ת'חדשי יפתי . [: *
M MaStuLa76 New member 21/6/07 #9 ../images/Emo203.gifלא כייף :[ איחלתי לנירית שתקבל מחזור ואני קיבלתי D= חוחוחו D; יותר טוווווב ו.. ו.. נירית לא קיבלה 5 חודשים S= היא בטח בהיריון
../images/Emo203.gifלא כייף :[ איחלתי לנירית שתקבל מחזור ואני קיבלתי D= חוחוחו D; יותר טוווווב ו.. ו.. נירית לא קיבלה 5 חודשים S= היא בטח בהיריון
L LiNoY EzRa New member 21/6/07 #11 ../images/Emo192.gif../images/Emo6.gif זה הכל בגלל הבגד ים ../images/Emo6.gif
נ נופר בוסקילה New member 21/6/07 #16 ../images/Emo20.gifהייי שירק לא לא משעמם לי וללא אני לא רוצה שידעו שאני על המחשב בשעה כזאת חחחחחחחחח פשוטט רוצה הלגיד לך חמוד שלי שאני אוהב אותך מאווד
../images/Emo20.gifהייי שירק לא לא משעמם לי וללא אני לא רוצה שידעו שאני על המחשב בשעה כזאת חחחחחחחחח פשוטט רוצה הלגיד לך חמוד שלי שאני אוהב אותך מאווד
נ נופר בוסקילה New member 22/6/07 #27 ../images/Emo20.gifחיחיחיחחי ../images/Emo6.gif אתה עצוב ואני שמח ../images/Emo6.gif
ה הדרושLOVEשרונוש New member 21/6/07 #22 לא תודה יש לי כבר מישיD= תאמת? אבל רק תאמת? זה בכלל מישו' סתם התחרפנתיי החום פה משפיע עליי לרעה D:
נ נופר בוסקילה New member 23/6/07 #35 ../images/Emo20.gif../images/Emo223.gifננעל זה ליום חמישי , יום חמישי? היה , . כל הודעה שמגיבים לפה מיותרת לחלוטין יש אופ ליום שישי והוא גם לשבת לא להגיב לפה יותר |נעול|
../images/Emo20.gif../images/Emo223.gifננעל זה ליום חמישי , יום חמישי? היה , . כל הודעה שמגיבים לפה מיותרת לחלוטין יש אופ ליום שישי והוא גם לשבת לא להגיב לפה יותר |נעול|