איפה רפי?

איפה רפי?

איפה שרפי שטען שמכבי נפלה עם יאסאיטיס? טוב אחי אז ככה, יאסאיטיס היה היום מהשחקנים הבולטים בנבחרת ליטא בהפסד מול יוון במשחק צמוד מאוד שגלש להארכה. ולחשוב שיאסאיטיס אמור להיות שחקן ספסל במכבי בעונה הבאה גם בליגה וגם ביורוליג. בניגוד לסימאס, הכוכב הגדול שהבאנו מיסטר אדוארדו קוטה, "מככב" כבר שני משחקים רצופים במדי נבחרת פנמה באליפות העולם. היום הוא קלע 2 נקודות!! בתפוסה הענקית לספרד (משהו כמו 40 הפרש +) והספיק לעשות את כל זה ב-22 דקות! פשוט סופרמן. ולחשוב שקוטה אמור להיות שחקן מוביל אצלנו עונה הבאה. לפחות כך שמיר בונה עליו. מה נאמר ומה נגיד. נקווה שאחזור בי במהלך העונה. אבל כרגע זה ממש לא מעודד בלשון המעטה.

lior3211

New member
די, יואב, באמת יש גבול!

אתה מטומטם??? לפי משחק אחד זה מה שאתה קובע? הם אפילו לא משחקים על אותה עמדה,ובסוף האישי לא קובע אלא הקבוצתי ושניהם... הפסידו..אז פשוט זה לא דוגמא. חכה תראה ממוצעים של הרבה זמן, למרות ששחקן שכל האליפות חרא, יכול להיות מצויון בליגה, וגם ההפך.. קוטה מנהל משחק, רוב הזמן לא תראה תתרומה שלו בנקודות, חפש את זה איך הוא ניהל תקבוצה, איבודים, אס, הגנה וכל זה וזה לא שאני מגן עליו ולא שאני יודע מה הוא עשה במשחק הזה

ח

היי ליאור! קודם כל תחפש רגע בהודעה שלי איפה כתבתי שהם משחקים באותה עמדה. אמרתי שרפי טען שמכבי נפלה עם הזר שלה - יאסאיטיס. אז השוותי אותו לזר שלנו שאני חושב שהוא נפילה. בקשר לקוטה - אל תטעה, אני מאוד מאוד רוצה לחזור בי במהלך העונה הקרובה בקשר אליו, אבל אני לא בטוח שזה יקרה ואם אתה שואל אותי אני מאוד רוצה להחליף אותו ברכז אחר. ואני אמרתי עוד רק שהחתימו אותו שאני נגד זה. מה לעשות, עונה שעברה הוא היה קטסטרופה. כנראה יש סיבה.

למעלה