איפה...

יערית

New member
מסיבות פרטיות כמדומני בלבד

אבל מוכנה לבדוק ת'אפשרות במיוחד עבורך

N D R

New member
במיוחד עבורי ולכבוד....

"מיליארד מיליארד טועים שאת דרכם עוד מחפשים "

יערית

New member
עברוך ועבור מיליונים

הרמתי טלפון וכרגע סגור.הכנה מראש במיקרה של הלורנס מחייב, אם עדיין אהיה על תקן מובטלת מבטיחה בירור לעומק...מה מתרחש בלורנס מאז הימים הטובים שלנו שם...

hava47

New member
זה מה שכתבתי אתמול . שאלתי מה עושים

בשבת אז ענו לי== אהבה. בקיצור אני במיסבאה בהרצלייה מי שרוצה שיבוא

t o t a l

New member
יאלההה בלאגאן

אני יכול, אני יכול, "יכול מה?", לזרום פותח את הפה במקום מילים יוצא לי חום אני חם, הכי חם שיש היום חפש אותי בשוק, אם תמצא תביא קרטון אחי אני חם, לא סתם שורפות 'ך האוזניים תלחץ "סטופ" רוץ מהר לשטוף את זה עם מים אחד, אחד שתיים, בדיקה, אחד שתיים, אחד עזוב המיקרופון אצלי בידיים גם עם מילים ללא פזמון אני תמיד נשאר ראשון, אני פתח עיתון השם סאב מצלצל כמו פעמון אני זה שעובר דרך החור באוזון חודר לכם לראש כמו כדורים חודרי שריון צולל, אני צולל חזק כמו קמיקזי עם שילובים מטורפים כאילו בלזי ארזי אז כששואלים אותי "איך תצא קדימה?" "המילים שלך פצצות יותר מהירושימה" אז יכול, אני יכול, "כן אתה יכול" יו, הרי לעומק המילים שלי טיטאניק לא תצלול חיקויים מנסים ונושכים בי כמו מכס כל אחד נהיה כוכב, אני נהיה השמש יוצא דופן, בכל אופן, יוצא לי, מדבר ב-Celly נשמע כמו רובוט, מה קורה לי? מתוך הערפל כדאי להתרחק צוציק סאבלימינל שולט ברחוב כמו משה אופניק! מה? [סאבלימינל]

t o t a l

New member
הסוד

בוא תגלי לי את הסוד ואת הדרך לרקוד איך את מסתובבת מסובבת בוא תגלה לי את הסוד שלך למה הבנות תמיד רצות סביבך בואי תגלי לי את הסוד איך גנבת לי את הלב מתי תהיי בי מאוהבת לא כל הבנות חייבות לרצות אותך אבל אני מחכה [סאבלימינל & חדד] או מאמא

t o t a l

New member
טרוףףףףףףףףףףףףףף

עובר טירוף יומיומי כדי לשרוד לא רוצה לחיות כדי להילחם סאב נלחם כדי לחיות נוטע תקווה, משריש שורשים מגן בגופי על החלום שלא יתנפץ לרסיסים די, מספיק עם הכאב מספיק עם הדרמה שנה שהאדמה מדממת לא נמה, ולמה תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין את האומץ לנסות לתקן [סאבלימינל]

N D R

New member
לכתוב הודעות תחת הענף הזה שפתחת

זה כמו לכתוב על מים. או לרשום על "קרן הדינה"

למעלה