אירוחים ב
אנשים

MaStuLa76

New member
בתי קפה - עברי

זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם מכלום חלהלה ושם די.ג'יי זה לא שם פרטי להלה

../images/Emo210.gif שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחדדד ! ../images/Emo12.gif

ביג מאמא הנינט הזאת!

MaStuLa76

New member
היי . - שאלון - [ :

יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

MaStuLa76

New member
עונה X;

איך העולם רואה אותי?בואו נצעד לחלום
האם יהיו לי חיים מאושרים?אמא תראי [ ? ] מה אנשים באמת חושבים עליי?גשם חזק
האם אנשים חושקים בי בסתר?המכתב XDDD איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?עצוב בלעדייך
מה אני צריך לעשות עם חיי?האושר שבפנים D; עצה טובה בשבילי:קליפה XDDDD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?מעליות D; מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אין מלאכים בגם עדן
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?מסך הערפלללל חחחחחחחחחחחחח ובהלוויה שלי?לא בא לה :OOOOO איזה סוג גבר אני אוהב?כמו שלך
איך יהיה לי מחר?השיר שלנו
למה אני כאן?אישה לויתן O; בתור מה אנשים יזכרו אותי?בשבילך X= איזה שיר יתקע לי בראש מחר?זונה D; האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אין מקום איך תהיה השנה הזו?מגיע לך יותר. באמת מגיע לי יותר. |= איזה מפחידוש. \:

יא כמה פעמים עניתי על זהD:../images/Emo105.gif

איך העולם רואה אותי? אז למה לי פוליטיקה עכשיו-משינה XD האם יהיו לי חיים מאושרים? מכה אפורה-מוניקה סקס. דמאט. השיר הזה רודף אחריי >_____________> מה אנשים באמת חושבים עליי? סקס-מופע הארנבות של ד"ר קספר
האם אנשים חושקים בי בסתר? מסיבת מתגייסים-אביב גפן. טוב -_-" איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? הדרכים הידועות-שלום חנוך. מה אני צריך לעשות עם חיי? התחלה חדשה-יהודה פוליקר. אומאגד*&^%&*^
עצה טובה בשבילי: הכל יכול לקרות-נינט. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? משינה-מילים ועוד מילים. יאא o_O מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? משוררים-אביב גפן. ~הלכתי לחתוך ורידים~ מזה?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? פלורנטין-אהוד בנאי. ובהלוויה שלי? עורי עור-אביב גפן. זה מפחיד אותי
איזה סוג גבר אני אוהב? אלה-היהודים
איך יהיה לי מחר? מכה אפורה-מוניקה סקס. נוווווווו עודפעם?!?!?! היא אמרה לי תראה החיים די קלים
למה אני כאן? ברי סחרוף-אינני אוהב אותה. בתור מה אנשים יזכרו אותי? האהבה נשארת-גלעד שגב. יאיי
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שנים חסומות-מוניקה סקס. יאיא :) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? רצית-שי גבסו -__________- איך תהיה השנה הזו? דיכאון-אביב גפן
מה זה השיט הזה ?!?!?!
טוב. זה היה מפחיד. >_>

אל תבהלו אם כל השירים פה יהיו של אביתר בנאיXD

איך העולם רואה אותי? הנה אני בא - הדג נחש
האם יהיו לי חיים מאושרים? מהרי נא - אהוד בנאי . מה אנשים באמת חושבים עליי? הרואין - אביב גפן. האם אנשים חושקים בי בסתר? אביתר ומאיר בנאי - אצלך בעולם . איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? לזוז - הדג נחש
מה אני צריך לעשות עם חיי? בשבילך - אביתר בנאי עצה טובה בשבילי: מתי נתנשק - אביתר בנאי XD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? תאטרון רוסי - אביתר בנאי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? לראות את האור - אפרת גוש . איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לא אחד מהם - נדב קדמון XD ובהלוויה שלי? מחר כבר לא יבוא - אביב חחחחחחח דיייייייי
איזה סוג גבר אני אוהב? דון חואן - הראל מויאל XD איך יהיה לי מחר? שבק מיוזיק - מוקיי D : למה אני כאן? כלום לא עצוב - אביתר בנאי . בתור מה אנשים יזכרו אותי? התאבדות - אביב גפן
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אקדח - אביתר בנאי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? המון אנשים - אביתר בנאי, יאא
איך תהיה השנה הזו? שוב אני לבד - אביתר ... \ :

MaStuLa76

New member
שמע ישראאאאאאאאללללללללללל../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

למעלה