איפו לגור?

• פותח הנושא הל
  • פורסם בתאריך

הל

New member
איפו לגור?

אנחנו זוג מעורב גרים בבאר שבע ואיאפשר לצאת לשום מקום שלא ינעצו מבטים מכול הכיוונים. זה גם מביך וגם מעצבן שכולם מסתכלים אלינו כאילו אנחנו חייזרים.מי יכול להמליץ על איזו ישוב או קיבוץ נחמד עם אנשים נחמדים ופתוחים?

יאצפן

New member
איפוא../images/Emo117.gif

אני חושב שאתם לא צריכים לחפש מקום אחר, מדוע? שאחרים יחפשו, אבל אם אתם רוצים, אנחנו מכינים מישלחת לירח, ושם נשגע את כל העולם של האוהבים.

GalGula

New member
איזה קטע...

תמיד כשקצת קשה לנו או יש בעיות, אני שואלת את אהובי אם הוא רוצה לעבור איתי לגור על הירח....
ולהל. קודם כל, ברוכה הבאה לפורומנו
. את מוזמנת להרגיש כאן ב
. מהיכן בן-זוגך? אני מניחה שהמראה שלו לא שגרתי בנוף הישראלי. ספרי לנו קצת עליכם. אני מאד מבינה ללבך. נורא מטריד לחיות במקום כמו ב"ש, כזוג מעורב. האנשים שם אכן קצת פחות מקבלים ופחות פתוחים. אמנם הייתי רוצה גם להגיד מה שאמר יאצפן. אבל אני חושבת שמצד שני - באמת לפעמים צריך לשים את האידיאלים בצד, ולחיות במקום שבו לא נוח ולא נעים - גם אם אין לכם על מה להצטדק או להתנצל - זה לא ממש כיף. אני באמת לא מכירה קיבוצים או מושבים, וגם לא את נוהלי הקבלה אליהם. אבל אשמח אם אחרים כאן יעזרו.

freebird

New member
אנשים נחמדים../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

היי הל, אנשים נחמדים לא תמיד כל כך קל למצוא. לדעתי בכל מקום זה פחות או יותר אותו הדבר. יש כאלה ויש כאלה. אז מתחברים לאנשים שאיתם נוח לכם ושמים פס על כל האחרים. אם אתם מרגישים טוב ביחד - זה כבר לא ממש משנה איפה תהיו. הדרך בה בחרתם היא לא קלה. אבל יחד תוכלו לעמוד מול כל מכשול. מאיה

הל

New member
תודה על עידוד

אבל בכול זאת היתי רוצה לדעת איך זוגות מוערבים מתגברים על זה שכולם מסתכלים עלהם?אותי זה מה זה מביך.

bcnbcn

New member
את דווקא צריכה להיות גאה בעצמך

מכיוון שבחרת בדרך שונה ולא נכנעת למוסכמות. ואם את בטוחה בבחירה שלך אז למה להרגיש נבוכה? שימותו הקנאים כמו שאומרים

bisty

New member
הל

מצטרפת לשאר התגובות וגם: אף אחד לא יחליט בשבילך מה טוב לך ומה עושה אותך מאושרת, שיסתכלו,אולי הם מקנאים או סתם טיפשים. בקשר לקיבוץ,רעיון לא רע,בד"כ יש אנשים עם ראש פתוח,אפשר להתקשר ולשאול אם משכירים (אני יודעת על בית אורן ונצר סירני) ב"ש נראה לי מדכא בלי קשר למבטים. אנחנו ניסינו בעבר להתקבל לישוב קהילתי בשם נילי ולא היתה להם בעיה עם זה, בסוף זה נפל מסיבות אחרות. בכל מקרה-בהצלחה,תדעו שאתם לא לבד,כולנו כאן באותה סירה ואנחנו לא נטבע.. מיכל

blixgirl

New member
הל ../images/Emo13.gif

אל תתני לצרות המוח של אנשים להגביל אותך,אל תתעסקי במה אחרים עושים וחושבים,זה יהרוס כל דבר כייפי וטוב,חיי את חייך עבור עצמך ושמחתך האישית,עשי מה שעושה לך טוב וכל האחרים...תני להם לדאוג לעצמם... היי גאה היי שמחה בחלקך כי יש לך איש אהוב לצידך,המבין אותך ומעניק לך שמחה ואושר...יש כל כך הרבה זוגות שלא מסתכלים עליהם אבל כל כך עצובים בהסתר... בהצלחה בליקסי - סקוטלנד

GalGula

New member
עלינו דוקא לא מסתכלים בד"כ.

מצד שני, אולי זה בגלל שאנחנו בד"כ מסתובבים באזור ת"א כשהוא כאן... ואגב, כשכבר מגלים את מהות הקשר בינינו, ואת מוצאו (כי הוא פתאום מדבר באנגלית) - אז מתחילים לשאול שאלות. אנחנו עונים בכיף, ואנחנו מקרינים מין אושר כזה, מין שלמות כזאת עם עצמנו, מין גאוה כזאת, שאף אחד לא מעיז להגיד מילה רעה או להתבונן בנו במבט מתנשא. להיפך - אנחנו תמיד עוזבים עם חיוכים ומילים טובות. אני חושבת שהכי חשוב זה מה שאתם מקרינים לסביבה. תקרינו שטוב לכם ושאתם גאים במה שאתם - ככה יתייחסו אליכם.
מאחלת לכם המון המון המון אהבה ואושר (אגב, הצצתי בכרטיס האישי שלך וגיליתי שאת אמא טריה
. אז מזל טוב!
)

למעלה