איפה h a g a r a

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
איפה h a g a r a ../images/Emo35.gif

לידיעתך, גם אם לא אהיה כאן השבת, אין לך פטור מסדנת הפסטלים
<<<רנה שמתחננת, יעני קשוחה... מתחננת...פליזזז..פליזזז >>> אני ארחץ לך את הריצפה

h a g a r a

New member
חחחחחחחחחחחח

הלו הלו.... אי אפשר כבר ללמוד בשקט ? רק חזרתי ואני מיבשלת למישפוחה (זוכרת? אני לא רוצה להגיע לרבנות חחח) למרות שקיבלתי שיעורי בית מה - סעדיה הזה אשב לכתוב את המתכון.עכשיו בקשר לרצפה.... אף אחד לא שוטף יותר טוב ממני ! וזה בדוק בקרב כל עם ישראל ואשתו !!!! יאללה שבת שלום ועוד אחזור. העיקר שיהיה שקט נעים וטוב ! א-גוש שבעס לכולם
זה מספיק ??? חחחחחח

r66

New member
הגרה מון אמוּר../images/Emo23.gif הכנתי ממולאים

לפי המתכון שלך = תפו"א, קישוא, בצל, פלפל יצא נהדר...אימצתי בחום את המתכון הזה תודה

h a g a r a

New member
מותק ! פיספסת את הכדור הצהוב היום?

ת'בלבלת קצת אהובה, בממולאים שלי אין תפו"א. ואפילו לא קישוא. אולי בפעם הבאה. מה עם הבשר? יש לו מקום בממולאים שהכנת? היום בערב אני יושבת על הבקשה שלך חזק חזק. תתכונני. לפני שעורי הבית שלי. תראי כמה אני מחובבת אותך, אה? אה? מה זה החרטה ברטה הזה ? הסמיילים לא מוכנים להעלות. רציתי לשלוח פרח וכוד פרח, ואפילו חיבוקי. סבת סלום ומבורך. חחחחחחחחחח

r66

New member
בוקררררררר ../images/Emo24.gif B4 I GO

סיפרתי לך ששידרגתי את הממולאים שלך. יעני עם אותו מתכון הכנתי עוד ממולאים. ובטח עם בשר. אכלנו ארוחת ערב בבריכה אז חוסל, אין, נאדה, נגמר
אייקונים - "תכתבי" אותם לבד. את לא צריכה את הטבלה כדי לבחור ממנה
למשל, או
או
מעל ה shift ומימין ל enter ישנו מקש עם קו אלכסוני ומעליו קוקוו לאורך... תלחצי על מקש ה shift ועל המקש עם הקו המקווקוו.... יצא לך דבר כזה | והנה עוד אחד | | | | בעצם עוד ארבע
אז
קו כזה
לכתוב "חיבוק" ולתחום עם קו כזה למטה למטה ... תלחצי על תצוגה מקדימה ותראי אם הבנת
ופעם אחת תפתחי את טבלת האייקונים ותביטי ליד התמונה של האייקון יש את הדרך "לכתיבתו" למשל - סמיילי את בטוח מכירה נקודותיים ..קו של רווח, וסוגריים שמאליים (9)
וזה שמוציא לשון
אותו דבר רק במקום סגור סוגריים שימי את האות הלועזית P וזה להיום.... תיכף אני נוסעת ואבקר את מירבלי וליקוש הבונבונית ואת זה שלצידה המדהים... נעשה לנו שבת בילוי
שבת-שלום
ותזכרי - אני חוזרת לשיעור שלך בלי נשימה ... לא לתת לו להתחמק לי

למעלה