איפור לבהירות

morsh17

New member
איפור לבהירות

ראיתי שהייתה פה שיחה על איך לאפר בחורות כהות והשאלה שלי -בתור בהירה- איך מאפרים בחורות בהירות ? אני בת 17 ומצד אחד כשאני שמה איפור בהיר זה עדין מדי ומצד שני אני לא יכולה להרשות לעצמי לדפוק איזה אודם בורדו חזק ולהראות כמו בת 30... בקיצור איזה צבעים אתם ממליצים ?

את בעוד איך יכולה וזה יצא מהמם!

אני ישים לך כמה תמונות שלדעתי זה של בחורות בהירות אם ככה העור שלך ולדעתי זה יפה מאוד אודם אדום מבריק ואיזה צללית שנוטה לכהות

דוגמניות דוגמניות ושוב דוגמניות

מה עם איזו אישה אמיתית לשם שינוי? בלי תאורה, בלי צלם מקצועי, בלי מעצב אומנותי? אני מניחה שהשואלת היא אישה רגילה וככזאת מצפה לתשובה יעילה. אין פסול באודם כהה לנשים בהירות, כל עוד העיניים אינן מודגשות יתר על המידה. זכרי את הכלל, או עיניים או שפתיים. לאישה עם עור בהיר אמליץ להריץ את מברשת הסומק הגדולה על כל הפנים והצוואר, בעיקר באזור ה-T והסנטר, למראה חי ובריא.

ווווואי איזה מעצבנת את!

חושבת שאת מבינה הכל תאמיני שהתמונות מאוד יכולות לעזור לה!

morsh17

New member
דבר ראשון את צודקת

בקשר לתמונות ... אבל מה לעשות שרוב התמונות שיש הן של דוגמניות ואחרי שעבדו עליהן במחשב וליטשו אותן.. אבל לא אכפת לי לקחת משם רעיונות, לפעמים זה יותר טוב כי האיפור יותר מודגש וברור שם ואז את מבינה איך לשים נכון את האיפור. ד"א אם כבר מדברים על סומק, הפנים שלי עגולות, ואני יודעת שכדי לעשות להן מראה צר יותר צריך לשים את זה מתחת לעצמות הלחיים. בקיצור אני יודעת את השיטה אבל לא מצליחה ליישם אותה. הייתי בחנות איפור מקצועית שבוע שעבר ואחת המאפרות שם שמה לי רק סומק וזה שינה את כל הפנים וזה נתן אפקט הרבה יותר צר אבל אני פשוט לא מצליחההה זה מעצבן ! וגם כשהיא שמה לי את הסומק הרגשתי כאילו היא שמה לי את זה על כל הלחיים ורק אח"כ ראיתי שזה בצדדים... מישהו יכול להסביר לי איך באמתעושים את זה?

morsh17

New member
תודההה על התמונות

אהבתי ת'ראשונה... האיפור שם חי כזה...

iyד eNוגyת

New member
../images/Emo187.gif

בעיקרון באיפור אין כללים, אז אל תגידי "לא יכולה להרשות לעצמי"... אבל אני אישית אוהבת על בחורות בהירות איפור יותר טבעי ובהיר, מה גם שזה נותן בייבי-פייס וזה מקסים אם את לבנה עד כדי חיוורות קוקה יכולה לעשות עבודה מצויינת- אבקה כהה להצללות אם את מכירה, ואם לא סומק כהה על אותו עיקרון מתחת לעצמות הלחיים, הלסת וכו'

למעלה