איפה שומרים את הזריקות?

אפרסקה

New member
איפה שומרים את הזריקות?

במקרר? במקום מוצל? בכספת? (סתם
) יש איזה שהם כללים? אני מדברת על גונאל F, אם זה משנה. חוצמיזה רציתי לדעת אם גונל F אפשר לקנות בסופר פארם, או שזה רק בבית מרקחת של הקופה? תודה ויום טוב! אפרסקה

אפרסקה

New member
ועוד שאלה- פענוח בדיקת דם של בעלול

מי יודעת להסביר לי אם הבדיקה תקינה: FSH 7.70 IU/L LH 3.6 IU/L PROLACTIN 328.00 MIU/ML TESTOSTERONE 14.50 NMOL/L וגם למה אחרי כל ערך כתוב (מתחת לערך של הגבר) female עם כל מיני נתונים? תודה בננות.

פּוֹנְג

New member
תעזרי בקישור

הזה על פניו נראה לי שהתוצאות בסדר, את צריכה לעשות המרה של ה - Prolactin אבל את הקישור להמרה את כבר תמצאי לבד בקישורי הפורום של לקראת הריון

s h i r a 3 0

New member
הי אפרסקה. בירור לחוץ בשאלה זו, אצל

האחיות בקופת חולים העלה, שאין צורך להניח את הגונל במקרר, אלא רק במקום מוצל. על הקופסא כתוב מתחת ל 25 מעלות צלסיוס, נדמה לי, כך שבחורף בוודאי אין בעיה. אי אפשר לקנות גונל בסופר פארם. אם את שייכת למכבי, הגונל נמכר על ידי האחיות של הקופה, אחרי פתיחת תיק אצלן. ושיהיה בהצלחה,

פּוֹנְג

New member
אצלי בהתחלה זה היה במקרר

אחר כך זה עבר אחר כבוד לארון. אם את רוצה לקבל את ההחזרים של הקופה, כדאי לך לדעתי לקנות את זה בקופה עצמה, מה גם שבמכבי זה לקבל מהאחיות ואפילו לא בבית המרקחת של הקופה.

vif

New member
יש החזריום עלל גונל f בכללית

שימי לב שאת משלמת רק 10 אחוז מהמחיר וגם זה המון כסף

mavim

New member
עוד על גונאל F

ישנם סניפי סופר פארם שעובדים עם הכללית ובהם ניתן להשיג גונל F. בדר"כ אין להם בכמויות כמו בקופת חולים, לכן אפשר להתקשר לברר ולבקש שישמרו בצד לאותו יום. את הזריקות כדאי לשמור במקום קריר ומוצל כמו ארון או מגירה. בהצלחה!

אפרסקה

New member
הבהרה על דברי לגבי גונל F ../images/Emo101.gif

מה שהתכוונתי הוא לא שאין סבסוד, הרי אני יודעת שזה מסובסד. ז"א, זריקה עולה בסביבות 29 ש"ח ולא 600 או משהו כזה... אבל למשל הבנתי ממישהי שפגשתי במרפאה שלגבי מונוגן למשל היא מביאה קבלה מבית המרקחת והרופא מארגן לה החזר כספי, היא משלמת עד 150 ש"ח נדמה לי והשאר מחזירים לה. הבנתי ממנה שזה לא עובד כך עם גונלF, אם יצא לי 300 ש"ח אז זה הכל מהכיס שלי ולא מהקופה.

ellieg

New member
נדמה לי שיש תקרת מקסימום

לפי חוק הבריאות יש תקרה, אבל הוא מחושב על בסיס חצי שנתי. צריך לשמור קבלות. ובחוברת של הקופה שלי רשום שזה על מרשמים של רופאי הקופה, כך שהם יכולים להתחמק מרופאים לא של הקופה. קראתי את זה לפני חצי שנה, כך שאני לא 100% זוכרת.

ellieg

New member
עם את בת"א

אני מכירה סניף כיכר המדינה (ויצמן-ארלוזורוב) ויכולה לתת לך טלפון במסר.

venus13

New member
ככל הידוע לי גונל F בסל

ולכן את יכולה לקבל גם את הסבסוד וגם החזרים - כך שההשתתפות שלך תהיה עד כ - 250 ש"ח למחזור טיפול. ישנם גם סניפי ניו פארם שעובדים עם הכללית - ושם אפשר לרכוש אפמולות. שיהיה בהצלחה ונוס

venus13

New member
../images/Emo41.gifתיקון:גונל F בסל - אך בלי החזרים

זאת אומרת שאת מקבלת בקופה את המחיר המסובסד (את צריכה לשם כך לבוא עם אישור כתוב מהמינהלת) - קניתי אתמול - ו-30 אמפולות עלו לי כ - 450 ש"ח על שאר האמפולות - כוריגון ומנוגון משלמים תיקרה של כ- 160 ש"ח השתתפות עצמית ועל היתרה מקבלים החזר. שיהיה בהצלחה ונוס

גונל F

יש לנו 15 אמפולות גונל, שלצערי לא נוכל להשתמש (אנוחנו עוברים למעדון הביציות), למכירה במכיר עלות.

למעלה