איציק ברנט

איציק ברנט

אם איציק לא יהיה במקום הראשון בסיום תוכנית הצרובים!!! אז אני כן מאמינה שהכל מכור כבר כי לא היה ולא קם במדינה הזאת כפיל ממש אמיתי כמו איציק לא יעזור לאף אחד כלום...איציק דומה למייק... קול דומה לוק מה עוד צריך אה כלום אני אומרת איציק או כלום לוקיח מקום ראשון בסוף לא יכול להיות אחר מקום ראשון איציק ברנט*****

ליאל נשמה,תודה רבה על הפירגון

והאמונה שלך בי,למרות שאנחנו לא מכירים ,אני מופתע לקרא את התגובות האוהדות שלך בפורום והפירגון שאת מרעיפה עלי מידי פעם,אני רק מקווה לא לאכזב אותך ובהזדמנות זו אני רוצה לומר שבאמת יש הרבה מהמתמודדים שהכרתי בעונה זו, שהם מאוד מוכשרים, ואנשים מקסימים באישיותם,ואני מקווה שהחשיפה בתוכנית תיתן להם את האפשרות להגשים את חלומם,ולך אני מודה שוב ומאחל לך את כל טוב שתירצי איציק בן ארי

מה שלומך טל לידר היקר?

תודה לך יקירי על הפירגון לאורך כל הדרך, אני נכנס מידי פעם לפורום ורואה שאתה מככב בו בתפקיד הראשי, מדריך את הגולשים ועונה לשאלותיהם ובכלל פעיל ביותר,אני שוב מודה לך על הכל,ומאחל לך רק הצלחה ואושר בכל,ואם אתה בקשר תמסור ד"ש חמה לכל החברים שלנו מהתוכניות הראשונות, שיהיה לך לילה טוב ממני איציק בן ארי

איציק...

הכל בסדר ברוך השם... שמחתי לשמוע ממך... נהיה בקשר ואני מקווה שההפקה תעשה מסיבת סיום בסוף העונה לכל המתמודדים ואני מקווה שנהיה בקשר מעבר לזה.

TINKERBELL 15

New member
חכי, את לא ראית את כולם../images/Emo3.gif

אבל הוא באמת מוכשר

למעלה