אירוח גנים

miritoz

New member
אירוח גנים

אני עומדת לארח בגני שני גנים בגילאי טרום חובה (הגן שלי הוא גן חובה). אני מארחת גן אחד לפני ל"ג בעומר - נכין לילדים נקנקיות על האש בלחמניה. אני זקוקה לעוד רעיונות לפעילויות משותפות בנושא ל"ג בעומר לילדי שני הגנים. כמו כן, אארח גן נוסף לפני יום ירושלים. אני זקוקה לרעיונות לפעילויות ליום ירושלים לשני הגנים. בתודה מראש מירית

טלגל

New member
לל"ג בעומר אפשרי להמחיז

את השיר על בר-כוכבא והאריה, הילדים מאד מתחברים לשיר הזה. אפשר להשתמש בבובת איש ובובת אריה ואח"כ לקחת ילדים ולהציג איתם. אם אתם יושבים בחוץ אפשר גם להעיף חץ וקשת ולתת לילדים להתנסות. בקשר ליום ירושלים אפשרי לבנות עם הילדים קיר/כותל מקוביות ולהכין פתקי משאלות בציור ובכתב. לשיר שירי ירושלים ולספר את יעל עולה לירושלים או שמות רבים יש לירושלים בהמחשה.

ניסנמה

New member
לל"ג בעומר אפשר לערוך פעילות בחצר.

1. מסלול: תבני שני מסלולים וילדים משני הגנים עוברים, מי שמסיים ראשון 2. פזל: הכיני פזל גדול של בר-כוכבה או אריה או כל תמונה אחרת שקשורה לל"ג בעומר והחביאי בחצר. הילדים צריכים למצוא חלקים ולהרכיב פזל. מהנסיון, הם מאוד אוהבים. 3. הם מכירים שירי החג? תעשי חידון פשוט של שירים מוכרים, תתאמי קודם עם הגננת המתארחת, ושאלי שאלות בנוסח "אני חושבת על שיר שמתחיל ממילה "אש" וכד'. לנושא ירושלים יש לי כמה דיקלומים מוצלחים לבניית הכותל, אני צריכה להביא אותם מהגן, אם זה עדיין אקטואלי, אני אשלח לך.

miritoz

New member
תודה על הרעיונות

אשמח לקבל דיקלומים על ירושלים, ואני בטוחה שגם שאר חברות הפורום ישמחו. בתודה מראש מירית

למעלה