איפוס DNS ב win98

achokler

New member
איפוס DNS ב win98 ../images/Emo70.gif

נפל לי השרת, העלתי חזרה. עכשיו משום מה, שם השם בעמדות 98 מתחברות לIP הלא נכון (אני רואה את זה ב PING) ואני לא זוכר איך מאפסים את ה DNS בעמדות 98. עזרה בבקשה

achokler

New member
אני אסביר שוב

יש לי שרת SBS 2000 ה IP שלו 192.168.1.1 שמו Server מחשבי win2k שאני עושה ping server זה מגיע ל 192.168.1.1 מחשבי win98 שאני עושה ping serer זה מגיע ל 192.168.1.66 ניסיתי לעדכן את קבצי ה host ב 98 , ולהגדיר ב tcp/ip שה wins לא יעבוד , לא עוזר. לא מצליח להתחבר לשרת.

Admini

New member
ipconfig /flushdns

אני חושב שזה עובד רק על 2K אבל תנסה...

Guys33

New member
יכול להיות שיש לך שגיאה ?

בשם ? אם לא 1. תעלה את המחשב ללא כבל רשת, Ping Server 2. Ping 192.168.1.1 3. בדוק קובץ LMhosts 4. גם ב 98 IPconfig /all עובדת וניתן לקבל הרבה מידע בהצלחה

achokler

New member
אין לי שגיאה

ואין לי ping כשהכבל מנותק. ב ipconfig אני מקבל את ה IP של העמדה ולא של השרת. ולגבי קובץ lmhosts איפה אני מוצא אותו בשרת או בעמדות ומה אני אמור לחפש?

noam01234

New member
>>>>

קודם כל ברור שלא יהיה לך Ping כשהכבל מנותק, השאלה היא לאיזה כתובת הוא מנסה לבצע Ping כשהכבל מנותק בספריית Windows חפש 2 קבצים: lmhosts ו- hosts שתיהם ללא סיומת, פתח אותם בעשרת Notepad ותראה אם לא רשום שם הכתובת של השרת

achokler

New member
התפתחות מעניינת

אתמול כבר גילית שאם אני כותב קובץ hosts ומפנה את השרת ל IP הנכון וכמו כן בהגדרת ה TCPIP מבקש שיחפש WINS שבחרתי 1.1.1.1 אני מצליח להתחבר. אבל מיד עם כיבוי המחשב והדלקתו מחדש, המחשב לא מתחבר וה PING נכון. אני עושה PING SERVER ואז Restart ושוב זה עובד.

Guys33

New member
אתה יכול להעלות לכאן את הגדרות

הIP ב חלון דוס כתוב Ipconfig /all > c:\ip.txt חפש את הקובץ ותעלה אותו

למעלה