איקקלומין - כן, לא?

gilati10

New member
איקקלומין - כן, לא?

שלום
אני בת 38. יש לי ילדה בת שנה ו3 חודשים. בהיריון איתה נקלטתי מיד (בחודש הראשון שניסינו). עכשיו אנחנו מנסים כבר 5 חודשים ולא הולך. לפני חודשיים הלכתי לרופא הנשים שלי והוא נתן לי איקקלומין ל-4 חודשים. לקחתי חודש אחד וקיימנו יחסי מין לפי הוראות הרופא (חוץ מיום אחד שפספסנו כי הייתי ממש חולה). להיריון לא נכנסתי והכדור גרם לאיחור במחזור ולכאבי מחזור כמה ימים טובים לפני שתכלס קיבלתי, דבר שמעולם לא היה לי. התחלתי לקרוא קצת על הכדור וראיתי שאין כל כך טעם לקחת את הכדור ללא מעקב זקיקים ו/או ללא זריקה שגורמת לביוץ. כמו כן קראתי על נשים שאמרו שהכדור דווקא עיכב להם כניסה להיריון.... בקיצור כבר לא יודעת מה טוב.
בחודש האחרון לא לקחתי את הכדור (לטובת בדיקת הורמונים) והמחזור הגיע בזמן כמו שעון. גם לא קיימנו יחסי מין סדירים.
בתחילת הבא יש לי כבר תור לרופא מומחה פוריות ועד אז יש לי עוד מחזור אחד לנסות בעצמי. אני כרגע ביום השני למחזור ומתלבטת האם לנסות שוב פעם החודש לקחת את הכדורים לפני שאני מגיעה לרופא המומחה.
מה דעתכן? מה אתן הייתן עושות?

לול2012

New member
מבין כל ההורמונים - אומרים שהוא מסרטן. לא הייתי לוקחת בכלל

לא לעשות בלי מעקב !!!!

את הפעמים הראדונות עשיתי ללא מעקב. ואז עשיתי בפעם נוספת מעקב וגיליתי שיש 6 זקיקים מובילים. כלומר פוטנציאל לשישיה !!!
&nbsp

acka

New member
איקקלומין - מקווה שתראי את זה

איקקלומין היא תרופת פוריות לכל דבר. היא אמנם נלקחת דרך הפה, אך היא אינה נטולת תופעות לוואי.
משום מה רופאי נשים רושמים אותה בקלות, ללא מעקב ראוי.
הם כנראה אינם מודעים מספיק לסיבוכים האפשריים ולכן ידם קלה.
גם אני נפלתי על רופא כזה בתחילת הדרך. בנס לט נגרמו לי סיבוכים תמידיים מהענין.
יש לך סכנה של עוברים מרובים, יש תופעות לוואי אפשריות של רירית דקה - כל אלו מחייבים מעקב כמו של הורמונים אחרים.
אני שמחה שאת פונה לרופא פוריות מומחה ומאוד מקווה שאף אחת לא תיקח איקקלומין ללא ליווי רופא פוריות.
בהצלחה

למעלה