איפה שארית הפליטה? נסגר הפורום? למה אני האחרון שמודיעים לו?! <שארית עצבנית>
S shamus New member 7/12/07 #1 איפה שארית הפליטה? נסגר הפורום? למה אני האחרון שמודיעים לו?! <שארית עצבנית>
א א י ל ה New member 8/12/07 #2 שארית הפליטה בשירותים. מקיאה. לא יודעת מה אכלו שם, אבל מה שבטוח, היה בזה ריבה, והרבה. <א י ל ה בניתוחים של אחרי>
שארית הפליטה בשירותים. מקיאה. לא יודעת מה אכלו שם, אבל מה שבטוח, היה בזה ריבה, והרבה. <א י ל ה בניתוחים של אחרי>
S shamus New member 8/12/07 #3 לפחות לא זרע. <שיימוס בסטארט-אפ לסופגניה חדשה. חנוכה 2008 - here we cum !>
S shamus New member 8/12/07 #5 זה סטראט אפ כל כך חדש, שהוא מקדים את זמנו ועכשיו הוא כבר נקרא סטראפ און. וכן, ברור שפורענות. אם את מחפשת משהו אחר, נסי את זרע הקודש שלנו. <שיימוס פונה לכל קהל>
זה סטראט אפ כל כך חדש, שהוא מקדים את זמנו ועכשיו הוא כבר נקרא סטראפ און. וכן, ברור שפורענות. אם את מחפשת משהו אחר, נסי את זרע הקודש שלנו. <שיימוס פונה לכל קהל>
א א י ל ה New member 8/12/07 #6 סליחה אדוני יש לכם גם זרע של מסטיק? <א י ל ה תמיד תהתה איך מסטיקים מתרבים והאם לאמת ההורית המוחלטת ש"אם תבלע מסטיק יצמח לך עץ מסטיקים בבטן" יש קשר לזה>
סליחה אדוני יש לכם גם זרע של מסטיק? <א י ל ה תמיד תהתה איך מסטיקים מתרבים והאם לאמת ההורית המוחלטת ש"אם תבלע מסטיק יצמח לך עץ מסטיקים בבטן" יש קשר לזה>
א א י ל ה New member 8/12/07 #8 האאא אז ככה הם מגיעים לשם, כל אלה שאני רואה מעופפים מעל הים בשבתות, מחוברים למשהו לא ברור. מעניין לאיזה מנהג עדתי זה קשור, להפליץ רק בשבת.
האאא אז ככה הם מגיעים לשם, כל אלה שאני רואה מעופפים מעל הים בשבתות, מחוברים למשהו לא ברור. מעניין לאיזה מנהג עדתי זה קשור, להפליץ רק בשבת.
S shamus New member 8/12/07 #16 טוב, מסריח וחם... מממ... מממ... אני לא יודע במה מדובר, אבל איפה קונים את זה וכמה זה עולה? <לקנות שיימוס בשק>
טוב, מסריח וחם... מממ... מממ... אני לא יודע במה מדובר, אבל איפה קונים את זה וכמה זה עולה? <לקנות שיימוס בשק>
א א י ל ה New member 8/12/07 #13 מימי הברליץ אני זוכרת שפות מאוד מיוחדות, עם קליקים ונפיחות שונים ומשונות.
S shamus New member 8/12/07 #18 רוק'נ'רול? סליחה, אבל רוק בלחמניה נשמע לי כמו תחליף זול לסופגניה עם זרע. <הזורעים ברינה, ורינה תשמח>