איציק אוחנון....

דים-סאן

New member
איציק אוחנון.... ../images/Emo47.gif

לצערי ראיתי פה מספר הודעות שאומרות כמה אוחנון לא טוב ושאין לו מקום על המגרש או שהוא סתם בן אדם בגובה 2 מטר שלא יודע לשחק ועוד כמה בילבולי ביצים של אנשים שחושבים שהם מבינים גדולים... אז שתדעו לכם: איציק אוחנון כישרון ענק שבנבחרת לידיעתכם הוא לא משחק בכלל את התפקיד הטבעי שלו, שהוא רגיל לשחק (מספר 3) ומי שמבין בכדורסל יודע שזה קשה לעשות תפקיד שלא גדלת לעשות אותו. אתם עוד תראו ימים גדולים שלו.. הוא עדיין לא מיצה את הפוטנציאל שחבוי בו אפילו לא רבע ממנו. אוחנון גם דרך אגב התחיל לשחק כדורסל רק בגיל 15-16 ולא כמו כל שאר השחקנים בגיל 9 . יש לו עוד כמה זמן להשתפשף קצת ואתם עוד תגידו: וואלה טעינו! שלכם: דים-סאן

kirk hammet

New member
אוחנון אפס.

הוא נמושה והוא אגואיסט אין לו כדרור אין לו קליעה אין לו ריבאונד אין לו הגנה מה נשאר ? כלום ! אין לו כלום !

yonatan #14

New member
סליחה ???

אתה מוכן להגיד לי על מה אתה מסתמך שאתה אומר את הנ"ל ??? לא מצפייה באחונון זה בטוח . די עם השטויות האלו . "אין לו כדרור" ??? אוחנון הוא אחד הגבוהים הכי טובים בארץ בהובלת כדור אדוני . "אין לו קליעה" ??? אוחנון קולע מצויין מחצי מרחק , וממש לא רע גם מעבר לקשת . "אין לו ריבאונד" ???ממתי מודדים סמול פורוורד בריבאונדים ? או שאנסח זאת אחרת : אם אין לו ריבאונד זה לא אמר שהוא לא עושה את מה שהוא אמור לעשות במסגרת העמדה שלו . "נמושה" ??? סליחה ??? בקיצור , תפסיק לדבר שטויות ותתחיל לכתוב דברים שאתה מבין בהם .

kirk hammet

New member
תגיד , אתה ראית אותו בכלל ?

מאז אליפות אירופה במקדוניה הוא לא עשה כלום , לא בהרצליה ולא בנבחרת. פשוט כלום.

דים-סאן

New member
kirk hammet הכררריישששש....

מה אתה חושב שאתה מבין כל כך גדול שאתה קוטל שחקנים ככה? אין לו ככה ואין לו ככה וככה.. תפסיק לבלבל במוח ותעקוב אחרי מה שהוא יעשה ואיך שהוא ישחק השנה בירושלים... דרך אגב רואים כמה אתה עוקב אחרי הליגה. אוחנון תרם המון השנה להרצליה. תבדוק את הסטטיסטיקה. ואל תהיה אידיוט ותחשוב שתרומה גדולה זה טריפל דאבל כל משחק. קח דברים בפרופורציה נכונה. אוחנון בסה"כ בן 21, הוא משחק כדורסל רק 5-6 שנים וזאת שנה ראשונה שלו בלאומית אם אני לא טועה. ימים יגידו!!!

חזיר בר

New member
למען האמת

אנשים שראו אותו בהרצליה אמרו שהוא זייף. (אבל אני מאמין בו)

למעלה