אירוח בנושא הפרעות תקשורת והתנהגות

אירוח בנושא הפרעות תקשורת והתנהגות../images/Emo251.gif

טיפול בליקויי תקשורת ,בעיות התפתחותיות והתנהגות , אוטיזים PDD ועוד'
ביום ג' ה 3 ' למאי בשעה 21:00-23:00 יתקיים אירוח הפורום בנושא ליקויי תקשורת והפרעות התנהגות והתפתחות. דני רון, מומחה בינלאומי בטיפול הומאופתי בליקויי תקשורת והתנהגות שונים, אוטיזם , ו PDD. דני רון הוא הומיאופת בכיר ( 20 שנה) . הקים רשת של מרפאות בין השנים 1999 – 2001 לטיפול באוטיזם במספר סניפים של אלו"ט - האגודה הלאומית לילדים אוטיסטים וסייע לילדים רבים ומשפחותיהם להתקדם ולשפר את איכות חייהם . דני רון הוא אב לילד אוטיסט. עוסק בהומאופתיה מזה 20 שנים
באירוח יענה דני רון לשאלות הגולשים בנושא טיפול הומיאופתי בהפרעות תקשורת והתנהגות בילדים, הכוללות טיפול בילדים הסובלים מאוטיזם והפרעות התפתחותיות למינהן.
בעקבות הסדרה 'פלפלים צהובים', נעשתה כתבה בעיתון לאישה על פועלו הנפלא של דני רון עם ילדים בספקטקרום האוטיסטי ועם הוריהם כמובן. http://www.adivclassic.co.il/home/doc.aspx?mcatid=...
על האורח ,דני רון :
בוגר בית הספר הישראלי להומיאופתיה קלאסית של ד"ר חיים רוזנטל . בוגר בית הספר לרפואה משלימה של ד"ר אולישבסקי -"תנועת הטבעונים והצמחונים". עובד כהומיאופת במרפאה עצמאית מזה כ-20 שנים. מלמד ומנחה סטאז'רים מבתי ספר שונים בארץ. אב לילד אוטיסט. הקים רשת של מרפאות בין השנים 1999 – 2001 לטיפול באוטיזם במספר סניפים של אלו"ט - האגודה הלאומית לילדים אוטיסטים. חלק מצוות ההקמה של מרכז א.ד.י.ב, מרכז להומאופתיה, ולאורח חיים בריא (2007) ומנהל יחידת מחקר של המרכז. לתשומת ליבכם :התשובות באירוח אינן מחליפות התייעצות עם בעל מקצוע או מומחה
טלפון להתקשרות במרכז אדיב – 03-6476000 [email protected] www.adivclassic.co.il

פולספגן

New member
האם התשאול נעשה רק כנגד ההורים כמו לתינוק?

או פתחת דרכים משלך לתשאל אוטיסטים?

סיגל1976

New member
טיפול באוטיזים? מהם הדברים

המשמעותיים שבהם אתה רואה שינוי כשאתה מטפל בהם?

סיגל1976

New member
שאלה נוספת:

האם אתה מטפל גם בבעיות של קשב וריכוז בילדים וגם דיסלקציה והאם התוצאות חיוביות

../images/Emo13.gif

כן כמובן. בכל קבוצות ליקויי התקשורת השונים דיס" שונים ומשונים כמו דיסקולקליה דיסמוגרפיה דיס כוכב נולד, אני צוחק. אבל מגיעים אלי ילדים עם כ"כ הרבה איבחונים. מה שחשוב זה הילד עצמו ולא התווית הרפואית שקיבל.

השינוי הרוחני

כאשר מדובר בחלק הקל של הספקטרום של הספקטרום הם כולם חייבים לצאת מזה להיות ולחיות חיים רגילים ונורמטיבים. כאשר מדובר בחלק הבינוני של הספקטרום אפשר להגיע לתפקוד מצויין עם השגחה מסויימת וכאשר מדובר בחלק הקשה, מה שנקרא בלשון מקצועית אוטיזם קלאסי, משם אי אפשר לצאת, אך אני מתחייב תמיד לפני ההורים שהילד גם כשימלאו לו עשרים או שלושים שנה- יהיה מאושר ללא תרופות פסיכיאטריות שזאת מנת חלקם לצערי של אותם מקרים. תכלית הבריאה היא האדם. מטרת הבריאה היא אושר. מה שחשוב שכול הילדים בספקטרום יהיו מאושרים.

