אירוח בפורום יום ג' הקרוב: 3/5/11

הטיפול הומיאופתי בליקויי תקשורת והתפתחות

טיפול בליקויי תקשורת ,בעיות התפתחותיות והתנהגות , אוטיזים PDD ועוד'
ביום ג' ה 3 ' ליוני בשעה 21:00-23:00 יתקיים אירוח הפורום בנושא ליקויי תקשורת והפרעות התנהגות והתפתחות.
דני רון, מומחה בינלאומי בטיפול הומאופתי בליקויי תקשורת והתנהגות שונים, אוטיזם , ו PDD. דני רון הוא הומיאופת בכיר ( 20 שנה) . הקים רשת של מרפאות בין השנים 1999 – 2001 לטיפול באוטיזם במספר סניפים של אלו"ט - האגודה הלאומית לילדים אוטיסטים וסייע לילדים רבים ומשפחותיהם להתקדם ולשפר את איכות חייהם . דני רון הוא אב לילד אוטיסט. עוסק בהומאופתיה מזה 20 שנים באירוח יענה דני רון לשאלות הגולשים בנושא טיפול הומיאופתי בהפרעות תקשורת והתנהגות בילדים, הכוללות טיפול בילדים הסובלים מאוטיזם והפרעות התפתחותיות למינהן.
בעקבות הסדרה 'פלפלים צהובים', נעשתה כתבה בעיתון לאישה על פועלו הנפלא של דני רון עם ילדים בספקטקרום האוטיסטי ועם הוריהם כמובן. http://www.adivclassic.co.il/home/doc.aspx?mcatid=68369 על האורח ,דני רון : בוגר בית הספר הישראלי להומיאופתיה קלאסית של ד"ר חיים רוזנטל . בוגר בית הספר לרפואה משלימה של ד"ר אולישבסקי -"תנועת הטבעונים והצמחונים".
עובד כהומיאופת במרפאה עצמאית מזה כ-20 שנים. מלמד ומנחה סטאז'רים מבתי ספר שונים בארץ. אב לילד אוטיסט. הקים רשת של מרפאות בין השנים 1999 – 2001 לטיפול באוטיזם במספר סניפים של אלו"ט - האגודה הלאומית לילדים אוטיסטים.
חלק מצוות ההקמה של מרכז א.ד.י.ב, מרכז להומאופתיה, ולאורח חיים בריא (2007) ומנהל יחידת מחקר של המרכז. לתשומת ליבכם :התשובות באירוח אינן מחליפות התייעצות עם בעל מקצוע או מומחה
טלפון להתקשרות במרכז אדיב – 03-6476000 [email protected] www.adivclassic.co.il

מה הקשר בין הסדרה פלפלים צ' לבין הומאופטיה?

אני לא מנסה לדון, חס ושלום, בזכות הקיום של מקצוע ההומאופטיה. ממש לא זאת כוונתי. שאלתי היא רק בין הסדרה פלפלים צהובים לבין הומאופטיה? אני הורה לשלושה ילדים בספקטרום האוטיסטי ויש לי מקצוע פרה-רפואי כך שאני מכיר את נושא הספקטרום האוטיסטי. עקבתי אחר הסדרה בדריכות וראיתי בה גם הרבה עניינים מקצועיים שמי שחדש לנושא כנראה לא ראה. ובכל זאת, לא זכור לי שום דבר בסדרה שמקשר הומאופטיה אל אוטיזם. בסדרה, אם איני טועה, אין שום קישור בין הנושאים. (אולי אולי יש קישור בין תחביביו של רופא הכפר התמהוני לבין הומאופטיה דרך חיבתו לקוסמת אבל לאוטיזם העניין לא מגיע). תודה.

פלפלים צהובים

שלום עדו, למיטב ידעתי (לא צפיתי) ההומיאופת שאותו נארח, דני רון, צולם עם בנו לסדרה, הילד מאובחן כאוטיסט. בעקבות זאת גם נעשתה כתבה בלאישה על פועלו לאורך שנות עבודתו בהומיאופתיה לטיפול לילדים הסובלים מאוטיזים . לא הבנתי את הערתך בסוגריים .. האם תוכל להסבירה. בברכה נועה,

לא זוכר שום דני רון מהסידרה,

ההערה בסוגריים נוגעת לעלילת הסדרה וחוץ מזה, האם יש חומר כתוב קצת יותר מקצועי מעיתון ''לאישה''?

doroniz

New member
בלבול קל

אשתו של דני רון רואיינה לכתבה של אביב הורוביץ בערוץ2, זה הילד שלי. אביב הורוביץ עשה את הכתבה בעקבות הסדרה פלפלים צהובים.

doroniz

New member
תאריכים

שלום רב, כתוב שהאירוח יתקיים ביום ג' ה-3 ליוני. האם הכוונה היא ליום ג' הקרוב שהוא ה-3 במאי? ה-3 ביוני הוא יום שישי ובעוד הרבה זמן.

doroniz

New member
בהודעה השניה כתוב משהו אחר......

בסה"כ הערתי את תשומת ליבה של המנהלת לשגיאה.

למעלה