אירוחים בפורום

dreaming h

New member
אירוחים בפורום

שני האירוחים שהתקיימו בפורום (בעז שחם ואוהד הצופה) היו למעלה ממוצלחים בעיני, ואני מודה (שוב) למתארחינו שהסכימו להתארח, ועשו זאת בסבלנות ורצינות. כמו כן, בהזדמנות זו, אני רוצה להודות לכם, על ההשתתפות הנהדרת באירוחים. בשאלות הרציניות, בסקרנות, ובנכונות לשתף פעולה עם האירוחים. האירוח המתוכנן הבא יהיה, ככל הנראה, של אלדד אלרון, בנושא דו חיים. כרגע עוד אין תאריך. שאלתי היא, האם יש מישהו מסוים שהייתם רוצים לארח בפורום? שאלות שהייתם רוצים להפנות לגורמים מסוימים? אשמח לשמוע מכם, ולנסות להניע לכיוון. יאללה, יומנעים!

naja

New member
רעיון לאירוח.

הייתי מאוד שמח אם יתארח כאן נציג ממחלקת האכיפה והפיקוח של הרט,ג.(רוני מלכא הוא העומד בראש החטיבה הזו). מעבר לשאלות ולביקורת הרבה שיש לי, הגיע אלי היום המכתב עם החוקים החדשים שלהם והייתי מאוד שמח אם מישהו יוכל להסביר את ההחלטות שהתקבלו שם, כיצד הולכים ליידע ציבור שלם שקיימים חוקים חדשים והאם אנו צופים לגזרות נוספות בעתיד.

gaichuk

New member
מר קלר גולש באינטרנט?

נראה לי שיכול להיות מעניין... בנוסף,ומאחר וכבר גלשנו לדו-חיים,אולי נעשה עוד צעד קטן (או זחילה ) לכיוון המים ונזמין את אורן סונין מאגף הדיג או את עוז גופמן או את אביעד שיינין? ג'יזל בונדשן גם טוב...

אביעד מנהל פורום כאן בתפוז

נראה לי מגוחך לארח אותו כאן, אבל אולי תציע לו לארח בפורום שלו (דולפינים ולוייתנים) אנשים אחרים הקשורים לשמירת טבע בים?

Torgos

New member
אם באגף הדיג עסקינן

אז המועמדים המתאימים הם אכן אורן סונין או אולי אפילו עפר זקס, המשנה למנכ"ל והאחראי על גידול דגים "ביבשה". צריך משהו מועדת האינטרודוקציה לשהם האחראית על מיני הדגים שיוכנסו לגידול וכמובן בעקיפין (שלא בכוונה) למינים פולשים או לפחות מתקיימים גם במערכות מים טבעיות. יש לי קשרי עבודה עם שניהם, באם עזרתי נחוצה.

למעלה