גם וגם

גם וגם. התשאול נעשה יחד עם ההורים תוך התבוננות ותצפית בילד, כמובן. אכן פיתחתי שיטה ייחודית בה אני יודע האם הילד הוא אכן בדרגה קשה בינונית או קלה ולא כפי שהמומחים המטפלים (כולל התפתחות הילד) מסרו להורים. באמצעות זאת אני יכול לכוון את ההורים לטיפול הכי מתאים לילד וגם מה היא העוצמה ההומאופתית הנדרשת לי לטפל בילד.

האם תוכל להסביר קצת על השיטה שפתחת?

כפי שאתה יודע , עבדתי מספר שנים עם אוטיזים, האם תוכל לתת מס קווים כלליים? באיזה תדירות אתה נותן לילד את הרמדי? יומי? או מנה בודדת אחת ל..?

כל מקרה הוא אינדיבידואלי ונבחן לגופו.

השיטות שלי לאבחון מצבם הנכון של האוטיסטים לא קיימות אצל שום הומאופת מלבד לו קליין שהבין באופן מוזר ומיוחד שהאוטיזם קשור לממלכת החיות.

פולספגן

New member
לא הבנתי מההסבר שלך מה ההבדל בין זה לתינוק?

הרי גם לתינוק, אתה מתצפת ...

תינוק וילד

אני לא מציק לתינוקות ולא בודק את התגובות שלהם לגירויים שלי ועם ילדים אני פועל בשיטות מסויימות בהן אני בוחן את תגובותיהם להצקות שלי.

בוודאי :)

אני צוחק: ההצקות שלי מאוד נעימות, מצחיקות ומשעשעות ולעיתים מדהימות. אני יכול לספר לך על מקרה של ילד בן 8 עם הפרעות קשב וריכוז קשות מאוד (שלא בספקטרום) שנדהם ממני, צחק ואמר לאמא "פעם אחרונה שאת מביאה אותי למשוגע הזה הוא בעצמו צריך רטלין" כולנו פרצנו בצחוק. מה שחשוב הוא שהילד לקח את הרמדיס שלי ואכן נעזר בהן מאוד והפסיק את הרטלין.

taltul1974

New member
האם תוכל לספר על מקרה שבו עזרת

לילד אוטיסט עם הומיאופתיה והשינוי היה מהותי, כי הכל באמת נשמע מעניין ..

מקרה מוצלח:

ישנם אלפי מקרים מוצלחים, חלקם פיקנטים ומעניינים וחלקם פשוטים ומשעממים. הנה לדוגמא מקרה מלפני חודשיים בו בנה של רופאה מקופת החולים אשר קיבל מספר טיפולים הומאופתים שונים ויחסית הייתה מרוצה מהטיפול הקונבנציונלי ובכל זאת החליטה להגיע אלי לחוות דעת נוספת. אותה רופאה נשבעה בפני שהסיבה היחידה לאוטיזם של בנה היא בעקבות חיסון ה-MMR וכמובן שאמרה זאת להומאופתים אחרים, הם התמקדו בזה ונתנו רמדיס שונות שמטפלות בחיסונים. הילד היום בן 10 בביה"ס רגיל עם סייעת סמויה (שזה יפה מאוד) אולם עדיין יש לילד עוד דרך ארוכה ואפשרות לצמוח ע"י ההומאופתיה. כאשר הגיעה אלי שמתי לב שבאמצעות הניסיון והשיטה שלי שהילד הוא "טמבל" :) וגם אם היה ילד נורמטיבי לחלוטין עדיין היה "טמבל" וזה לא בגלל החיסון שהוא "טמבל" אלא שמאחורי המסיכה האוטיסטית ישנו ילד. ומה שאותי מעניין זה מיהו הילד ולא המסיכה האוטיסטית. הרמדי שהוא קיבל- כל סטודנט להומאופתיה יודע שזו הרמדי ל"טמבלים". היא נקראת בריטה קרבוניקה, שבמקרה זו גם רמדי מאוד חזקה לפגיעה מחיסונים. מה שאפיין באמת את המקרה זו הפסיביות וה"טמבליות" שיצאה מאוד חזק כתגובה להצקות שלי. היום הילד נתן קפיצת מדרגה משמעותית וה- IQ שלו עלה מאוד. האמא נדהמה ואמרה לי: "פעם ראשונה שאני רואה שיש לי ילד חכם".

למעלה