי זילברמןן: שלומי זילברמן הומאופת קלאסי (RCHom) למעלה מ- 10 שנים, עוסק ברפואת חרום כפארמדיק (EMT-P)
בצבא ובמד"א למעלה מ 25 שנה . שלומי מורה ומנהל את ביה"ס "מסלול ודרך" , בי"ס מוכר להומיאופתיה. אתר: www.homeopathy.co.il טל: 054-4420462 האירוח אינו תחליף להתייעצות עם בעל מקצוע. אנא העלו שאלותכם מתחת להודעה זו.

קומרן

New member
ארניקה במינונים גבוהים מאוד?

בכתבה היה כתוב שנתנו לילדה ארניקה במינונים גבוהים מאוד , האם העיתונאי התכוון והכוונה הייתה ארניקה במינון מינימלי או דילול גבוה מאוד?

התאוששה מפיגוע

הי קומרן, אינני יכולה לדבר בשם הכותבת או הכתב אך מהבנתי את ההומיאופתיה יכולה לומר שמדובר בדילול גבוה של ארניקה. לאור הבנת חומרת המצב במקרה כנראה שמדובר גם בחזרות רבות במתן הרמדי בדילול גבוה. נועה

i have a dream

היי שלומי! לאור הניסיון שלך כפרמדיק ,אם אני לא טועה ,הייתי רוצה לשאול אותך-האם טיפול הומאופתי יכול להשתלב במיון של בי"ח ועד כמה יכולה לסייע במצבים של התקפי לב,הרעלות,התקפי חרדה,טראומות ,נפילות וכו' של אנשים עם רקע של מחלות כרוניות ואו ללא ........???? מירב כנפו-הומאופתית קלאסית

חלום או מציאות

מירב שלום, אני הראשון שהייתי רץ בלילות גשומים למיון לתת הומאופתיה במצבי טראומה, במיוחד בפיגועים ותאונות דרכים קשות. הבעיה היא שחלק גדול מהרופאים לא מוכן שיתקרבו לחולה - סוג של אגו, או חוסר אמונה בסיסי. יש דרכים לעקוף את הבעיה הזאת, אבל לא כאן ולא עכשיו הדרך לפרסם זאת. הומאופתיה נכונה, טובה ומקצועית, עושה פלאים בכל הקשור לטיפול בפציעות בכלל ובנפגעי טראומה בפרט. איו כל מניעה לתת טיפול הומאופתי במצבי חרום ללא כל קשר למחלה הכרונית של האדם. בברכה,

באתי מהקישורים בתפוז

ממה שאני מבין הומאופתיה עוזרת בעיקר במצבים של כאב, נפיחויות, קשיים בהרדמות או אינסומניה (בקיצור, כל מה שידוע שפלסבו עובד עליו). זה שהיא עוזרת במצבי טראומה זה חדש לי. האם הכוונה בעזרה להרגעת החולה ושליטה בכאב שלו, או לעזרה בתחומים מדידים כמו דלקות וזיהומים פוסט טראומתיים, מידת הדימום ומהירות הקרישה? אם זה מדיד האם יש מחקר כפול סמיות בנושא? המחקר שאני מצאתי ברשת שבדק את זה לא מצע עדות תומכת בינתיים: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2549814/

מתן מס' רמדיס

הי שלומי, האם אתה משתמש במספר רמדיס יחד במצבי עזרה ראשונה, האם מדובר במס' בקבוקים שונים או ערבוב? מה פרקי הזמן זנותנים אותם, אחת אחרי השנייה? לסירוגין ? למשל, נשאלה פה שאלה על שבר קרסול שגרר ניתוח ופגע במפרק ובסחוס, קלנדולה, רוטה, סימפיטום נראו לי מתאימות מאוד, איך היתי נותן , ומה עם רמדיס אחרות כמו calc-pho אני שמתי לב שבנושא שברים , פעמים רבות קשה לבחור את הרמדי האחת. ..מה נסיונך?

