אירוויזיון

אירוויזיון../images/Emo104.gif

שירי ייצגה אותנו בכבוד, יפה לנו מקום רביעי! הופעה מדהימה, מוזיקה מדהימה, שליטה מדהימה על הקול - מעולה. אפילו הבריטים התבאסו בשבילה ואמרו שהיה מגיע לה מקום ראשון. הכל היה מדהים, רק חבל שהיא עשתה קצת פדיחות עם האנגלית... לא נורא, עדיין מתוקה. [= מי ראה?

kit k@t

New member
אני גרה בארה"ב....

רובם פה אפילו לא יודעת איפה זה אירופה :p קאט

מה הקשר גזענות?

פוליטיקה. לא שונאים אותנו כי אנחנו יהודים\לבנים\מעורבים, שונאים אותנו כי אנחנו חיים במדינת ישראל, שהיא לא ממש אהובה על מדינות אחרות בגלל הממשלה\המלחמה וכו' וכו'. כן, היה מגיע לה מקום ראשון.

kit k@t

New member
כולם אנשטישמים,

בגלל זה אנחנו במקום רביעי. הגיוני מאד. יחי ההגיון! קאט

B a Z u K a

New member
היא נתנה ביצוע טוב מה את רוצה?!

ותאמיני לי שה3 הראשונות לא היו יותר טובות..היא הייתה צריכה לקבל לפחות מקום שני

kit k@t

New member
ואני בטוחה שאת הכי אובייקטיבית שיש

נכון מותק? תראי, אני לא יודעת איך היה הביצוע שלה. אני גם לא יודעת איך היה הביצוע של שאר המדינות. מה שאני כן יכולה להגיד זה שאם באמת היו כולם אנטישמיים ושונאי ישראל שם, אז ישראל לא הייתה מקבלת בכלל נקודות. בלי קשר לעד כמה טוב השיר שלה. ואם אנשים התעלו מעל זה שהם לא מסכימים עם ישראל בכמה דברים, ועדיין נתנו נקודות. אז אומר שהם לא אנטישמים, או אנטי ישראלים. אבל בסדר. ישראלים תמיד עשו את זה, ותמיד יעשו את זה... למה לא זכינו? כי כולם אנטישמיים. התסביך הזה של הנרדף די מתחיל לעייף אותי, אבל אני אתמודד. קאט

יותר אובייקטיבית ממך,

את בכלל לא שמעת את הביצועים. כשתשמעי, תביני למה זה מעצבן שלא הגענו למקום יותר גבוה (למרות שרביעי זה אחלה).

אני רוצה להוסיף את ה...

NOT!! *מצחקקת ומקפצת כמו ילדה שקיבלה בלו אקסטזי מתנה ליומולדת 3*

AngeIDust

New member
איזה בולשיט

אם זה היה קשור לזה היא לא היתה מקבלת נקודות. כמו החבר היקר שלי שטען שצרפת לא קיבלו נקודות כי הזמרת ישראלית וכולם אנטישמיים (אבל נותנים לישראל הרבה נקודות, הגיוני). אמנם השיר והביצוע של שירי היה יותר יפה משל יוון, אבל עדיין היו כמה מדינות יותר טובות מישראל. כל שנה אותו סיפור של אנטישמיות. מוזר שבכל זאת זכינו כמה פעמים באירוויזיון, מה באותה שנה לא היו שונאי ישראל?

AngeIDust

New member
היא היתה מדהימה

באמת מדהימה והיתה לה שמלה מהממת!!! מקום רביעי זה גם טוב, במיוחד אם מתחשבים בעובדה ששנה שעברה בכלל לא היינו בגמר

למעלה