איקקלומין

טלי536

New member
איקקלומין

היי, הרופא שלי נתן לי איקקלומין אחרי שלושה חודשים שניסינו ובעיה בסדירות המחזור (בשתי הפעמים האחרונות לא קיבלתי מחזור טבעי והגיע רק לאחר לקיחת דופסטון)
רציתי לדעת אם בעזרת איקקלומין בודאות מבייצים?
והאם בהכרח המחזור הבא שאקבל יוכל להגיע ללא דופסטון בגלל שלקחתי את האיקקלומין?

אשמח לכל אינפורמציה שיכולה לעזור בנוגע לכדור

היא321

New member
עם איקקלומין לא בהכרח מבייצים

אצלי כדור אחד לא השפיע. במחזור הבא שני כדורים כן.
אין לי בעיה בביוץ, יש לי מחזורים סדירים ויודעת מתי הביוץ שלי. היתה לנו בעיית זרע והרופא הלא מקצועי הפך גם אותי לבעייתית משום מה, נתן לי איקקלומין ויצר בעיה איףה שלא היתה

WaitingForIt

New member
זה לא כדור פלא..

מה שמאוד חשוב לציין שצריך וחובה לקחת את הכדור בהשגחה רפואית: מעקב זקיקים+ בדיקות דם. לא להסכים לקחת בשום פנים ואופן עם ״תעשי בדיקות ביוץ בבית ותעשי סקס יום כן יום לא במשך 10 ימים״!!!! אני לוקחת איקקלומין זה החודש השני ומחר יש לי מעקב זקיקים אז אני לא יודעת בנתיים מה קורה איתי החודש (למרות שיש לי הפרשות פוריות! חח).. בחודש שעבר בייצתי ביום מחזור 12 בעצמי ולא נכנסתי להריון וקיבלתי מחזור ביום מחזור 28.. שזה נחמד כי אני גם בקושי מקבלת מחזור בעצמי(; הרופא במהלך מעקב הזקיקים צריך לבדוק האם יש זקיק שעומד לבייץ, האם יש יותר מדי זקיקים (אז מבטלים את החודש ואוסרים על קיום יחסים) והאם רירית הרחם עבה מספיק בשביל להחזיק הריון כי איקקלומין מדקק את הרירית ל15% מהנשים (ואז מבטלים את החודש ויותר לא לוקחים איקקלומין חודש הבא כי התרופה לא מתאימה לך).. אם תלכי לרופא פוריות (ולא לרופא נשים!!!) הוא יכול לראות שלמשל ההורמונים בדם לא בסדר או שלא מתפתח זקיק מוביל ולתת לך זריקות כבר החודש בשביל לא להפסיד חודש:) רופא הפוריות גם נותן זריקה להזרקה עצמית בבית לשחרור הביצית.. מה שאני חושבת שגם תורם וחשוב להצלחת הטיפול! בהצלחה:)

עוזרת בקצת :)

עם איקוקלומין לא מבייצים בוודאות, יש נשים שיגיבו ישר ויש כאלה שיצטרכו לקחת 2 או אפילו 3 כדורים.
מה שכן.. שאם הכדור משפיע אלייך את תקבלי מחזור ביום ה 28-30 ולא תצטרכי לקחת דופסטון, במידה ולא נקלטת להריון.
אישית אני בייצתי עם הכדור הראשון שנתנו לי עם 2 זקיקים ( תאומים לא זהים) אבל בפעמים האחרות שלקחתי זה הפסיק להשפיע עלי עד שלא עליתי במינון.
ברוב הפעמים זה אכן עוזר להיקלט יותר מהר ורוב הנשים נעזרו בכדור , חברה שלי עכשיו בפעם הראשונה התחילה לקחת את הכדור וכרגע מחכה לביוץ שמאחר מלהגיע..
&nbsp

למעלה