מתן מספר רמדיז

נעה שלום, הכלל הוא מאד פשוט - המטרה תמיד לתת את הרמדי הנכונה והמתאימה למקרה. יש מצבים שיש צורך לתת כמה רמדיז ביחד. כאשר קורה מקרה זה, והוא קורה הרבה בטראומות - אני נותן מספר רמדיז, כאשר כל אחת בבקבוק שונה ונפרד. אין ואזור לערבב מספר רמדיז באותו בקבוק. כאשר עושים זאת מקבלים משהו אחר, כלומר, אני לא יודע בעצם מה אני נותן. לגבי פרקי הזמן - ככל שהמצב יותר אינטנסיסי / חמור - פרקי הזמן יהיו קצרים יותר. לפעמים כל שעה ולפעמים כל 10 דקות. כאשר מדובר בשברים - יש צורך לעשות אבחנה בין הרמדיז השונות לפציעה עצמה, כלומר יש הבדל בין עצמות השוק לעצמות בית החזה. יש הבדל בין עצמות הפנים מסביב לעין ללסת. לכל פציעה יש להתאים את הרמדי שלה. יש רמדיז כמו למשל CALC-P שלא רצוי לתת ללא קיבוע / גיבוס הגפה השבורה. מתן הרמדי לפני הקיבוע עלול לגרום לנזק לגפה ולאדם. וכמו תמיד - כל מקרה לגופו. בברכה

האם תוכל לפרט על כך

אילו רמדיס לעצמות פנים לעין ללסת, לעצמות השוק לבית חזה? לי ניסיון טוב עם בריוניה לשברים בחזה איך אצלך?

פולספגן

New member
מה ההבדל בין דילול במס' בקבוקים שונים לבין

באותו בקבוק אם אתה בין כה וכה נותן אותם ביחד?

מה ההבדל

אסביר זאת בצורה פשוטה, לכל רמדי יש אפיניות ויכולת מסויימת כאשר היא עומדת בפני עצמה, כאשר מערבבים באותו בקבוק שתי רמדיז שונות - מקבלים רמדי שלישית, אחרת לחלוטין. לכן יש חשיבות ל: 1. לתת כל רמדי בנפרד. 2. סדר נתינת הרמדי - הסדר נקבע לפי סוג הרמדי וגובה הפוטנץ. בברכה,

פולספגן

New member
אם לא היה מדובר במים זוכרים, אז הייתי מסכימה

עיקרון הדילול כפי שהבנתי הוא שלא יישאר חומר פעיל, אלא רק מים זוכרים. הואיל וכך, אני לא מבינה את השוני. תוכל
לתת הסבר יותר מעמיק ...

מסכימה או לא...

זה לא העניין. אני לא מחפש שיסכימו איתו - אני רק מסביר מה שקורה. 1+1=2. נכון לכאן ועכשיו זה הכי מעמיק שאני יכול. בברכה,

Cahill

New member
../images/Emo31.gif

אתה אמור להשיב על שאלות שאתה נשאל, אחרת איזה מן ארוח זה? סוף סוף, יש שאלה שהיא קצת מעבר, אז אין לך מענה להשיב? לא פלא, שהארוח עם מס' מועט של הודעות, כי גולשים כבר התייאשו ממכם שאתם "מבינים" מה שאתם עושים. חבל"ז

אדם שהתעלף

ערב טוב, באופן עקרוני, לאדם לאחר התעלפות, לא רצוי לתת לשתות בכלל, לפחות עד שמבררים את סיבת ההתעלפות. רפואה שלמה,

לי טוב2

New member
תפרים שלאחר ניתוח

מה מומלץ לקחת לאחר ניתוח קיסרי? מה מומלץ לתפרים שאחרי ניתוח? שמעתי על קלנדולה? או שטיפה עם משהוא אחר? תודה!

למעלה