איציק לוי...תגיד

• פותח הנושא epi
  • פורסם בתאריך
תגובה לפיגוע

אני בכיתת כוננות ביבנה עכב הפיגוע הוקפצנו וערכנו מחסומים בכניסה ליבנה בנוסף היה סריקות באזורנו לגבי רכב ככל הנראה שסיעה למחבל להגיעה לאזור הפיגוע אני שוב מבקש מכל אזרח שיכול לתת מעצמו להתנדב משטרת ישראל זקוקה לכל אחד זה רק עוזר להם במצב בו אנו נמצאים 08-9431505 8738349-08 אפשר להעביר לכל המעוניין מיבנה פניהתכם טטופל ביי

epi

New member
איציק לוי...תגיד

שהכל בסדר איתך אתה בטח במקום עוזר תן סימן חיים

מתנדב

New member
אפרת אני בטוח שאם הוא במקום

הוא יחזור בשלום, והוא יתן לנו קצת פרטים על אותו האירוע. ואני מקווה שלא היה שם שוב בלגנים כמו באירוע הקודם אם המשטרה וזק"א.

epi

New member
אני מקווה גם

אני מאוד מקווה שהכל בסדר איתו וגם לא היה בלאגן שם במקום. ואני "שמחתי" שלא עבדתי היום במוקד כי בטוח היה שם לחץ אדיר באותו זמן. מספיק עבדתי בפיגוע הקודם בראשון.

אני חזרתי, אני חי..

זוועה, זה מה שיש לי להגיד, פשוט זוועה. הייתי בדרך לחתונה של חבר כיתה, עם עניבה, חליפה, בצומת יציאה מכפר חב"ד קיבלתי ביפר על פיגוע במדרחוב בראשון. בלי להסס. הפעלתי צופר, הדלקתי אור כחול, וטסתי לשם. שהגעתי לשם, האירוע עוד היה די בראשיתו.. שמתי אפוד של החובש (אני חובש משטרתי) ונכנסתי פנימה. עוד לפני שנכנסתי, ליד הטלרכטים היה חלק של גוף, כיסתי אותו בניילון, וביקשתי מזק"א שיטפלו בזה. נכנסתי פנימה, וזוועה. מעבר לפאניקה. והכל היה את הגופה של אחד ההרוגים. (אני מנוע מלמסור פרטים) ועוד פצועים היה פשוט זוועה!!! זה פיגוע שני תוך שבועים וזה קשה קשה קשה...! לפיגוע הבא שלא יהיה, אבל אם יהיה, אני לא ניגש. אני לא מסוגל להיות במקומות כאלו יותר! נקווה לטוב. ולילה טוב לכל אלו שמסוגלים לישון.... Kיציק

רועי ב

New member
איציק באמת כבר דיברנו על זה

אתה בדרך לחתונה ובמקום הולך לפיגוע ?

כאילו שמישהו שואל אותי מה לעשות...

יש פיגוע, החתונה תחכה, ואם לא אהיה בחתונה, מזל טוב אפשר להגיד תמיד. הפיגוע לא יחכה..!

הדף ורסיסים. זה היה בסככה האחורית

ליד הבנק. נכנסים במדרחוב, יש את הטלכרטים, לוקחים ימינה... ליד הטלכרטים היה חלק של גופה, בקיצור, זווועת אלוהים!

אני ראיתי את איך מנסים לטפל במבוגר

הרוסי. ואני לא בצ´ט, אני ממחשב אחר בכלל : )

רועי ב

New member
אז מי זה

איציק בצבע כחול בצ´אט ? לא עניתי לי באיזה גילאים הנפטרים ע"ה הי"ד

בן 65 לערך ובן 15 משהו כזה

זה הפצועים קשה שראיתי בשטח. ואני זה איציק ששם, אבל אני לא שם, כי אני ממחשב אחר לגמרי, אני לא בבית! המחשב בבית דלוק על הצ´ט, ואני לא שם (ולא נראה לי שזה שייך לדיון של הפורום אם אני בצ´ט או לא.. אז שלח לי למסרים הפרטיים!)

למעלה