איציק

ReactoRx

New member
איציק

אם אסור לפרסם שרתים, למה בול מפורסם פה כל כך הרבה(למשל במאמרים)?

כי איציק אופר שם? ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

בכל מקרה, אני לא חושב שצריך כלכך להחמיר. זה כמו שפתחתי פה שרשור בנוגע לבעיות במאקרון, כמו שעוזרים להתחבר לדאלנט, לא צריך למחוק בכל מקום שמופיע כתובת/שם של שרת IRC כמו שמאקרון עושים. מה שכן צריך לעשות, זה שאם מישהו כותב את זה למטרת פרסום- שימחק. מי שכותב למטרת הודעה, כמו לא מצליח להתחבר ל.., האופרים לא מתייחסים, בעיות טכניות, וואטאבר, אני חושב שזה בסדר. נ.ב.- אני חושב שבכלל לא יזיק, אם נכין למאמרים/קישורים רשימת שרתי IRC ישראלים, אבל כמובן עם קריטריונים יותר מחמירים מסתם שרת פועל.
ניר

ReactoRx

New member
זה כי

הישראלים הם אביוזרים ונוהגים לפרסם בשיטות מגעילות. בשרתים אמריקאים לא תראה פירסומי שרתים עם 500 קלונים שמציפים את האמ-אמא של השרת שלך.

../images/Emo45.gif אבל בלי הכללות. ../images/Emo16.gif

האביוזרים-ליימרים-מתוצרת-כחול-לבן (
), בדרך כלל הם אלה:
עבריתנט (רשת ישראלית מלאה בליימרים).
ילדים שפותחים שרת על המחשב שלהם, ורוצים להיות דאלנט הבא.
ניר

havlaz

New member
אמממ

יש פה הסבר קצר שהסברתי פעם... אני לא מרשה לפרסם פה שרתים, כי זה לא המטרה שלנו כאן, הפורום בא להוות לדיון על הIRC והמירק, לא לקידום השרתים האישיים של כל אחד. אין לי בעיה לחתום בשמי עם כתובת השרת שלי, כלל וכלל, אבל זה רק יהפוך לפורום פירסומות. מלבד במאמר שלי, איכן ראית עוד פירסום של בול?, אני לא ראיתי באף מקום. ובהקשר למאמר, הסברתי בו איך להכנס לשרת, והיגיון שהשרת הראשון שעולי בראשי, הוא השרת שלי, לכן התחברתי אליו בהסבר, כדי להסביר את העבודה עם המירק. אני מזמין אותך אם תכתוב מאמר דומה, לתת כדוגמא את השרת שלך (למרות שכתבתי את המאמר זה בא מאיסטינקט, כלל וכלל לא מכוונה תחילה...)

ReactoRx

New member
הודעה באותה דקה ../images/Emo6.gif

טוב, אני מניח שאין טעם להתווכח איתך, אבל אם מישהו מבקש עזרה בקשר לאף נט או משהו כזה מותר לי לתת שם שרתים(ע"ע למטה)?

havlaz

New member
תקרא תהודעה שלילנקתי אליה

אם זה הרשתות הגדולות, כולם יודעים עליהם, שהם קיימות והמשתמש מהפורום, לא מזיז לי את הפינה האלכסונית של הציפורן של האופר הכי פשוט שם. לכן אין בעיה להסביר למישהו איך להכנס לאיאףנט... לשרתים הישראלים, ושוב, גם הגדולים, גם הם לא מניחים ידם בלפרסם בכל הזדמנות, זה לא המקום בשבילם.

למעלה