איפה שחר נעלמה?!?!?!?!
I impossible Prince New member 30/4/07 #3 יפתי , יש לך אתר במייספייס ? ../images/Emo13.gif אני בניתי אתמול לאריק אתר במיספייס העולמי , שזו רשת של כרטיסי אומנים מכל העולם , החל ממדונה והרולינג סטונס ועד לאומנים מתחילים...(ניתן לראות למטה קישורים לחברים בעוד עמודי מייספייס אחרים) אתם מוזמנים להציץ..
יפתי , יש לך אתר במייספייס ? ../images/Emo13.gif אני בניתי אתמול לאריק אתר במיספייס העולמי , שזו רשת של כרטיסי אומנים מכל העולם , החל ממדונה והרולינג סטונס ועד לאומנים מתחילים...(ניתן לראות למטה קישורים לחברים בעוד עמודי מייספייס אחרים) אתם מוזמנים להציץ..
S S16 זה אני New member 30/4/07 #5 נראה לי יש לו כבר מייספייס חח הוא פותח עמוד בכל דבר אפשרי, מייראפס וכל המאיים למניהם חחחחח
M made in canada New member 30/4/07 #7 כן יש לו http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=83471585
I impossible Prince New member 30/4/07 #9 יפתי הספייס שלך דורש קצת שיפוץ חיצוני...../images/Emo6.gif אם תצטרך עזרה אז בשמחה , אחרי שהכנתי את הספייס של אריק אני מרגיש ממש מומחה לספייסים ...חח באמת , אם תצטרך משהו רק תבקש
יפתי הספייס שלך דורש קצת שיפוץ חיצוני...../images/Emo6.gif אם תצטרך עזרה אז בשמחה , אחרי שהכנתי את הספייס של אריק אני מרגיש ממש מומחה לספייסים ...חח באמת , אם תצטרך משהו רק תבקש
ר רזושיתתת New member 30/4/07 #8 שחר אמרה לי להגיד לכם ש..... המחשב שלה נדפק מפרמטים ומתקינים מודם חדש..היא תחזור במהרההה