איפה קונים ProPlan לכלב?

איפה קונים ProPlan לכלב?

אז האיש יצא לנסיעת עסקים ואני נשארתי עם הילדים והכלב (וסבא אחד טוב לב וחובב כלבים שהגיע על הבוקר כדי לטייל עם הכלב
). אתמול בערב הסתבר שהאוכל שלו נגמר (ז"א להיום הוא קיבל את המנה אבל ממחר הוא בצום
). האיש היה רוכש את האוכל מחנות ביישוב הקודם שלו והם היו מביאים הביתה. אבל אני לא יודעת איפה לרכוש... בכל זאת, לא מדובר על שקית דוגלי קטנה. מדובר על שק של 40 קילו...
(לא כולל הכלב כמובן). אז מי מכיר מקום טוב באזור פ"ת שלא ימכור לי חיקויים זולים וגם יביא לי הביתה את החבילה הכבדה? (מישהו יודע כמה אמור לעלות התענוג הזה? שאני אדע שלא מרמים אותי במחיר) ואם אנחנו כבר מדברים על כלבים - מה דעתכם להשוויץ בכלבים שלכם? תמונות ושאר השוויצים יתקבלו בברכה

rubber duck

New member
בוקר טוב יקירתיינו

דברי איתי
וחומצה קפצי לבית הכלב במרכז כפר גנים שרון

גילור

New member
אני מזמינה מ"תן לחיות".

טלפון: 08-9298692 מביאים עד הבית כבר באותו יום (לרוב תוך שעתיים).

מיסטר זו בקניון ברוך (מול המדרחוב)

את גם מכירה אותו והוא גם מביא את האוכל עד הבית

ZBISH007

New member
הודעה חשובה

לפי מיטב ידיעתי כבר לא מייצרים proplan האוכל כבר אינו מגיע לארץ. היתה איתו תקלה הוא היה גורם לכלבים לעצירות. עדיף שתעברי למזון אחר למשל : יוקונובה, פדגרי או רויאל קרואן תישאלי בחנות שתילכי לקנות בה.

תודה על המידע, לכלב שלנו לא היתה בעיית

עצירות או בעיות אחרות (חוץ מבעיות אופי
) האם המוצרים שהמלצת עליהם נחשבים שמעולים?

Noaal

New member
מייצרים ומגיע.

הייתה להם בעיה עם רישום רגלטורי בארה"ב שמנע מהם את היכולת לייבא את המזון לארץ לתקופה מסויימת. כמו שמימי יש רק אחת ציינה, הם שלחו בימים האחרונים מכתבים למועדון הלקוחות שלהם שהיבוא התחדש ושמוצרים כבר חזרה על המדפים. באשר לחנויות עם מחירים תחרותיים באיזור המרכז: גג לחיות, היפופוטם (יש סניפים גם בצפון), כלבו לחיות (בחולון). שווה לעשות סקר שוק לפני שמזמינים - לפעמים הפערים די גדולים.

למה לכתוב סתם דברים?

הייתה בעיה ביבוא בגלל שינוי נהלים בארה"ב. היום כבר יש ברוב החנויות פרו פלאן. אבל 40 ק"ג? אני לא מכירה כזה גודל, השק הגדול הוא של 17 ק"ג. פעם אחרונה הזמנתי בגג לחיות היה הכי זול, קיבלנו מלא צ'ופרים והשירות שלהם מצוין.

מייל שקיבלתי בנושא לפני מספר דקות :

לקוח/ה יקר/ה שלום רב, "אנו שמחים להודיעך שבשעה טובה התחדשה אספקת מוצרי פרו פלאן לחנויות. בימים הקרובים עדיין ייתכנו חוסרים נקודתיים של מוצרים מסויימים בחלק מהחנויות. אנו מצטערים על חוסר הנוחות הזמנית שנגרמה לך ומקווים שתמשיך להיות לקוח מרוצה של מוצרי פורינה פרו פלאן. לבירורים נוספים בעניין, שרות הצרכנים ישמח לעמוד לשרותכם 1800-70-60-40 בברכה, נסטלה פורינה "

תיקתק1

New member
היום הייתי בפ"ת ברחוב ההסתדרות פינת חיים עוזר

ראיתי שלט ענק על חלון הראווה של חנות על מבצע של האוכל ProPlan וגם מקבלים מתנה ביסקוויטשל ProPlan

למעלה