איפיון דמויות

daveScorpions

New member
איפיון דמויות

אני פשוט שופע רעיונות
אז תזרמו איתי חשבתי לי למה לנו לא לבוא ולהיות חוקרים משל עצמנו אבל לא ממש חוקרים אלא יותר בתור מאפייני רוצחים (רק שהם לא ממש רוצחים אלא הדמויות בסדרה) בא לכם להכין כרטיסיות שמאפיינות דמויות למשל: שם: גיל גריסום סדרה: CSI LV גיל: ... תפקיד בצוות: ... אובססיות: .... וכל מה שתרצו
מי בעד? (כמובן שזה יעלה לטאגליין)

shirmk

New member
גיל גריסום

שם: גיל גריסום סדרה: CSI LV תאריך לידה:17.8.1956 תפקיד בצוות: Supervisor אובססיות: חרקים, עכבישים וכדומה...... פרטים נוספים: בעיות באוזניות, סוג חרשות. ניתן להוסיף אם יש לכם מה......

daveScorpions

New member
../images/Emo3.gif

סידרתי את זה טיפה ואני יותר חושב על הפורמט הזה (תגידי לי מה דעתכם אני אשמח) שם: גיל גריסום (Gil Grissom) תאריך לידה: 17/08/56 מצב משפחתי: רווק. מומחיות: אנטומולוגיה סימני זיהוי:שמנמן (בסביבות ה80 קילו), לפעמים נראה כשאשר מתהלך לא מגולח ואף עם זקן, לפעמים מתהלך עם כובע. תפקיד בצוות:ראש צוות רקע כללי: גיל משמש מזה שמונה שנים כראש צוות מעבדת זיהוי פלילי בלאס ואגס...

הוריישיו קיין....

אין לי הרבה עליו אבל אני יזרום עם מה שיש לי.... שם: = הוריישיו קיין סדרה: csi מיאמי גיל: אין לי מושג אבל ניראה לי בין 40 ל 45 תפקיד בצוות: ראש מחלקת "זיהוי פלילי מיאמי דייד" אם אני לא טועה..... פרטים נוספים: עמידה עקומה עם הראש והמותניים חחחחחח הרכבת משקפי שמש בסוף כל פרק...ומישום מה הרוב זה תמיד מול שקיעה.... הוא מאוד רכיך עם ילדים. ניראה שהוא מאוד אוהב כזה את כולם יעני אחד שאיכפת לו (הלוואיי היה אבא שלי חחח) הוא חמוד מאוד לפי דעתי.... אני אוהב את ה "האמר" שלו..... ואני הכי שונא את משפטי המחץ שהוא נותן לפני שיר הפתיחה כל פעם.... וסתם ככה....אחלה סדרה....

hadas 14

New member
עובדה חשובה על הורישיו!

אבא שלו רצח את אמא שלו והתאבד (הוא היה בזירה אז חקרו אותו כחשוד לרצח) בגלל זה הוא טוב עם ילדים... הוא ממוחה בחבלה... וזהו... יהיה לי עוד בהמשך..

כן אבל אל תשכחי....

שעכשיו כבר מלמים ניראה לי עונה 5 למיאמי ואנשים גודלים בימינו כע.... העונה הראשונה אם אני לא טועה הייתה ב 2003... והוא גדל מאז כע?!..חחח לא נישארים בני 45 לתמיד... אבל אני לא יודע אם גילו בסדרה הוא גם גילו במציאות בגלל זה אני אומר.. שאני נותן לו את שנות ה 40 פלוס וזהו...

ח כן אבל

התכוונתי שאם בעונה הראשונה הוא היה 45 אז עכשיו הוא כבר בססבות ה50 ולר כמו שאמרת סה"כ כטיס ביקור ממש נחמד

hadas 14

New member
במציאות, דויד קרוזו לפחות בן חמישים

אני זוכרת שראיתי את זה ב youtube הם חגגו את הפרק ה 100 של הסדרה..

daveScorpions

New member
dudes../images/Emo70.gif

יש עוד מלא דמויות נרדמתם על המשמרת
common wake up מישהו רוצה לכתוב משהו על וואריק על קאת'רין על שרה?
(כן גם אני שמתי לב שרשמתי רק דמויות מLV)

shirmk

New member
קת'רין ווילוס

תמיד לזכור! ממני לא צריך לבקש פעמיים לרשום על קת'רין.... =] שם: קת'רין ווילוס (Cathrine willows) תאריך לידה: 26/03/63 מצב משפחתי: גרושה+ילדה, בעלה לשעבר נרצח. מומחיות: דם. סימני זיהוי: בלונדינית (רוב הזמן..), חמודה, שתמיד מסובבים אליה את הראש
. תפקיד בצוות: אחת מה- CSI צוות (בדרגה כמו גריסום אך היא לא אחרית צוות איתו....). רקע כללי: אמא שלה: לילי פלין, אבא שלה: סאם ברם (מקווה שרשמתי נכון) אחד מבעלי הקזינים הגדולים בווגאס, והבת לינדזי מאדי בעלה לשעבר. התחילה לעבוד בתור עוזרת במעבדה ותוך 10 שנים במעבדה הגיע עד דרגה CSI- L.3. היא הייתה חשפנית. היא ברחה מהבית בגיל 17 עם החבר שלה, כאשר חזרה הביתה גילתה כי ההורים שלה עברו דירה, ועברה לווגאס. מאז היא נמצאת שם מעל 20 שנה. יש לכם מה להוסיף?? נכון שהיא מדהימה??

shirmk

New member
אני לא יודעת....

אני לא יודעת לשים תמונה..
... שמתי קישור מקווה שתצליחו לראות את התמונה שלה! אחת היפות ביותר בעיני....

לא יעתי את כל זה

אבל היא גם אחת הדמיות האהובות עליי... אגב מאיפה את יודעת את כל זה..

shirmk

New member
מאתר, אני שמה קישור...

הנה לך קישור לקת'רין: http://www.graveshiftcsi.com/writers/characters/catherine.shtml או אם את רוצה לגיל אז: http://www.graveshiftcsi.com/writers/characters/grissom.shtml או על כל דמות אחרת: http://www.graveshiftcsi.com/write.shtml זה אתר מערצים של גרילווס יש שם funfics אז את גם מוזמנת לקרוא אותם.... וטוב לדעת שאני לא היחידה שמעריצה פה את קת'רין! זה נראה ככה בכל מקרה.....

daveScorpions

New member
../images/Emo3.gif אני מבין את כל האנשים שאוהבים

אותה אבל אני מבין יותר את האנשים שאוהבים את גריסום ו-וואריק

shirmk

New member
נכון...

היא אולי הדמות הנשית האהובה עלי... אבל ווריק וגריסום הם שני הדמויות הגבריות.... אני לא יכולה לבחור ביניהם כי זה תלוי במצב רוח שלי את מי אני האוהבת יותר!.

למעלה