אירוחים בפורום

syair

New member
אירוחים בפורום

האם אתם מעוניינים שאנסה להשיג אורחים מסויימים שיבואו ויענו על שאלותיכם?

yafa kfir

New member
לדעתי לא - הוא פשוט

הבן של והתמסחר לחלוטין. אני ממליצה על דןדן בולוטין - שבאמת חקר וסייר העולם באופן הכי ראשוני.קצת פרטים - הוא עשה תואר שני בהצטיינות באתנובוטניקה על צמחי מרפא בג´ונגלים של אקוודור - ולצורך זה חי חיי שטח כמה שנים טובות. חוץ מזה - עוד מסעות הרפתקרה אמיתיים - והוא גם כותב מצוין. עוסק היום עם אשתו וילדתו, ככל הידוע לי - בחווה להצלת חיות בר. טיפוס לא רגיל - המטייל / התרמילאי האולטימטיבי. כך גם - גילי חסקין - מדריך וטייל וותיק מאד - איש החברה הגיאוגרפית. שניהם זה הדבר האמיתי. לצערי כל מה שנוגע בערוץ 2 הופך במשך הזמן לפלסטיק.

אבל בדיוק בשביל זה אני צריכה לדבר

אתו... זה לא יכול להמשיך כך.. שהוא יטייל בכל העולם ויראה לנו תכנית שלמה על איזו מסעדה או איזה שוק דגים.

liti

New member
בחירות מצויינות, מציעה גם ../images/Emo26.gif

את דורון אראל מטפס ההרים והטייל!

syair

New member
אירוחים נוספים

האם בכלל מעניין אתכם שבאים לפה אורחים לענות על שאלות? לאורח האחרון שלנו, רוב השאלות באו מפי אנשים שלא השתתפו בפורום עד לאירוח, לכן חשוב לי להתייעץ בכם, לגבי אורחים עתידיים. אז ככה חשבתי להביא: 1. יבואן של ציוד לתרמילאים. 2. רופא מומחה במחלות זיהומיות, שמתעסק גם במתן חיסונים, והסבר למטיילים. 3. חוקרת בנושא התנהגות התרמילאים. 4. אחד מאלה שהזכרתם ברשימה של מטיילים ותיקים כמו דורון אראל. 5. ניתן לערוך גם אירוע בוידאו, וחשבתי על אירוח בנושא טיפוס, מתאים לאוהבי טיפוס הרים, שרוצים להרחיב את אפשרויות הטיפוס. מה שאני מבקש, זה שאם תוכלו לענות על הודעה זו, ותגידו על איזה אירוח יהיה לכם מה לשאול, והוא מעניין אתכם באופן כללי.

shaishoo

New member
1

היי אני מעדיף את 1 .. אבל שוב אני אדם לא יציב שהזמן אצלי בורח.. אז יש מצב שוב אחמיץ את הדיון אז לשיקולך...

sisyphus

New member
אני אשמח אם תבקש מ...

יוסי גינסברג. כתב את ´בחזרה מטואיצ´י´ למי שלא זוכר.

syair

New member
../images/Emo52.gif

אבל אני לא מכיר אותו. האם הוא סופר? ומה זה הספר הזה שהוא כתב?

syair

New member
שאלה

האם כל מי שכתב ספר או עשה איזה טיול קצת שונה מתאים לאירוח? פשוט כמו שהסברתי זה יהיה מביך להזמין מישהו שאף אחד לא שמע, והוא יבוא ולא ישאלו אותו כמעט שאלות.

למעלה