../images/Emo108.gifחלמתי על באטיסטהה:]]חח
הנהה החלום..: חלמתי על באטיסטה שהוא בא אלי לבית לישון אצלי שבועע והיה מזה כיףףף חחחחחחח.. הראתי לו את כל התמונות שלו שתלויות אצלי בחדר חח וזה...ואז אמרתי לו באטיסטה לבנות שלך יש איסקיו? והוא אמר לי כן..אמרתי לו האא מה המספר של האיסי שלהן?והוא אמר לא יודע.. אז אמרתי לו הנה קח את המס' שלי ותביא להן תגיד להן שאני רוצה לדבר איתן..ואז הוא אמר טוב:] ואחרי זה היתי סתם באיסי ודיברתי באותו רגע עם נופר ואמרתי לה נופרר את לא מאמינה מי יושב לידי ונופר אמרה לי כזה מי?ואז אמרתי לה באטיסטה ואז נופר אמרה לי חח איזה שקרנית ואז אמרתי לה הנה אפילו תיראי במצלמה..והדלקתי את המצלמה והיא ראתה והיא אמרה "את לא מפחדת להיות עם החיה הזאת?"
חחחח...ואמרתי לה לא..וקיצור רשמתי גם בפורום שהוא אצלי ... ואז הוא כבר היה צריך ללכת אז בנסיעה לשדה התעופה ביקשתי ממנו את המס' שלו שאני יהיה איתו בקשר והוא ביקש ממני שאני יבוא אליו לבית סתם ככה להיות אצלו שבוע ואמרתי לא עכשיו אולי בהזדמנות אחרת.. והיתי גם בקשר עם הבנות שלו ודיברתי איתן בפלא ואז כשהוא היה צריך לנסוע חזרה לביתו בכיתי ובכיתי גם בחלום וגם במציאות והתעוררתי והיו לי דמעות בעיניים חחח.......וזהו זה סוף החלום.. חבל שזה לא היה אמיתייי..