איראן זה כאן!

OriIdan

New member
ניסיתי כבר את מה שאמרת

אז היא הבינה שכנראה טכנולוגית זה בלתי אפשרי. אבל היא עדיין חושבת שעקרונית החוק הזה נכון. היא לא קיבלה את דעתי שהחוק הזה הוא תקדים מסוכן מאד. לגבי דעתי על הרשימה השחורה של אילו שאינם מעוניינים בצנזורה, היא השיבה בתמימות שלספקי האינטרנט אסור לחשוף את הפרטים. אמרתי לה שהתמימות שלה מדהימה. מעניין איך אשה שחיה בישראל למעלה משלושים שנה (כאן חשפתי שגילה למעלה משלושים) יכולה להיות כל כך תמימה. בכלל הגישה שלה היא שהיא אולי יכולה לשלוט על מה רואים הילדים שלה בבית. אבל לא יכולה לשלוט על מה הם רואים אצל חברים ולכן טוב שיש סינון לכולם. לקח לי הרבה זמן להביא אותה למסקנה שכנראה החוק לא ישים ושבנוסח הנוכחי יש הרבה בעיות. היא עדיין חושבת שבבסיסו של החוק יש דברים חיוביים ויש לנסח אותו טוב יותר. אני מביא אותה כאן כדוגמה. אני חושש שכמוה יש לא מעט גברים ונשים במדינה שחושבים שהחוק בבסיסו הוא טוב. היא במקרה אחת עם יכולת חשיבה (נכון שהיא כאן הוכיחה שלא כל כך...) אבל יש עוד הרבה אחרים בעלי יכולת חשיבה נמוכה משלה וזו הבעיה. אני גם חושש שלחלק אם לא רוב חברי הכנסת שהצביעו בעד החוק יש יכולת חשיבה נמוכה משל הידידה שלי.

רשימה שחורה

אני מודיע קבל עם ועדה שאני מתכוון לבקש שלא יחסמו לי את האינטרנט למין, אלימות והימורים. כרגע הפיקוח שלי על ילדי משביע את רצוני ואני יותר חושש מהתערבות של המחוקק הנאור בתכנים שאני קורא. יש כל כך הרבה דברים שההאייטולות שלנו יוכלו לחסום שאני לא רוצה לתת להם את הכוח. כשאחשוב שצריך להגביל את ילדי, אעשה זאת ביוזמתי. אתקין תוכנה ואכונן אותה לפי שיקול דעתי. אם זה יהפוך אותי לסוטה - ברוכים הבאים. אני סוטה... (ותודה על ההפניה למאמר שלי).

אתה יכול להרשות לעצמך להיות "סוטה"... ../images/Emo6.gif

אבל מי שמועסק במוסדות ממשלתיים וציבוריים - לא ממש. מי ירצה לקבל מורה "סוטה" לעבודה? וזו רק דוגמא אחת. (בכיף! חבל רק שאף אחד לא הולך להסביר את כל הדברים האלה באמצעי תקשורת כמו רדיו וטלוויזיה)

הנה המטרה האמיתית לחוק הצנזורה של שס

המטרה האמיתית של חוק הצנזורה של ש"ס , זה למנוע גם מבגירים להיכנס לאתרים "לא הולמים" , ואני מביא לכם קישור מתוך האתר של ש"ס

הנה גם ציטוטים מעוררי חשד מהאתר שלהם

תכלית הצעת החוק היא למנוע את הגישה הקלה והחופשית לאתרי אינטרנט פוגעניים המכילים פרסומי תועבה ותכנים פסולים ומסוכנים, הן ברוחניות והן בגשמיות. עוד מציין שר התקשורת כי הוא פועל ע"פ הוראות מרן הרב עובדיה יוסף שליט"א וגדולי הדור, בתיאום וועדת הרבנים לענייני תקשורת, ומאידך גם עם המועצה לשלום הילד וארגונים נוספים, אשר חיזקו את ידיו במלאכתו. עכשיו תעשו לבד חושבים מה הכוונה , "למנוע את הגישה הקלה והחופשית לאתרי אינטרנט פוגענים" , הרי אם תשימו טוב לב בנאמר כאן , הם לא כתבו למנוע את הגישה הקלה והחופשית של הילדים לאתרים פוגענים , אלא זה כתוב גם בכלליות כלומר גם לבגירים הם ימנעו את הגישה הקלה והחופשית לאתרי אינטרנט פוגענים , עכשיו שימו לב מה הם האתרי אינטרנט פוגענים בנאמר כאן , "המכילים פרסומי תועבה ותכנים פסולים ומסוכנים הן ברוחניות והן בגשמיות" , הבנתם ? תכנים שפוגעים ברוחניות , עכשיו בציטוט השני כבר כתוב לכם מי יהיו למעשה אנשים שיהיה להם הסמכות לקבוע לאן נגלוש , והם "ועדת הרבנים לענייני תקשורת"

תודה רבה על הקישור! ../images/Emo45.gif

כידוע, כולנו "תינוקות שנשבו"....

למעלה