אירוביקה והרזיה

Motty1

New member
אירוביקה והרזיה

אני בעל עודף משקל (15-20 ק"ג) עשיתי מנוי לפני חודש לחדר כושר, אני רץ שלושה פעמים בשבוע - במשך שעה כל פעם (ריצה קלה - 8 קמ"ש) - לצערי לא ירדתי אפי´ גרם. למרות שאני שומר גם מבחינה תזונתית. יש למישהו הסבר?

רון ו

New member
השאלה היא כמה אחוזי שומן

יש לך בגוף, סתם כרס או מבנה רחב / שרירי וכמה אחוזי שומן יש לך בתפריט

איך שומר? על בסיס מה?

הרכיבו לך תפריט מיוחד או שהחלטת על דעת עצמך? אתה יודע כמה קלוריות אתה אוכל? איך חילוף החומרים שלך? אתה מבצע גם אימוני משקולות? ואגב, אתה רץ שלוש פעמים ולא שלושה.

Motty1

New member
תשובות

אין לי מושג כמה אחוזי שומן יש לי בגוף. יש לי מבנה רחב ואני שמן בכל הגוף. לא כרס. אני 1.73 (בן 22) שקלתי לפני שנתיים כ110 ק"ג. מאז ירדתי כ15 קילו בעזרת "דיאטת המכורים לפחמימות" - כיום אני בתוכנית השמירה של הדיאטה הזו. שבעזרתה אני אמור לא להרזות ולא להשמין, כי אם לשמור על משקלי (תוכנית ההרזיה של הדיאטה הזו היא מאוד קשה עבורי). אני מנסה להוריד את שאר העודפים בעזרת ספורט אינטנסיבי-אירובי אבל לא ממש הולך לי.

שוב.. בעיה בהגדרות

אתה מנסה להוריד את שאר העודפים בעזרת ספורט אינטנסיבי-אירובי? כתבת בהודעה הראשונה שאתה רץ 8 קמ"ש. מה אינטנסיבי בזה??? אם אתה כבר מנוי לחדר כושר, תגיע שעה קודם, תעשה חימום כמו בן אדם, תעבוד עם משקולות לחיזוק השרירים, תקנח ב-45 דק´ של ריצה קצת יותר מאומצת, נגיד 10 קמ"ש בממוצע (אני ממליצה על שיעורי טרקינג של שיפועים ומהירויות משתנות) ואתה אפילו יכול להוסיף יום אימון נוסף, 4 פעמים בשבוע זה בהחלט מכובד. תוצאות רואים בד"כ אחרי חודשים, אז סבלנות והתמדה. זה הכל. בהצלחה!

Motty1

New member
בחייך. חשבתי ש8 ק"מ זה מספיק :)

אז מה? צריך שעתיים אימון כל פעם? ואימוני משקולות מרזים? לא ידעתי... אני גם עושה קפוארה פעם בשבוע - שעתיים. זה לא מספיק? כמה זמן יקח לי לדעתך לרדת את ה15 קילו המזורגגים האלה?

שעה וחצי תספיק

45 דק´ משקולות, 45 דק´ אירובי. יש בהודעה ממש מתחתייך (או מעלייך, תלוי אם תוקפץ) הסבר על קצב נכון של איבוד משקל, אין לי כוח לחזור על עצמי.

אלי ו.

New member
עינת, אל תרדי עליו, 8 קמ"ש

יכול להיות אינטנסיבי בשבילו. האינטנסיביות מוגדרת כאחוז מדופק מירבי. בשביל אצן רציני ריצה ב 15 קמ"ש זו ריצה קלה, בשבילי זה ריצה לאמבולנס
הכל יחסי לרמת המתאמן.

אלי ו.

New member
אופס סליחה, עברתי על ההודעה

הראשונה והוא באמת כתב "ריצה קלה" שכחי ממה שכתבתי

אלי ו.

New member
אז מה קורה, מי חייב למי ארוחה?

האם עד החגים אתה קונה או אני? איך הולך?

Motty1

New member
לכן אני פה... כדי לנצח

והתפקיד שלך לעזור לי. אח... איזה עולם קטן :)

עם המצב המדיני/בטחוני אצלנו

לא צריך לרוץ אל האמבולנס, הוא מגיע לבד... היישר אלייך, לכל מקום שרק תרצה... אין הבחנה.

למעלה