איפיון הפריצות

O72112

New member
איפיון הפריצות

בעקבות הודעתו של שביט. אשמח אם בעלי ניסיון פריצות יספרו מהיכן נכנסו לביתם. כך נדע איך להגן על ביתנו. נלמד מהם הדרכים הנכונות להתגונן ולמנוע פריצות. אולי גם מידע על השעות הקריטיות. אחד הדברים הצורמים לי הוא התיחסות האזרחים לאזעקות. לא פעם שומעים אזעקה זועקת, לפעמים ממש ליד הבית, ואף אחד לא נגש לבדוק. בטח, גם הפורצים (ימ"ש) יודעים זאת ובכלל לא מתרגשים מהאזעקות. האם להיות מחובר למוקד הוכח כיעיל? האם נכנסו מקומת הקרקע או גם מקומה שניה? מה הימים הקריטיים? סופ"ש? אמצע נשבוע? יום ספציפי? מה השעות הנפוצות? ובטח יש עוד מידע תודה

תותח9

New member
מקצת מידע שאספתי

ובעקבות שתי הפריצות שהיו לנו אני מחלק את הפריצות לשני סוגים: 1. פריצה להשגת כסף מזומן מהיר - ככל הנראה לסמים. לוקחים ארנקים וחפצים קטנים שאפשר למכור במהירות 2. פריצת "דאבל" - גניבת מפתחות הרכב והרכב, ועל הדרך ארנקים, פלאפונים וכו'. זדרך כלל פריצות מתוכננות ומוזמנות

pninak12

New member
מידע שנאסף אצלי

חלון המטבח - הוא מקום מועדף. חלון הסלון בתנאי שאינו ממוגן (אין סורגים, אפשר לפתוח אותו בדחיפה) גונבים טלפונים ניידים (ועונים בימים הראשונים לצלצולים, אפילו מבקשים כסף על המכשיר) כרטיסי אשראי, לעיתים קרובות מדי זורקים אותם בשדות הקרובים, כסף ותכשיטים - תמיד מועדפים. מכוניות - שוברים את הדש בורד ומנסים להפעיל את הרכב עם המפתחות, אם האימובלייזר טוב מדי, גונבים מה שאפשר ובורחים. לא רחוק מדי, לפעמים מנסים "סדרתית" כמה מכוניות באותו רחוב. אמצעי מיגון טובים יותר: אמצעי הגנה על החלונות והדלתות - ראיתי אזעקות עובדות וסורגים גזורים כך שאני לא יודעת מה באמת עוזר. נראה על פניו שהאמצעים האלו הם נגד אנשים ישרים, לגנבים זה רק שאלה של דקה או שתיים נוספות עד שיכנסו. המוקד עוזר בדרך כלל, אבל הוא מגיע אחרי שהסוסים ברחו. זה עוזר כשהבעלים של הרכב/ דירה אינם באיזור, והמוקד מגיע ראשון לדירה, מפסיק את האזעקה ומזעיק את כל מי שצריך לטפל בדירה.... אם הבעלים בסביבה, הם שולחים אפילו קשישים בני שמונים לדירה לבד, עם הודעה : האזעקה שלכם עובדת, כנראה פרצו.... אמצעי המניעה היעיל ביותר הוא המניעה של כניסת העבריינים ליישוב. בין אם באמצעות השער ה"מאובטח", זה שפתוח כל היום וכל הלילה, רק שבלילה יש שם גם שומר שמרים את המחסומים כשמתקרב רכב כלשהו, ובין אם על ידי פטרולים רבים ביישוב, עם טלפונים שידועים לתושבים שיוכלו להתקשר בזמן אמת ולהזעיק עזרה והרתעה.

kirschi

New member
מידע מודיעיני

חברים, אני מרגיש פחות נוח לשפוך מידע חשוף לעיני כל. סתיו אפשר להקים אזור ממודר יותר לנושא?

shavitmass

New member
יש מקום כזה

קב"ט, וועדת בטחון ישובית שתתכנס בשבוע הבא 18 לחודש יוני, טל או תומר מהמשא"ז... מקום להעביר את כל המידע המודיענע הרגיש. שביט

orenh47

New member
להיות מחובר למוקד לא יעיל

הם לא עושים כלום לפורץ כלב הגון כמו שיש לי עדיף על כל אזעקה עכשיו תחשוב טוב אם אנשים לא קפצו לעזור לשיטית שתהיה בריאה והיתהפכה בירקון,מי בדיוק יצא אם יש אזעקה?? כשזה בסביבתי אני יוצא לראות מה קורה חוץ מזה כל בוקר בארבע וחצי אני עם הבהמה בחוץ פעמיים רדפתי אחרי אנשים זה היה מיותר

orenh47

New member
דודי הבהמה שלי בבית בשביל לסמם אותו צריכים גם

אותי הוא פרא אדם הכלב הזה

Master Stav

New member
איןלך מה לרדוף

אסור לך לעכב אותם ....משעשע נכון ? בגלל זה צריך פה משמר אזרחי בגיבוי משטרתי .....10 עד 01:00 משמרת ראשונה 1 עד 4 משמרת שנייה ..... שערים על מסילה בפתחים שניפתחים רק למספר טלפון שמחובר לשער ....יש אורח ? שיתקשר אליך ותפתח לו את השער !!!

pninak12

New member
ממש לא משעשע

יצא לי להניס כמה פעמים פורצים. לא פשוט לתפוס אותם. הם מגיעים במכוניות גנובות עם מספרי זיהוי מפוברקים. הם נכנסים לבתים שיש בהם אנשים, כשיש בידיהם חפצים שעלולים לשמש כנשק (קר), הם עושים פה כבשלהם, ואנחנו... הגיע הזמן שהתבנית הזו תשבר.

orenh47

New member
בוא אשים העובדות על השולחן

אני חוזר למישמר אך בשעות הנוחות לי בדרך כלל בשעות אלו אין פריצות בלילה לא אשמור אני קם בארבע ובארבע וחצי אני כבר בחוץ פותח עיניים בטיול עם הבהיימה אם יהיה כאן שמירה כמו שצריך יהיה טוב משמר אזרחי לבד לעולם לא יפתור זאת

Master Stav

New member
אורן ידידי

קודם כול הרשה לי לומר שאתה בין אלו שעשו עושים ויעשו כך שלא אליך מיועדים דברי ובכל זאת ...וההי ותתבקש לתת פעם ב90 יום שלוש שעות שאני מודע לכך שהינן קשות לך מהכרותי איתך תרטון תקלל את מי שלא עושה את העבודה אבל ...תבוא כמו גדול ככה זה ....אנשי עשייה לא מוותרים לעצמם גם אם אחרים ...לא בעניין ....

למעלה