אירוויזיון 2014.....

aשרון

New member
אירוויזיון 2014.....

הערב זה קורה, מיי פיינגולד תעלה לבימת האירוויזיון לייצג את ישראל בחצי הגמר השני של התחרות המתקיימת השנה בקופנהאגן דנמרק.

זה השיר Same Heart
https://www.youtube.com/watch?v=ESpRyn-B4bQ
יהיה שיר מספר 2 בסדר ההשמעה, המשדר יועבר בערוץ 1 מהשעה 22:00 .
במוצאי שבת הקרובה יתקיים ארוע הגמר בו תוכרז המדינה המנצחת לשנת 2014.

בהצלחה למיי וחג אירוויזיון שמייח לכולנו..

Same Boy

New member
ממש לא אוהב אותה כמבצעת

והשיר meh אחד גדול,לא מבין מה מתלהבים ממנו כל כך.

בכללי לא צופה אבל השיר הזוכה של שנה שעברה היה יפה

הומואים ואירווויזיון

בהחלט בסיס למחקרים סוציולוגיים.
יאק, כמה קיטש וזבל מרוכז.
מיי פיינגולד - מי זו, מה זו ולמה זו?

ItsikH

Member
"כשאני טובה אני טובה, כשאני רעה אני עוד יותר טובה"

מיי ווסט!

ItsikH

Member
והקישור של הומואים לאירוויזיון ממחיש עד כמה שרירותי הוא החיבור התרבותי כביכול בין חברי הקהילה. אפשר אם רוצים להתחפר בשאלה הזו ולהבין מה גרם לכך, אבל משעה שנגרם - זה מה שיש.

aשרון

New member
הנה זה התחיל.....

הפסטה על הגז, מלטה מבצעת את השיר שלה ומיד אחריה מיי עולה לשיר.

כל שנה מחדש אני אומר שלא אכפת לי, אבל אני דבוק למסך בזמן השיר שלנו.

aשרון

New member
והנה זה נגמר....

היה ביצוע מהמם, מי היתה מדהימה, תזוזת מצלמה מצויינת ומדוייקת. וקליפ הפתיחה כשהיא מרכיבה את דגל המדינה היה מעולה ומרגש.

גאווה לאומית, לפחות בשבילי.

Same Boy

New member
האמת שהופתעתי לטובה

אני זוכר את השיר אחרת מלפני כמה שבועות
היא הופיעה ממש טוב! לא זכרתי אותה ככה
בכל מקרה בהצלחה

aשרון

New member
או...סוף סוף..

נחמד לפגוש אדם ששומר על ראש פתוח ונותן צ'אנס

בסוף כמובן ישראל לא התברגה

הלך הכבוד הלאומי.
שלא נדע, כבוד לאומי בזכות תחרות שירים מחורבנים, ערימות קיטש ובגדים נוראים.
נו כן, ראיעתי את תקציר השירים, אח"כ חכיתי לפרסום המדינות.

aשרון

New member
אז לא עלינו לגמר...

מיי נתנה ביצוע מעולה וראו עליה שהיא התרגשה מאוד .
לא עלינו, לא נורא, העיקר ששלחנו זמרת נהדרת, עם שיר נהדר, שייצגה את המדינה בכבוד.

בקליפ של השלוש שניות - זוועה מרוכזת

צרחנית, דרמטית א-לה-חנה רובינא, פלא שלא זכתה?
נמצאת מאחור מאוד ביחס לאחרים שהופיעו בשלוש שניות.
כן יש לה קול די טוב.

