איפה

רונה55

New member
איפה

מקסי אני אקרע אותה שוב לאן היא נעלמת כל הזמן???????????????????

למה לקרועעעעעעעעע אמל´ה!!!

את מבהילה אותי כל פעם מחדש......
שכחת שאחייניותי אצלי? עוד שעתיים הן כבר לא תהינה.....אני נותנת להן להנות עד הסוף..עם הדודה!!!!! אהבתי את השינוי גם אם הוא לא ממש מדבר אלי...מאחלת הכי בהצלחה למכבי חיפה היום!!! אני כאן רונל´ה...הנה והנה...

yogibear

New member
רונל´ה ../images/Emo2.gif

את מקסי לא קורעים בשום פנים ואופן.
היא חייבת להשאר בחתיכה אחת בלבד. אני יכול לספק לך כמה ניירות שתרצי אם את רוצה לקרוע משהו, לחילופין אני מוכן לספק לך רשת כדי שתלכדי את השומר הדביל, ותקרעי אותו .. אבל את מקסי ? בחיים לא רונל´ה .

יוגי....כנס רגע לכאן...

מה הייתי עושה בלעדיך? אני מתארת לעצמי אותי ואת רונה באמבטית בוץ....אתה השופט... שתינו בחוטיני.....היא תופסת אותי....בחוטיני...חחחחחח החוט נקרע.. וזהו....כאן אני כבר לא יכולה להמשיך לתאר.... (לא לפורום הזה בכל אופן)... אתה נהנה מהמחזה....ולמרות שהפסדתי רונה לא מפסיקה...אתה מחליט לבוא לעזרתי...נכנס לאמבטית הבוץ...תופס אותי....ורונה שבאה לתת לי ימנית מכניסה לך במקום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה מצחוק רק כשאני כותבת זאת.... אתה שורק לעזרה...ומי מגיע? השומר של רונה מהעבודה! חחחחחחחחחחחחח היא עצבנית רצח....מכניסה לו שמאלית.......אבל הוא בא להחזיר ורונה קופצת עליך...(בינתיים אתה מגן עלי בגופך)....אבל אתה לא שם לב (ואני ככה בינתיים ממזמזת לך את הישבן)....כשרונה קופצת עליך...הוא קופץ עליה ואז פתאום...מרוב שכולם קופצים מגלים שנגמר הבוץ באמבטיה....ואילו לי החוטיני נקרע!!!! רונה מתוקה מורידה את החזיה...מורחת על הציצי בוץ (ממה שנשאר) כדאי שלא יראו (אין הרבה מה לראות...) נותנת לי את החזיה אני מסדרת משולש אחד ב...טוטי משולש שני בישבני....וכך אתה מעניק לרונה את הגביע!!! אז תודה על ההגנה חבר.....בפעם הבאה לפחות תהנה כשממזמזים אותך כן? השומר המסכן בלי שיניים הוא הולך...רונה תפנה אותו לרופא .... ואני ורונה הולכות למקלחת.....יוגי....אתה יכול להצטרף! תהנו מהסיפור....אני הולכת להחליף תחתון
מקסימוששששששששש

רונה55

New member
../images/Emo9.gifמקסי

קרעת אותי מצחוק כואבת לי הבטן!!!!!!!!!!!! את יודעת שיש לי הרבה כח!!!!!!!!!!! אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!!!

yogibear

New member
איפה איפה ???

רק תגידי לי איפה אני יכול למצוא את אמבטיית הבוץ הזו ? אני השופט ? נראה לך, אני משתתף ... שאני אפסיד התגוששות בוץ ? ועוד איתך ועם רונה , נראה לך ? ורונה בחיים לא תרביץ לי ... אני מגן עליך בגופי בכל מקרה ... ושובבה תורידי את היד עוד .. טיפה, פיספסת בכמה ס"מ ... נו באמת, בוץ בוץ אבל לא קשה למצוא את זה ...
רונה מורידה את הח ... ומה מבצבץ שם ? עופרי צביה מתוקים ? אני בטוח ... תגידי אפשר לארגן את הסיומת החל מ " ... קופצים מגלים שנגמר הבוץ באמבטיה... " עד "אני מסדרת משולש אחד " ... זה נראה לי מדליק ... וואי מה קורה פה ? אוף האוהל הזה באמצע הבית שפתאום נוצר לו יש מאין ...

למעלה