איקקלומין=טיפול

איקקלומין=טיפול

איך זה עובד בטיפול עם איקקלומין?ז"א כדור ראשון הבנתי מהיום השלישי של המחזור ואחרי מתי מעקב זריקה הזרעה וכל השאר?

3דידוש

New member
איקקלומין..

אצלי זה מהיום החמישי למחזור למשך חמישה ימים.... ומהיום הראשון למחזור קיבלתי פרמריל כדי לעבות את הרירית ( כי לעיתים האיקקלומין דופק אותה...) אח"כ מעקבי זקיקים ובדיקות דם לפי זה קובעים מתי כוריגון וכל השאר.... אבל אני לא מבינה אין לך הוראות מרופא?? בכלאופן בהצלחה רבה!!!

גם אני יודעת שאיקאקלומין מתחילים

מיום חמישי, למשך 5 ימים. מעקב מתחילים בד"כ ביום 11-12 זריקה והזרעה תלויים בקצב ובגוף שלך והתגובות שלו.

העניין הוא שברגע האחרון השתפנתי..

וביקשתי רק כוריגון..ומכיוון שיש לי את הכדור בבית אמרתי אולי בכל זאת אתחיל לקחת אותו..אני ביום השני של המכשפה , אני יודעת בבירור שניתן ליטול אותו עד היום החמישי לאו דוקא רק ביום החמישי... מה שכן המזכירה של הרופא שלי לא מוכנה לנדב לי מידע ..והרופא כרגע בחו"ל..

פּוֹנְג

New member
ויש לך הפניה למעקב זקיקים?

כי אם את מתכוונת לקחת איקקלומין בלי מעקב זקיקים אז... לא מומלץ.

כן מהיום ה11 למחזור...רק אני לא

יודעת מתי להתחיל היום ביום השלישי רביעי חמישי ..על דעת עצמי אולי זה לא נכון בכלל

איקקלומין

אני קיבלתי את האיכסקלומין מהיום ה-5 של המחזור עם רופא נשים רגיל ועם הרופא פוריות שלי אני קיבלתי ביום ה-4 של הוסת + תמיכה של אסטרופם

14me

New member
היי רויטוש

לפי מיטב ידיעתי מתחילים מהיום החמישי וביום ה 11 בודקים מצב זקיקים מעבירים את הבדיקה לרופא המטפל והוא מחליט יום להזרעה. מאחלת לך המון הצלחה דרך קלה ובטוחה . (אני נמצאת בדיוק בשלבים שאת נמצאת)

למעלה