איפה רוזנטל ???

איפה רוזנטל ???

נו..."ברדיוס שחרטה על דיגלה.."בלה בלה בלה החגיגות ממשיכות. דניאל אלישע (גלגל"צ לשעבר) ששימש עורך מוסיקה ברדיוס, פוטר. אם זה היה ארוע חד פעמי - דיינו, אבל שזה כבר תופעה ברדיוס בה עורך שאינו פודל מוזיקלי של מישהו (והוא יודע לעמוד על שלו. חה חה חה) מועף עוד בטרם הוא למד את הדרך לעבודה,זה כבר אומר דרשני על צורת העבודה והיחסים שאתם צריכים לפתח עם משפחת המלוכה בתחנה. וכל המבין זאת בטרם היכנסו לתחנה - יזכה לאריכות ימים ברדיוס. איפה דודי רוזנטל שצריך אותו ???

alpha80

New member
אוי זה נשמע לי כל כך מוכר....

אבל כל כך מוכר...... כל כך.....

galagal

New member
אני לא מבינה למה אתה עדינים

כל כך בתגובות שלכם כלפי רדיוס. אני חושבת שהאמת חייבת להיאמר, כי מי ששותק פשוט נותן לדבר הזה להתקיים. בתור מי שהאזנתי לתחנה בתקופה המדוברת וגם הייתי בקשר עם חלק מהעובדים בתחנה אני מכירה את העניין ש"תחנה אחת" דיבר עליה בדבר ממלכת העריצים ומשפחת המלוכה ברדיוס. בתחנה הזו אין מקום לאנשים מוכשרים, כמו שאלפא אמר. זה לא שאין שם כאלה, הם פשוט נמצאים במקום הלא נכון. פזילה לא נכונה והם ימצאו את עצמם נבעטים החוצה בלי הינד עפעף של הדיקטטור. כל העובדים ברדיו ללא יוצא מן הכלל חשים זאת ומפחדים לדבר. בעצם... כמעט כולם.... ישנה אחת שלא דואגת אף פעם , היא במקרה "הבת של", היא במקרה זו שגורמת לאבא'לה לבעוט באנשים אשר המלך אינו חפץ ביקרם. היום זה יכול להיות עורך מוסיקלי שיודע קצת יותר ממנה (וזו לא בעיה כל כך גדולה, בינינו), מחר זו תהיה מפיקה כּוּסית שתערער את מעמדה החברתי של הפרימדונה בקרב הגברברים בתחנה, מחרתיים זה יכול להיות סתם טכנאי שחשב שהוא יכול להביע את דעתו המקצועית במטרה לשנות ולשפר דברים ברדיו למען טובת המקום ותו לא. בכל אחד מהמקרים העניין יתפרש במעשה שנעשה כדי לערער את מעמדה הרם, ודינו של האיש אחד. בלי ברור, בלי שאלות מיותרות. דניאל אלישע היה אחד מיני רבים שהידע הרב שלו לא התאים למקום עבודה שכזה, לכן היווה "איום" על בת המלך. כנ"ל העורך הקודם, כנ"ל זה שלפניו, כנ"ל גם אתה אלפא (אני לא טועה, נכון?) שהמילים הגבוהות של המגינים על משפחת המלוכה לא יטעו אתכם. בדרך כלל דובר המלך מדבר בשבחו לא תמיד כי הוא מאמין בכל מילה שהוא אומר. יכול להיות שגם הוא מפחד על הרגע בו ינסה לומר את דעתו האמיתית. ואני לא מאשימה אותו. הוא כבול בין שלטון של עריץ לבין לשכת העבודה. וההחלטה לאן ללכת ברורה. מה אתה מצפה שהוא יאמר??? "נכון, אתם צודקים"?.... לא. הוא יגיד - "התחנה חורטת על דיגלה את השלמות המקצועית של העובדים בה על מנת להביא אליך המאזין תחנה מגוונת ומקצועית ברמה שאינה משתמעת לשתי פנים, על כן אין היא יכולה להרשות לעצמה להעסיק כל מיני אנשים בלתי מקצועיים אשר טובת התחנה איננה עומדת מול עיניהם"....... בלה בלה בלה, אתם יכולים לנחש את ההמשך.

בילבילה

New member
לא ידעתי שהוא עבד ברדיוס...

מהכרותי רבת השנים עם דניאל יש לי דבר אחד להגיד לזכותו, האיש מאוד מוכשר,אבל, בקן הצרעות הקטן והחמים שקוראים לו הברנז'ה התיקשורתית האיש ידוע באישיותו הבעייתית וזה בלשון המעטה... אינני יודעת כמה זמן מר אלישע עבד שם אבל אני בטוחה שזה לא הרבה זמן, גם אצלנו במדיה שאני עובדת בה (טלויזיה)הוא עבד במשך זמן מה והועף בבושת פנים ואני גם יודעת על עוד מקומות שבהם מר אלישע לא בדיוק השתלב,אז לגבי הפיטורים ברדיוס יכול להיות שזה נכון מה שנכתב כאן,אבל מצד שני מהכרותי עם החומר אני מאמינה שהוא הביא את זה על עצמו. ושוב,זה לא גורע מהידע והמומחיות שלו וממאות הקשרים שלו ואני בטוחה שהחברים שלו אוהבים אותו,אבל במסגרת שונה ממה שהוא מכיר מבית גלגל"צ הוא לא משתלב...

alpha80

New member
מבלי להכיר את האיש ואת כישוריו

וגם מבלי להיכנס למה שכתבה בילבילה. יש לי רק דבר אחד לומר לו - אלישע - הכל לטובה, יום-יומיים ותהיה מאושר מזה שאתה כבר לא חלק מהתחנה. כשרון זה לא דבר שמוערך שם, ואין מה להצטער על כך. יש מקומות שפשוט לא שווים את ההשקעה והכשרון שאנשים טובים ונאמנים מוציאים ונותנים מעצמם, ורדיוס הוא אחד מהם. אתה לא הראשון שעובר את זה, ולבטח לא האחרון.

../images/Emo184.gifמס' תגובות משרשור זה נמחקו..

אני לא סבור שהפורום שלנו צריך לרדת לרמות של רמיסת כבוד חבריו. אין זה מעניינו של איש מחברי הפורום לדעת פרטים אישיים על חברים אחרים, ועל כך, ההודעות הפוגעות של שניים מהכותבים פה - נמחקו. כמו גם התגובות להודעות הללו. כמו-כן, אני לא מאמין שזה סביר לעסוק בשאלה "מה גרם לפיטוריו של דניאל אלישע". בכל זאת, מדובר באדם פרטי ולא באיש ציבור. אנא, שמרו על רמה סבירה בפורום שלנו. הוא בית להרבה אנשים, גם לי. ובית - לא הורסים.
אני גם מעוניין לרענן את זכרונכם בנוגע לאאוטינג: בפורום שלנו לא יהיו אאוטינגים לחברי פורום שלא חשפו את עצמם קודם-לכן. הודעות חשיפה שכאלו ימחקו וכנגד הגולשים ינקטו הצעדים המתבקשים.

למעלה