אירוחים בפורום

Anin17

New member
אירוחים בפורום

אני רוצה לקדם יוזמה של אירוחים בפורום אך לשם כך אני צריך את האנשים הרלוונטים לעיניינו עד כה עלו בראשי רשם העמותות ומשרד החינוך אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי למחלקות ספציפיות או לאנשים מסויימים מרשם העמותות וממשרד החינוך שהייתם רוצים שיתארחו כאן

9ball master

New member
אין לך....

מה להזמין את רשם העמותות, זהו פורום ביליארד ולא פורום משפטים.... גם ממשרד החינוך אין לך את מי להזמין לכאן!! אולי תזמין את יו"ר עמותת איל"ת אשר תומכת באיגוד ועוזרת לאיגוד (תמורת תשלום כמובן) הוא יוכל לדבר עם הגולשים על קידום ענפי ספורט בארץ ובעולם ואיך הוא רואה את התנהלות הדברים בארץ בענף הביליארד...

9ball master

New member
כמובן ש...

נציג האיגוד היה יכול להיות נחמד אבל הם מפחדים משאלות נוקבות מידיי ומעדיפים להסתגר במגדל השן שלהם....

lior02010201

New member
חבל... בטוח שאין סיכוי? זה אמור

להיות מאוד מעניין אולי הם ישיגו משהו בזה... אם האמת איתם (מה שלא נראה) אז אין להם מה להפסיד אפילו אם לא בפורום הזה שמם רדוד ביותר ואין לאן לרדת יותר...

Anin17

New member
היה ניסיון בעבר שלא עלה יפה ואני לא

מאמין שהם ישתפו עוד פעולה

Anin17

New member
תפוז לא משלמים לאנשים בשביל להתארח

פה זה נעשה בהתנדבות

O f e r P e e r

New member
למה לא???

לדעתי זה יכול להיות רעיון מעולה!!! להזמין את נציגי המדינה אשר עומדת להעניק תקציבים לעמותה זו... אולי גם את נציג ה "טוטו" שהרי חלק מהתקציב האמור להגיע משם!!! בוא ננסה - רצוי לא לשלול... לפני ששומעים!!! בעיית העמותה היא הסתגרות בתוך עצמה!!! איפה "למעןקידום הספורט" נעלם??? כאשר מספר אנשים מעוניינים לדעת פרטים!!! בואו ננסה להזמין כל איש ציבור - ללא קשר להבנתו בעולם הביליארד... בתקווה לקבל תגובות ענייניות על נושאי ארגון וניהול חוקיים בספורט הישראלי!!!

O f e r P e e r

New member
כן...

תזמן את אנשי הטוטו, את משרד הספורט את משרד האוצר, את ביבי נתניהו ואת אריד שרון!!! אני בטוח שהם שיחקו ביליארד לפחות פעם אחת בחייהם!!! וגם הם יודעים את חוקי הביליארד הרשמיים יותר טוב מהעמותה הרשומה!!! בואו ננסה לשנות ו(באמת) לקדם את ספורט הביליארד!!! דרך אגב... מכבי מערת המכפלה אמורה לתת פור להפועל מגדל דויד במפגש גמר הגביע ב...קריקט ג'מייקני!!!

9ball master

New member
איך אתה....

רוצה "לשנות ו(באמת) לקדם את ספורט הביליארד" אם אתה לא מסוגל לשמור על רמת רצינות??

9ball master

New member
תקרא שוב...

את ההודעות האחרונות שלך, בעיקר את אלא שפרסמת בין השעות 6:20 ל7:00 בבוקר בימים האחרונים, אתה לא יכול להגיד שהרצינות שופעת מהן... להזמין את שרון וביבי ?!?!?! "בוא נשנה את החוקים איך שבא לנו" ?!?!?!? "אליפות העולם" ?!?!?!? אתה לא יכול לצפות שאנשים יקחו אותך ברצינות עם גישה שכזו

lior02010201

New member
מה קרה טיפה צחוקים יש פה יותר מידי

מצב רוח רע מידי פעם צריך להרים המצב רוח

למעלה