Uri04

New member
אמרתי כבר את הכל בפורום ההוא

אני אעשה קופי-פייסט לתגובה שלי בתגובה למישהי שטענה שאם היינו בלרוס או סלובניה היינו עולים בטוח:

אנחנו לא בלרוס ולא סלובניה. אנחנו לא ממוקמים באירופה, וגם לא בין מדינות ידידותיות. אין לנו מדינות שכנות שמשתתפות (וגם אם הן היו משתתפות לא ממש היינו מקבלים מהן "דוז פואה") ואין לנו עם אף מדינה אירופאית קשרי ידידות עמוקים בשיטת ה"שמור לי ואשמור לך". בנוסף לכך, אנחנו לא ממש פופולאריים עם ממשלות ימין פאשיסטיות, הכיבוש וכו' (אה, שכחתי "אין כיבוש". אה-ההה ), הסברה גרועה וההיסטוריה הלא ממש מזהירה של היהודים באירופה. עכשיו עם הנתנונים האלה - יש כמה ברירות:

1) לפרוש מהאירוויזיון כי אנחנו לא מוכנים לקבל את גזירות המציאות.

2) לשלוח שירים ווינרים עם הפקה מקצועית ומושקעת באנגלית מלאה ולהסתפק לפחות בעלייה לגמר.

3) להמשיך לשלוח שירים בינוניים, עילגים ומביכים עם הופעה חובבנית, לצפות לניצחון סוחף ולבכות על הנפילה בסמי.

אני מעדיף את האופציה השנייה. נראה לי שזו האופציה הריאלית והבוגרת היחידה כרגע.

Mr Fahrenheit

New member
ישראל צריכה כבר לפרוש מהתחרות הפוליטית הזו

גם ככה לא תהיה רשות שידור בקרוב..

aשרון

New member
גם אני חושב ככה, אבל....

גם אני בדעה לפרוש מהתחרות, אבל לא בגלל רשות השידור.
אלא בגלל שהיא כבר יותר מדי מפוצצת ומבולגנת ולא זוהרת ומכובדת ומרגשת כמו פעם.

יהיה טוב אם יורידו את עניין חצאי הגמר, ויעשו הגרלה בשידור חי כמו במונדיאל על 15 מדינות שיעלו להתחרות כל שנה על בימת האירוויזיון.

שיעלו תקנון מחודש להשתתפות ולהגשת השירים, ולהעלאת מופע מכובד ונוצץ אבל לא מבולגן ומלא בעצמו כמו היום, לבטל את שיטת השיפוט ע"י חברי שופטים ולתת את השיפוט לקהל בלבד. באמת שבא להקיא מהמנחים החצי מקצועיים שהגיעו בשביל החלטורה, מהבמה הגדולה והריקה ברוב השירים, מהסליזיות המתפקעת לעייפה של חלק מההופעות עצמן, לגרנדיוזיות הבלתי נסבלת.

פעם הגרנדיוזיות היתה מגודל המעמד, היום הגרנדיוזיות זה מגודל הארוע עצמו בלבד, לא בגלל השירים ולא בגלל המבצעים, ולא בגלל הכבוד שמביא הארוע למדינות המשתתפות.

קראתי ב"ידיעות" מישו שכתב

שזו הפעם הרביעית שישראל לא עולה, וזה נראה "רע". שכבר משלחות אחרות הביעו את חוסר הבנתן לאי בחירת ישראל, וכן הטיעון הנצחי שאין לנו הסכמי שיתוף הצבעה עם מדינות הסביבה. ואז ה-שוס, שברגע שנצא מדינות ערב יצטרפו לאירוויזיון המוחרם בגללנו, וכן ברמז עבה כרגלו של שולחן העבודה שלי - יש כאן קנוניה של צמגינות ערב להעיף אותנו מהתחרות.
אמא'לללללללללללללללללללללללללללללללללהההההההההההההההההההההההה
כולה תחרות שירים מחורבנים.

Uri04

New member
כן.. יש בפורום אירו' הרבה מאוד אנשים הזויים

יש שם גם אחד שהרעיון שלו ל"איך לגרום לאירופה לחבב אותנו" היא להיכנס באמ'אמא של כל הערבים, ואז באירופה יכבדו אותנו שאנחנו אחלה-גבר ויתחילו להצביע לנו
.

למעלה