איקקלומין..

איקקלומין..

אני מתחילה טיפול בעזרת הכדור..עשיתי חיפוש בפורומים ומצאתי שאיקקלומין פוגם ברירית ועושה תופעות לוואי מזעזעות..וציסטות..הרירית שלי 5 או 6 די דקה למה הרופא לא הציע תמיכה? האם הכדור פוגם בטווח הארוך ברירית או טיפול אחד זה בסדר? הרופא אמר בכל מיקרה על טענותיי בדבר הההשפעות הפיזיות וציסטות שזריקות עושות נזק אף יותר גדול? מה אתן אומרות?

פּוֹנְג

New member
אני אומרת שתבקשי מהרופא שלך

תמיכה. זה לא יזיק, מקסימום קצת עצבים
אין ספק שככל שמגדילים את מינון ההורמונים כך גם ההשפעות הפיזיות מתרבות, אבל זריקות לרוב עושות פחות ציסטות מאיקקלומין וגם פחות פוגעות ברירית. אבל הרבה יותר מכניסות לקריזה.

s h i r a 3 0

New member
הי רויטל. עד כמה שאני יודעת

האיקקלומין לא עושה נזק ארוך טווח לרירית הרחם. הוא משפיע בחודש שבו את מקבלת אותו - כך לפחות לפי הניסיון שלי. ושאלה - האם את מטופלת אצל רופא נשים רגיל או רופא פוריות? כי טיפול פוריות עדיף לעשות אצל רופא מתאים. לגבי התמיכה, אני לא יודעת. ושיהיה בהצלחה,

מחפשת המלצה למומחה פריון במכבי

אני רוצה לנסות עוד חוות דעת מישהי יכולה להמיליץ אזור ר"ג מישהי שמעה על כדור ארומוטאז?(דומה לפעות איקקלומין)..

נועם@בת

New member
האיקקלומין לא אמור לפגוע לטווח ארוך

אלא אם כן את לוקחת אותו יותר מידי זמן. בקשי מהרופא תמיכה אסטרוגנית כדי לעבות את הרירית. בהצלחה נועם

רוני322

New member
ןלטטו הקצר? פוגע? למה לא מציעים

תמיכה יחד עם לקיחתו? הרי הוא פוגע ברירית..יש בנות שזה עושה להן משהו ואחרות שזה כמו אויר..מה קורה עם הכדור הזה יש לי תחושות לא טובות עליו !!

נועם@בת

New member
לטטוח הקצר הוא יכול לפגוע

בהתפתחות הרירית ובאיכות ריר צוואר הרחם. לא אצל כולן, אבל זה קורה אצל חלק מהמטופלות. כשאני לקחתי אותו לפני יובלות, הרופא רשם לי אותו מיד עם אסטרוגן. יש רופאים שלא מוסיפים מיד אסטרוגן אלא מחכים לראות מה קורה. ויש רופאים שלמרות שהרירית לא מתפתחת לא חושבים להציע אסטרוגן גם אחרי כמה טיפולים
. לכן חשוב לעקוב ולדעת מה לבקש. בהצלחה נועם

רוני322

New member
ולטוח הקצר? פוגע? למה לא מציעים

תמיכה יחד עם לקיחתו? הרי הוא פוגע ברירית..יש בנות שזה עושה להן משהו ואחרות שזה כמו אויר..מה קורה עם הכדור הזה יש לי תחושות לא טובות עליו !!

פאקצה

New member
רויטל אני יכולה להמליץ על הרופא שלי

אמנם לא רמת גן אבל היפנתה אותי אליו מישהי והוא מומחה לפריון ובעיות פריון נמצא ברמת השרון ומקבל עד מאוחר בערב שווה את הנסיעה אני מגיעה אליו מתל אביב אם תרצי את הפרטים תשלחי לי מסר

למעלה