איפה ???

• פותח הנושא M u m
  • פורסם בתאריך

M u m

New member
איפה ???../images/Emo53.gif

אני אמורה לתאם מועד לאיבחון פסיכודידקטי לאפרוח בקשב בפ"ת - 1400 ש"ח - כ-4 שעות בניצן פ"ת - 1900 ש"ח - כ-8 שעות מה עדיף , מי יותר מקצועי והאם באמת הפער בין השעות מהותי ושווה את התוספת הכספית. אני רוצה לערוך לילד את האיבחון הטוב ביותר, איבחון שנפיק ממנו את המירב. כרגע אני יותר מבולבלת ולא יודעת במה לבחור. עזרה בבקשה

מקווה כי מי שהיה באחד ממקומות

אלו, יוכל להציע לך מניסיונו איתם. מאחר ואנחנו היינו ב'ניצן' רעננה, לא אוכל לעזור או להשוות, אך בכל מקרה- מאחלת לכם כי מי שלא תבחרו, יהיה אבחונו מקצועי, אמין ויציע את העזרה שתתאים.

FOR THE LD

New member
הייתי הולכת על האבחון של ניצן

משתי סיבות: א. האבחונים של ניצן הרבה יותר מוכרים וידועים (סניפים בכל רחבי הארץ). במסגרת עבודתי קראתי לא מעט אבחונים של ניצן, ולטעמי הם מאוד טובים. ב. לא ברור לי איך אפשר לערוך אבחון פסיכו-דידקטי ב-4 שעות בלבד. נשמע לי יותר הגיוני שיידרשו 8 שעות לטובת אבחון משולב מסוג זה - קל וחומר כאשר ילד אינו מסוגל לעבוד ברצף, וזקוק להפסקות מרובות.

M u m

New member
אשמח לתגובות נוספות

לגבי האיבחון גם בניצן וגם בקשב מדובר בסדרה של 2-3 מפגשים

פיונה ש

New member
אפשר גם בשניידר, עשינו שם אבחון

לפני קרוב לשנתיים, מפגש עם ההורים, שני (ואם יש צורך, שלושה) מפגשים עם הילד ומפגש סיכום עם ההורים. עם הילד הגדול היה גם מפגש סיכום איתו בנפרד. אני כבר לא זוכרת את המחיר, אבל היינו מרוצים גם מהאבחון עצמו וגם מהדרכת ההורים שקיבלנו אח"כ

M u m

New member
פיונה

האם גם כחברת מכבי אני יכולה לגשת למרפאה בשניידר ?

amiKeshev

New member
פסיכודידקטי בקשב פ"ת

זה לפחות 5 שעות ! זכור לי אולי מקרה אחד של בוגר (סטודנט) שסיימו בפחות. לגבי המחיר : 1490 ש"ח ולא 1400 כפי שרשום בהודעה בראש השירשור.

חגית35

New member
אין משמעות לשעות אלא לתוכן

במכוני התפתחות הילד היכן שבני הקטן עורך איבחון כעת והגדול גם בזמנו, זה לא נמדד בשעות כי אם הילד חסר מנוחה אז איבחון פסיכולוגי שאמור לקחת שעתיים ייעשה לו ב-4 פעמים כל אחת חצי שעה ואולי יותר בסה"כ כנ"ל שאר הסוללה של הבדיקות והמבחנים פשוט לברר תכולת איבחון מסודרת בדיוק מה עושים לו שימי לב שלרוב המבחן טובה לא כלול בזה- על זה משלמים בנפרד

מיליגו

New member
מרפאת הקשב של מכבי בהרצליה

מאוד ממליצה עליהם. האבחון הוא בחינם דרך קופ"ח, ואם צריך מבחן טובה הוא עולה 150 ש"ח בלי מבחן חוזר עם ריטלין ו- 230 ש"ח למבחן עם ריטלין. הרופאה שם מצוינת ונחמדה. החסרון הוא שצריך להמתין מספר חודשים כדי לקבל תור.

א רויטל

New member
ממליצה על מרכז האבחון בבית ברל

מאד מקצועיים ומעמיקים וגם הדוחו"ת סיכום מאד קונקרטים ומסבירים הכל עם הצעות יעילות לטיפול.

מאחר והייתי גם בניצן וגם בבית ברל

יכולה רק לומר לך ...בית ברל עדיף 1600 ש"ח לאבחון פסיכו דידקטי, הן מבחינת יחס והן מבחינת תוצרת. הנסיון שלי עם ניצן היה עגום המתנתי זמן ממושך לתאריך וגם לתוצאות של האבחון...לשיקולך

למעלה