איקון שקוף?

oferusa

New member
איקון שקוף?

שלום יש אפשרות להעלים את העכבר ? כלומר להפוך אותו לשקוף או משהו כזה ? תודה :)

Sole Survivor

New member
פונקציית רנדום

היי אני חדשה בתכנות vb אשמח אם תוכלו לעזור לי האם יש פונקציה שמגרילה מספר אקראי בתחום שמציבים אליה? והאם אפשר להתשמש בפונקציה כזאת לפתיחת טופס ששמו הוא המספר (בקוד path)? תודה מראש

Sole Survivor

New member
ויש לי עוד שאלה

אני עושה משחק טריוויה (לפרוקיט בקורס) ויש לי מאגר שאלות שיעלו אקראית הלחיצת כפתור שאני רוצה לעשות. השאלה היא האם אני צריכה לכל שאלה טופס נפרד או שאני יכולה לעשות טופס אחד ולעשות מערך של תוויות ואפשרויות בחירה? האם יש כזה דבר מערך תוויות או שיש רק מערך כפתורים? ושוב תודה מראש...

תשובות

לגבי מספרים אקראיים - http://www.vbexplorer.com/VBExplorer/random/random_numbers_1.asp (הסבר מלא יותר ממה שאני אוכל לתת פה) לגבי האייקון, כן, בעיקרון אין בעיה לבחור במצביע עכבר שקוף (רק צריך לזכור שהמאפיין שונה לכל אובייקט בטופס...), אבל אני משער שיש משהו נוח יותר ע"י API. ולגבי התוויות, יש אפשרות לעשות מערך לכל אובייקט כמעט [בעיקר לאובייקטים של מיקרוסופט] ובטח שלתוויות ול-options אפשר [index=].

oferusa

New member
סמן שקוף

אתה יכול לפרט לי טיפה יותר נ.ב ראנדם ?!?! מה אתה נדחף לי לאשכול תפתח אשכול משלך !!!

פירוט יותר..

ישלך במאפיינים של הטופס אפשרות לבחור Icon תלחצי שם ויקפוץ לך חלון שבוחרים אייקונים, אז תבחרי אייקון שקוף. במידה ואינלך אז בעזרת כל תוכנה פשוטה ליצירת אייקונים אפשר...

Sole Survivor

New member
תגובה

אם הייתי פותחת הודעה חדשה משלי אז ההודעה שלחה היתה יורדת למטה. אז תגיד תודה שהקפצתי לך את השרשור.

חח.. תודה

אבל בכל מקרה, ישאת "אומנות השירשור" צריך לעשות סדר ולא לערבב ביחד כמה נושאים.

oferusa

New member
צודק .. תודה :)

וסליחה שהתנפלתי עליך :p טממ מישהו יכול לשלוח לי תוכנה שעושה איקונים שקופים או אם למישהו בא אז לשלחו לי איקון שקוף :)

למעלה