אירוויזיון 1979

אהוד_

New member
אירוויזיון 1979

טליה, אני נתקפתי במכת נוסטלגיה.....איך הייתה ההרגשה ב 1979 שאנחנו אירחנו את התחרות....האחים שלי היו קטנים והם זוכרים שהם ספרו את מחיאות הכפיים כדי לדעת מי יזכה... לי יש עיתון מקורי של 1979, עם כותרת של יום אחרי.... "ישראל זכתה שנית באירוויזיון - הללויה!" בכלל, איזה אירוויזיון נהדר, תמיד יש לי סימפטיה גם לעיגולים הזזים... הטופ פייב שלי ל 1979: 1. ישראל 2. צרפת 3. שוודיה 4. אוסטריה 5. הולנד קיבלתי עכשיו גרסה נדירה של נורווגיה 1979 בצרפתית, גרסת פופ, שלא מוכרת =)

טליה ג

New member
האירוויזיון הראשון שלי

שלא זכיתי לראות בשידור חי וגם לא בשידור החוזר (בצבע!) חצי שנה מאוחר יותר בחנוכה, כי לא הרשו לי. אבל הקשבתי לקלטת מאות פעמים וכל התרשמתי. כבר אז, כשעוד לא הייתי אפילו בת 8, הוקסמתי מהאווירה הבינלאומית, משפע השפות המוזרות, מהמתח ומהעובדה שזכינו. בעקבות אירוויזיון 79´ נהייתי חולה על אירוויזיונים ולא יצאתי מזה גם 23 שנה לאחר מכן. עד היום האירוויזיון הזה הוא האהוב עלי ביותר ולפי דעתי היו בו השירים הכי טובים. חוץ מ-"Satelit" משוודיה ו"מרי אן" מאנגליה שהם לא בדיוק מבריקים לדעתי, כל השירים פשוט גדולים!

אהוד_

New member
עוד על 79´

יש לי וידאו של הקדם השוודי מ 1979! זה היה הקדם הכי טוב שעשו לאירווזיון לדעתי, זה ועוד כמה...ועוד כמה שוודים בדרך.... אבל טליה שווה לך לשמוע \ להוריד את השיר הזה Eva Dahlgren - om jag skriver en s ng הכוונה Sang רק עם גופן שאין לי במחשב, עם עיגול אחד למעלה

אהוד_

New member
נו....אז איך השיר?

יש לי תרגום אם את רוצה... מקודם 3 הוא זכה שם, והביא לפריצה של הזמרת המדהימה הזאת !!!!!

טליה ג

New member
עוד לא הורדתי אותו

התברר לי שגרסת האודיוגלקסי שלי מיושנת ואני צריכה להוריד את החדשה. וכדי שאני לא אעשה איזה בלגן או נזק בלתי הפיך למחשב, אני מחכה שאח שלי יבוא ויוריד את הגרסה החדשה.

גלעד#

New member
אפרופו אירוויזיון 79 ואהוד_

הקלטת שלי מתה לחזור הביתה עם אירוויזיון זה מוקלט, כמובטח מזה שישה חודשים. ובקריאה נרגשת לאהוד_: "השיב את הקלטת הביתה" וכל חברי הפורום מוזמנים להניף בלונים כחולים להשבת הבנים לביתם.

תיקוני הגייה...

ברוח הבגרות המתקרבת בלשון, הרשה לי לתקן אותך.
השיב
השב (ה-פתח/קמץ, ש-צירה) שורש - ש.ו.ב. בניין הפעיל. נכון טליה ?

גלעד#

New member
וואלה צודק

בימים כתיקונם הייתי הוגה כהלכה כל מילה ומילה, אבל מה לעשות אני כולי מאובק יושב במקום הומה אדם. מחד המלצר עושה עיניים ומאידך הכדורגל ברקע מחריש אוזניים. קניתי כרטיס של שלוש שעות+קפה והכל ב- 45 שקל (איזה פראייר אני). העיקר להעביר את הזמן עד לאוטובוס שייקח אותי בחזרה לשיממון של המילואים. ונכון אומרים השב! מלשון ציווי, ובהצלחה בבגרות בלשון. אני טוב מאוד בלשון בדרך כלל

גלעד#

New member
אני נשוי באושר

וחוץ מזה במסגרת שלוש השעות שרכשתי החליפו משמרות והביאו מלצרית שלא צבעה שורשים. לא כוס התה שלי

טוב... אני לא יודע את כל הפרטים על

כל האנשים פה בפורום. אני פשוט משער שרוב הבנים פה מעוניינים בבנים. אני מצטער אם אני עושה הכללה... זה לא הכוונה. לגבי המלצרית שלא צבעה שורשים - תבדוק עם המשטרה - אולי אתי אלון ברחה.

גלעד#

New member
אמממ

כשאמרתי שאני נשוי זה היה ברור שלגבר. למה יש אופציה אחרת?

Yaniv-DC

New member
ולמה לעזעזל זה אישיו

אלא אם כן כמובן... טוב, לא חשוב. אתה עוד קטין

למעלה