איקקלומין

limiko

New member
איקקלומין

לאחר חודשיים איחור במחזור הוחלט ע"י הרופא שלי לרשום לי אגיסטן לקבלת המחזור (7 כדורים אחד כל יום) ולאחר מכן להתחיל בטיפולים של איקקלומין (5 כדורים של 50 מ"ג) . קראתי פה על הודעות מהעבר לגבי איקקלומין ותופעות הלוואי שלו . האם תוכל לפרט יותר בנושא ? האם זה בריא לקחת אגיסטן כשמנסים להכנס להריון ? מה הם הסיכויים להכנס להריון אחרי הפעם הראשונה של נטילת האיקקלומין ? תודה

אופה3

New member
הי שלום לך, אם את מקבלת אגיסטן

לקבלת המחזור, סימן שאין לך מחזור סדיר, והכדור הזה נועד לסדר אותו, אז לגבי זה אם זה בריא לקחת את הכדור, אז כנראה שהרופא שלך יודע מה הוא עושה. לגבי התופעות לוואי של האיקקלומין, זה תלוי מאוד, עליי למשל זה לא השפיע כל כך, חוץ מקצת בחילות, זה מאוד תלוי כל גוף של אישה הוא שונה וכל אחת מגיבה אחרת לטיפול. לא סיפרת כמה זמן אתם מנסים לקבל וסת, והאם עברת טיפולים או בדיקות כל שהן, האם את מטופלת אצל רופא פרטי או אצל רופא נשים, מה שאת מתארת די נפוץ אצל נשים מלאות, שאצלהן, לפעמים ההורמון מתפקד כבלוטת שומן. הסיכויים להכנס להיריון הם טובים, יש פה מלא בנות שנכנסו להיריון אחרי האיקקלומין. בכל אופן הכי חשוב להיות רגועה, לקוות לטוב, ולהמשיך להאמין. מקווה שתעבירי לפורום השכן בקרוב האופה

limiko

New member
שלום לאופה 3 ../images/Emo15.gif

תודה על התשובה המהירה. הוסת האחרונה שלי היתה לפני חודשיים ועדיין אין סימן לוסת רגילה ללא התערבות. ובגלל זה ההמלצה לארגסט. אני חיה בארה"ב ומטופלת ע"י רופא נשים ולא עברתי שום טיפולים בעבר , זה הטיפול הראשון שאני עוברת ודי מפחדת ממנו.. ומתופעות הלוואי שיגרמו כתוצאה מכך. לגבי התופעה אצל נשים מלאות - אני דווקא למזלי (או שלא) בחורה די רזה .. כך שלא נראה לי שזו התופעה אצלי. מקווה לראות גם אותך בפורום השכןבקרוב לימי

אופה3

New member
קודם כל יקירתי, אל חשש מהאיכסקולמין

הוא לא כזה גרוע, התופעות הכי גרועות, הם כאבי ראש וסחרחורת, ולפעמים במקרים נדירים , הם גורמים לבעיות בראיה, אבל הכל תחת שליטה, ופיקוח, ויש את הרופא שעזור לך. ותהיי בפיקוח אצלו, לפי מה שאני יודעת במקרים כאלה, הארגסט, עוזר וגם אני קיבלתי אותו, וזה על מנת שנוכל לקבל ווסת. אני חושבת אולי גם שתבקשי לעבור עוד בדיקות, האם יש לך בדיקת פרופיל הורומונלי, אם כן שלחי לנו אותה, ונראה מה אפשר לעשות, לא יודעת למה, אבל נראה לי שאני ואת סובלות מאותה הבעיה. מקווה שהכל יהיה בסדר האופה

נועם@בת

New member
אגיסטן? נדמה לי שאגיסטן זה חומר

נגד פטריות. אולי אני טועה. את בטוחה שזה לא ביספטון? נועם

אתן מתכוונות לארגסט

עמית את צודקת אגיסטן זאת משחה נגד פטריות והן מתכוונות לארגסט ,זהו כדור שנטלתי אותו מספר פעמים להבאת המחזור. המחזור שלי לא סדיר. לחדשה שבינינו אז קצת פרטים: הסיכויים להצליח באיקקלומין הם 15-20% ואני ממליצה לך לצרף לכדורים מעקב של אולטראסאונד כי אחרת זה לא שווה. לי למשל לא היו שום תופעות לוואי מהאיקקלומין אבל שוב כמו שאמרה לה אופה שזה מאוד אינבידואלי , כל אחת מגיבה שונה. אני מקווה שתצליחי להרות בעזרת הכדורים. אנחנו כאן לכל שאלה ואפילו סתם כי בא לדבר. נ.ב האם עשית בדיקות דם ?(פרופיל הורמונלי)

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

עכשיו ראיתי שבהמשך כתבת ארגסט
ארגסט הוא פרוגסטרון, שניתן כדי לגרום לוסת. במחזור תקין הרירית מתפתחת ומתעבה עד הביוץ. אחרי הביוץ, הזקיק הריק הופך לגופיף צהוב שמפריש פרוגסטרון. הפרשת הפורגסטרון גורמת לרירית לשנות פאזה, ולהכין עצמה לקליטת עובר. במידה ולא נקלט עובר, הרירית מתפרקת ונושרת- שזה הדימום של הוסת. במקרה בו לא היה ביוץ, הרירית לא משנה פאזה ופשוט ממשיכה לגדול. לפעמים היא גדלה עד שנושרת, ולפעמים גדלה לאט ולא נושרת- מה שגורם לכך שלא תהיה וסת. מתן הארגסט מיועד לגרום לרירית ה"תקועה" שלך לשנות פאזה, לנשור. האיקקלומין נועד להשרות ביוץ במחזור הבא. כאן תמצאי מידע על איקקלומין. קצת קשה לדבר על סיכויים. את מתחילה עם מינון מינימלי. אם המינון הזה יעבוד ויגרום לך לביוץ, אז יש לך סיכוי של 25% אחוז בערך להכנס להריון- סיכוי של כל אשה שמבייצת. אם המינון הזה לא יביא לביוץ- אז אין סיכוי, והרופא יצטרך להעלות את המינון. שיהיה בהצלחה נועם

מיקי 2

New member
הרבה הצלחה

הי, אני לוקחת כבר שלושה חודשים איקקלומין וזה עדיין לא עשה את "העבודה", זה מגביר את הסיכוי להיכנס להריון. כמה זמן את מנסה להיכנס להריון? שיהיה לך בהצלחה ומקווה כי "תבלי" זמן קצר פה איתנו, גם אני חדשה כאן. לפעמים זה כיף לדעת שאת לא לבד והבנות כאן מקסימות ומבינות וכ"כ תומכות-זה מחזק. אז שוב... המון הצלחה ומקווה להיפגש בפורום השכן. ביי אני.

למעלה