אירוח באינטרנט

aylula1

New member
אירוח באינטרנט

האם לדעתכם ניתן לנהל אירוח בפורום באינטרנט המתבסס על היותי מאמנת- זו ששואלת שאלות ולא מייעצת? חשוב לציין, שאין לי התמחות ספציפית בתחום של הפורום. אשמח לתשובות. תודה

אירוח בפורום

לא כל כך הבנתי את השאלה - למה הכוונה זאת ששואלת שאלות ולא מייעצת. מנסיון אישי התארחתי כבר כמה פעמיים בפורומים שונים שקשורים למציאת זוגיות. נשאלתי שאלות ונתתי תשובות מתוך ההתמקצעות שלי כמאמנת למציאת זוגיות. היה מאד מאתגר מקצועית. אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות. בהצלחה

aylula1

New member
לעידית

אני כמאמנת שואלת שאלות שאמורות לגרום לצד השני לחשוב ולענות עליהן. אני לא מייעצת. בפורומים אנשים מצפאים לעצות, לא? אשמח אם תשתפי אותי בחוויה שלך כמתארחת, האם התת רעיונות? עצות? האם שאלת שאלות מכוונות?

הבהרות

לפני כל אירוח, הייתי צריכה לספר כמה מילים על עצמי, ועל הנושא. מכיוון שנושא האימון להרבה מאד אנשים לא מוכר, כתבתי כמה משפטים על אימון, לא בטוחה שכולם הבינו, ולכן נשאלתי שאלות שציפו לתשובה ייעוצית. אני עניתי כמאמנת שאלות מכוונות. אגב מוזמנת להציץ בפורום שאני מנהלת, ואותה ההתמודדות יש לי גם שם. אני מאד מנסה לכוון ולא לייעץ. הרגישי חופשי לשאול כל שאלה שמטרידה אותך. לילה טוב.

tlingit

New member
ברוכה הבאה aylula1 ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אירוח בפורום בתפקיד מאמנת זה רעיון יפה, ועידית שיש לה נסיון רב בכך כבר נתנה לך עצות נפלאות אני אישית חושבת שזה גם אתגר לא קטן, משום שאנשים באמת רגילים לבקש ולצפות לעצות לשאלתך אם יש חשיבות לכך שאת מתמצאת בנושא הפורום בו תתארחי אני חושבת שזה כמו בכל אימון (גם אם בפורום לא תעשי תהליך שלם של אימון) ובעניין זה הובעו פה בפורום שלנו דעות לכאן ולכאן בדיון על השאלה האם המאמן צריך להיות מומחה בתחום או לא (הנה קישור לדיון) אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר קצת את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו נשמח לשמוע איך הלך לך באירוח ובכלל

למעלה